ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارسال داده هاي web Cam از كلاينت به سرور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام !

من قصد دارم که تصاوير يه وب کم رو از کلاينت ها به سرور بفرستم. يعني اينکه در حين اينکه وب کم در حال تصوير برداري است در
همان لحظه داده ها به سرور نيز ارسال شود.
- مثل سرويس چت ياهو مسنجر
- مثل يه سيستم ويدئو کنفرانس

به همين سادگي !

سپاسگذارم
کيميا
kimia نوشته است:با سلام !

من قصد دارم که تصاوير يه وب کم رو از کلاينت ها به سرور بفرستم. يعني اينکه در حين اينکه وب کم در حال تصوير برداري است در
همان لحظه داده ها به سرور نيز ارسال شود.
- مثل سرويس چت ياهو مسنجر
- مثل يه سيستم ويدئو کنفرانس

به همين سادگي !
سپاسگذارم
کيميا
نه بابا خيلي سادس :arrow: :wink: (شوخي بود !)
عزيز جون اين كار ها رو فقط آقا بهزاد بلده بهت پيشنهاد مي كنم با ايشون در اين باره يه بحث داشته باشيد
ولي اين كار كه شما ميگيد رو انگار يه بار توپلانت سورس كد ديده بودم اونجام هم يه جستو جو بكيند
نقل قول: عزيز جون اين كار ها رو فقط آقا بهزاد بلده بهت پيشنهاد مي كنم با ايشون در اين باره يه بحث داشته باشيد
ایول اقا بهزاد ولی نمی دونم چرا من هر وقت کاریش دارم غیب می شه :cry: ولی خودش که با من کار داشت بودش اما بعد غیب شد :wink:
و اما تصاویر و وب کم
توی همون کدهای قبلی و همون توابع یه تابع هم هست که بافر رو می خونه به جای اینکه نمایش بده یه تابع هم داره تصویر که اومد فعال می شه توی همون تابع شما بافر رو میخونی و داده ها رو از طریق یه سوکت می فرستی بیرون فقط ممکنه مشکل سرعت داشته باشی که میتونی سرعت Refresh تصویر وبکم رو بیاری پایین برای اطلا عات بیشتر یه سر به MSDN بزنی فکر کنم مشکلت حل بشه
ha_60 نوشته است:
نقل قول: عزيز جون اين كار ها رو فقط آقا بهزاد بلده بهت پيشنهاد مي كنم با ايشون در اين باره يه بحث داشته باشيد
ایول اقا بهزاد ولی نمی دونم چرا من هر وقت کاریش دارم غیب می شه :cry: ولی خودش که با من کار داشت بودش اما بعد غیب شد :wink:
و اما تصاویر و وب کم
توی همون کدهای قبلی و همون توابع یه تابع هم هست که بافر رو می خونه به جای اینکه نمایش بده یه تابع هم داره تصویر که اومد فعال می شه توی همون تابع شما بافر رو میخونی و داده ها رو از طریق یه سوکت می فرستی بیرون فقط ممکنه مشکل سرعت داشته باشی که میتونی سرعت Refresh تصویر وبکم رو بیاری پایین برای اطلا عات بیشتر یه سر به MSDN بزنی فکر کنم مشکلت حل بشه
البته در مورد سخت افزار آقا بهزاد عزيز + آقا هادي گل كه ما شا الله مخ اين كار هستند كه جدا هميشه از ايشون چيز ياد گرفتم والان ميشه گفت يكي از جالب ترين مطالب رو ياد گرفتم جدا كه كارت درسته
(البته همه ايران ويجي ها كارشون درسته ها).