صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
خودsrf08 هم تا 6 متر اندازه میگیره اما دقتش در حد میلیمتره و قیمتشم دوروبر 80 تومنه ولی فقط از طریق ارتباط آی تو سی قابل استفادس. اما این ماژولی که من خریدم 6 مترو با دقت سانتی متر اندازه میگیره قیمتش هم دوروبر 30 تومنه و هم با آی تو سی قابل راه اندازیه و هم از طریق یوارت . برای چیزی که شما خواستین من همین ماژول خودمو پیشنهاد میکنم . کارش عالیه.اتفاقاً من از همین فروشگاه ربوکیو خریدمش. برنامش هم همونیه که اوایل این تاپیک گذاشتم.همونو کار کنی جواب میگیری. من هم به زودی یه مقاله ای دربارش آماده میکنم.
من این ماژولو برای اندازه گیری فاصله در مخزن بخار میخوامش. شما روشی دارین؟
سلام
در مورد اسیلوسکوپ میتونید از اسیلوسکوپ با کارت صدا استفاده کنید ، نرم افزارش توی نت فراوونه ( میشه باهاش یه شکل موج دید
اون سنسور ها رو هم من اولین باره میبینم
خوب با این اسیلوسکوپ نمی شه فرکانس های 40 کیلو هرتز رو مشاهده کرد .
بله . فکر کنم اسیلوسکوپ های کارت های صوتی حداکثر 10 یا 20 کیلو رو میتونن اندازه بگیرن
(۰۹-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۴۹:۵۶)ilgar نوشته است: [ -> ]خودsrf08 هم تا 6 متر اندازه میگیره اما دقتش در حد میلیمتره و قیمتشم دوروبر 80 تومنه ولی فقط از طریق ارتباط آی تو سی قابل استفادس. اما این ماژولی که من خریدم 6 مترو با دقت سانتی متر اندازه میگیره قیمتش هم دوروبر 30 تومنه و هم با آی تو سی قابل راه اندازیه و هم از طریق یوارت . برای چیزی که شما خواستین من همین ماژول خودمو پیشنهاد میکنم . کارش عالیه.اتفاقاً من از همین فروشگاه ربوکیو خریدمش. برنامش هم همونیه که اوایل این تاپیک گذاشتم.همونو کار کنی جواب میگیری. من هم به زودی یه مقاله ای دربارش آماده میکنم.
من این ماژولو برای اندازه گیری فاصله در مخزن بخار میخوامش. شما روشی دارین؟
قربان شما من منتظر مقالتون میمونم ...
پس اگر دقتش سانتیمتره برا کار منم خوبه و اتفاقا من دنبال ارتباط آسان با میکرو میگردم راستی این همین یک تکه هست؟ یعنی همین قطعه هم کار ارسال و هم کار دریافت امواج رو انجام میده و مثل srf08 دو جزئی نیست؟ یا باید دوتا ازینا کنار هم بزاریم؟ و UPDATE RATE ش چقدره؟ (تعداد ارسال فاصله در 1 ثانیه )؟؟
؟؟
ممنون
زمان آشکار سازی ماژول 70 میلی ثانیس با تبادل کدها هم یه چیزی دوروبر 100 میلی در نظر بگیرید (اگه بخواین فکر کنم تا ده بار در ثانیه بشه اندازه گرفت)
این ماژول به تنهایی هم کار ارسال و هم کار دریافتو انجام میده
شما حالا به فکر خودت نباش. فعلاً یه راه چاره ای برای من پیدا کنین تا بعد مشکل شمارو یه کاریش میکنیم
من خیلی دوست دارم کمک کنم (با اینکه تازه کارم ) ولی آخرش من متوجه نشدم مشکل شما چیه چون واضح نمیفرمایین!
این یک ماژوله و استفاده کننده از این ماژول هیچ وقت به کار داخلی و فرکانس داخلی دستگاه کار نداره چون محاسبات داخل ماژول انجام میشه و نتیجه میاد بیرون من اگر گفتم ببین فرکانسش چقدره منظورم برا سنسور التراسونیک بود که مال شما سنسور نیست و ماژول هست و محاسبات داخل ماژوله پس نمیتونین از سنسور دیگه ای برای این ماژول استفاده کنین مثل ماژول GPS که من خریدم و تو محاسباتش نمیتونم دست ببرم فقط آنتنهای مخصوص مختلفی میتونم براش بزارم!
هنوز با دیگ بخار مشکل دارین یا...؟
عملکرد همین ماژول برام کافی و عالیه. تنها مشکل اینه که بعد از مدت کوتاهی این سنسورش تو بخار خراب میشه( قسمتهای فلزیش زنگ میزنه). من میخوام سنسور ماژولو با نوع ضد آبش عوض کنم. این کارم کردم اما جواب نداد. در حالی که به نظر میاد همه فاکتورهاشون از جمله فرکانس کاری(40 کیلو) مشابهند !!!!!!!
و اما شما چطور میتونید به من کمک کنید؟
1) اگه جایی ماژول ضد آب برام معرفی کنید
2)اگه شماره سنسورهایی که تو پست 13 عکساشونو گذاشتم،برام پیدا کنید باز میشه رد کارو گرفت و عیبشو پیدا کرد
3) اگه سنسور ضد آب دیگه ای معرفی کنید
با تشکر
اگر ضد آبش باشه که در دسترس عموم و تو کشور ما نیست قیمتش باید خیلی بالا یاشه چون صنعتی میشه و چند تا شرکت تو تهران سنسورهای صنعتی وارد میکنند باید بری سراغ اونها (پاساژ امجد و حوالی) و احتمالا فقط سنسور باشه یعنی لازمه که خودت مدار نوسانساز و ارسال و دریافت و محاسبه فاصله رو بسازی
منظورت از شماره سنسورهای پست 13 چیه خوب خودت که خریدی شمارشم نوشته روش دیگه!
آقا ILGAR کجاست کسی خبر نداره؟
همین دوروبرام یه دوری میزنم بعد میام
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11