ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ماژول اولتراسونیک SRF02
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
این طوری که من فهمیدم اگر آدرس سنسور مثلا 5 باشه دیگه نیازی به تعریف پایه های rx و tx جدید ندارید و میتونی هر دو سنسور رو به همون rx و tx اصلی میکرو وصل کنی ولی برای خوندن مقدار هر سنسور ابتدا باید شماره شنسور رو بفرستی
مثلا برای خوندن سنسور صفر به شکل زیر عمل می کنی
کد:
Printbin 0
Waitms 50
Printbin 84

A = Waitkey()
B = Waitkey()

C = A * 256
C = C + B
و برای خوندن سنسور 5 به شکل زیر
کد:
Printbin 5
Waitms 50
Printbin 84

A = Waitkey()
B = Waitkey()

C = A * 256
C = C + B
یعنی فقط اون دیتای ارسالی اول فرق می کنه
سلام آیا میشه سنسور srf02 رو روی یک سطح صاف گذاشت یعنی منظورم اینه که امواجش بهم نمی خوره
مثل شکل اون قسمت زردش مشکل ایجاد نمیکنه (امواجی که به سطح می خوره توی جوابگویی سنسور اختلال اجاد نمی کنه ؟
[تصویر:  Untitled-3.jpg]
دوست عزیز
احتمالا اختشاشاتی ایجاد بشه ولی نه انقدر زیاد که مشکلی ایجاد کنه بیشتر به مسیر روبروش حساسه
من بازم سوال دارم
آیا میشه چیزی (مثل پلاستیک یا بزرگتر ) جلوی آن گذاشت
مثلا برای جلوگیری از رطوبت اون رو داخل پلاستیک بزاریم
اگر میشه در این صورت بردش پایین نمیاد ؟
نه نمی شه
فرکانس بعد برخورد با پلاستیک یا هرچیز دیگه بر میگرده
پس چطوریه که گاهی اوقات دیش ماه وار ه رو پشت شیشه(البته فکر کنم طلق پلاستیکی باشه) میزارن (خوبم میگیره ) یا گاهی اوقات داخل یه روکش پلاستیکی میزارن
اون فرق داره انواج مورد استفاده در این دستگاه ها انواج فوق العاده بالایی هست و از پلاستیک شیشه و حتی در صورت قوی بودن از دیوار هم عبور می کنه ...
دوست عزیز همون طور که خودتون گفتین امواج التراسونیک امواج مکانیکی هستند و توسط گیرنده دریافت میشن(فکر کنم گیرنده رو به صورت مکانیکی تحریک میکنن ، مثل لرزش دیافراگم)
اما امواج ماهواره ای الکترومغناطیس هستند که بعد از القا روی آنتن گیرنده موج پیام بعد از آَشکار سازی به مدارات میره
پس برای این کار (منظورم فاصله سنجی در جای مرطوب) میشه به جاش از سنسور های فاصله سنج مادون قرمز استفاده کرد ؟
فاصله زیاد نمی خوام مثلا از 10 سانت تا 1 متر
از همون سنسور های التراسونیک استفاده کن

مادون قرمز چیه
اما التراسونیک معمولا زیر 30 سانت بود فکر کنم دقت خوبی ندارند

برای برخورد امواج با اون سطح صاف هم مشکلی نداره
مثل اینه که از این بلند گو مخروطی ها یه کم جلوشو بگیره

اون بخشی از امواج که از فریتنده ساطع میشه تا به گیرنده برسه ، درصد اواج دریافت شده غیر از شرایط محیطی بستگی به چند تا چیز داره که این 2 تاش مهمه:
- توان فرستنده
فرستنده های با توان های مختلف توی بازار موجود هستند
-پترن تشعشعی فرستنده
اینو توی دیتاشیت سنسور های خوب توضیح داده

اگر سنسور از نظر پترن خوب باشه و زاویش باز باشه(شما فرض کن برای مثال بلند گو مخروطی ها اگر دهنه بلند گو قطرش زیاد تر باشه ) مشکلی نداره و از اون قسمتی که با زمین برخورد میکنه در برابر کل اواج خارج شده میشه چشم پوشی کرد

البته اگر سطح زمین طوری نباشه که امواج با برخورد با زمین به سمت بیرون برگردند و باز تاب کنند
چون این طوری شما دو مولفه موج نوعی رو مثل یه بردار در نظر بگیرید
یکیش مستقیم از فرستنده ساطع شده
و یکیش بعد از برخورد با زمین با زاویه بالا برگشت داده شده و برآیندشون با اون موجی که مستقیم داره میره با یه زاویه جدید به سمت گیرنده حرکت میکنه
مثلا میشه اون سطح زمین رو یونولیت یا از این دیوار های عایق صوتی یا همون آکوستیک استفاده کنی
منظورم از مادون این بود
http://www.sampadcity.com/forum/index.php?topic=3317.0
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11