باسلام
من یک atmega16 را با پروگرمر stk200 که خودم درست کرده بودم و codevisionavr پروگرام کردم ولی حواسم نبود و تیک هیچکدام از فیوزبیتها را نگذاشتم وبعد از اون دیگه میکرو پروگرام نمیشه فکر کنم قابلیت SPI اونرو ازکار انداختم آیا راهی هست درست بشه فکر کنم باید با پروگرمر سریال فیوزبیتهاشو درست کنم اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
با پروگرامر های سریال مثل هاتل می تونی برگردونی .
ولی من شنیدم فقط با پروگرمرهای موازی میشه برگردونی و هاتل هم که سریه پس چجوری میشه؟؟؟!
ولی من تست کردم برعکس بود .
منم تا اونجایی که شنیدم فقط با پروگرمرهای موازی میشه راهش انداخت
اخه این مشکلو چند بار پیش اومده برام و رفتم از بچه های یه پروگرامر سریال ( معمولا هاتل ) گیر آوردم تا درستش کنم .
مگه این STK200/300 ها رو وقتی به پورت Db29 کامپیوتر وصل میکنن ، همون موازی نمیشه؟! خوب این مشکلو اکثراً همین نوع پروگرمرها دارن دیگه.
ما که نفهمیدیم چی شد بالاخره...
الان STK200 اونم ازون بدون بافرهای ساخت وطنی و بدون آی سی
تریب جان درباره اون هاتل یکم توضیح میدی میشه میکرو رو باهاش برگردوند انجام دادی شما تا حالا؟
راستی یو اس بیه یا ...؟ کدوم مدل هاتله؟
من جیبیشم تو مغازه بعثت دیدم!
هاتل همونی که میگی هستش ! به پورت سریال وصل می شه
البته یه مدل جدید پروگرامر ( اسمش یادم نیست ) اومده که یو اس بی هستش و به نظر میاد از هاتل بهتره .
من فیوزبیت ها رو باهاش برگردوندم چون چند باری حواسم نبوده و مثلا اشتباهی SPI رو غیر فعال کرده بوده و پروگرامر های موازی نمی شناختشون .
هاتل فکر کنم بین 27 تا 33 باشه .
اون پروگرامر جدیده ( که اسمشو نمی دونم ) زیر 25 تومانه و می گن مناسب تره . ( ولی نمی دونم می شه فیوز بیت ها رو برگردوند یا نه . )
در ضمن من میکرو قفل نکردم که ببینم می شه برگشت یا نه . ( همه فیوزبیتها بجز اون )
پروگرامر های موازی پروگرامر هایی هستند که با ولتاژ بالا میکرو رو پروگرام میکنن و ربطی به نحوه وصل شدنش به کامپیوتر نداره
بعضی وقت ها با وصل کردن کریستال یا یه اسیلاتور خارجی می تونین مشکل رو حل کنین
ینفر پیدا نمیشه که تست کرده باشه پروگرامرهارو و جواب قانع کننده بده
من یک پروگرامر میخوام که هم بشه فیوزبیتهارو درست کرد و میکرو رو برگردوند و هم بتونم میکرو قفل کنم که برنامش کپی نشه