ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ماژول اولتراسونیک SRF02
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۵۶:۳۲)bozonghare نوشته است: [ -> ]بفرمایین چرا بین دو دستور PRINTBIN 0 و PRINTBIN 84 تاخیر 50 میلی ثانیه گزاشتین؟ نمیشه ازین تاخیر صرفنظر کرد؟ چون تو کار من تاخیرها باید کم باشند و سریع ج جواب بگیرم!

اون 50میلی ثانیه ربطی به ماژول نداره . من اونو قبلاً بصورت آزمون خطا از ارتباط سریال دو میکرو بدست آورده بودمش. حتی 20 میلی هم برام جواب داده بود اما من چون زمان زیاد برام مهم نبود پنجاهش کردم

(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۵۶:۳۲)bozonghare نوشته است: [ -> ]پس متغیر C که در خط آخر برنامه خودتون محاسبه شده مقدار فاصله رو به سانت از 16 تا 600 نشون میده ؟ درسته؟

دقیقاً
ILGAR جان یک موضوعیرو دیدم و سریعا یاد شما افتادم فکر کنم چیزیکه دنبالش بودی:

ماژول یا سنسور التراسونیک ضد آب:

http://www.jahankit.ir/Sensor%20Lixt/Sen...sonic.html
اتفاقاً من سنسور ضد آبی که میگفتم به جای سنسور ماژول نصب کردم و جواب نداد از همین جهان کیت خریدم (2500 تومن) . منتها من ماژول ضدآب میخوام. سنسورش فرط و فراوونه.
خوب مهندس سنسور در معرض کار و خرابیه! ماژول که سربستس و میتونی پلمش کنی!
متوجه منظورتون نمیشم
منظورم اینه که هر ماژولی یک قسمت الکترونیکی داره و یک سنسور یا آنتن یا ... و اون قسمت سنسور در معرض شرایط جوی هست و قسمت الکترونیکش که با چند تکه سیم وصله به سنسوراش و میشه پلمبش کرد
سلام و با تشکر از همه دوستان
من تازه وارد انجمن شدم
دارم برا بار اول دارم از التراسونیک sfr02استفاده میکنم در کدویژن
اینم برنامه
m=0x00;
n=0x51;
putchar(m);
delay_ms(20);
putchar(n);
delay_ms(70);
n=0x5E;
putchar(n);
a=getchar();
b=getchar();
c=(a*256)+b;
[align=right]
کار نمیکنه
led ماژول وقتی vcc وصل میشه و rx tx قطع است روشن خاموش میشه ولی وقتی اونا وصلا اصلا روشن نمیشه
در ضمن وقتی vcc قطعه و بقیه سیم ها وصل به تعداد بار فرستادنم led چشمک میزنه یعنی اگر برنامه بالا رو دوبار راه بندازم دو سری چشمک زن دارم
سلام
خوش اومدین

اول باید دقت داشته باشین که Tx میکرو حتماً به Rx ماژول و Rx میکرو به Tx ماژول وصل باشه

وقتی تغذیه ماژول برقرار میشه، یک فلش نسبتاً طولانی میزنه بعد به تعداد شماره (کد) ماژول که بصورت پیشفرض صفر هست، چشمک میزنه

(۰۱-آبان-۱۳۸۸, ۲۳:۰۵:۵۷)king-jack نوشته است: [ -> ]وقتی vcc قطعه و بقیه سیم ها وصل به تعداد بار فرستادنم led چشمک میزنه یعنی اگر برنامه بالا رو دوبار راه بندازم دو سری چشمک زن دارم

بعیده vcc قطع باشه و چشمک بزنه!
سلام
ممنون عزیز

نقل قول: اول باید دقت داشته باشین که Tx میکرو حتماً به Rx ماژول و Rx میکرو به Tx ماژول وصل باشه

اره اینو درست وصل کردم

نقل قول: وقتی تغذیه ماژول برقرار میشه، یک فلش نسبتاً طولانی میزنه بعد به تعداد شماره (کد) ماژول که بصورت پیشفرض صفر هست، چشمک میزنه

اول 5 ولت و گراند رو وصل می کنم یه چشمک میزنه فقط یکی
اگر پایه های rx وtx رو وصل کنم و vcc رو قطع و وصل کنم باز یه چشمک میزنه
زمانی که تو برنامه کار ارسال رو تکرار کنم هیچ چشمکی نیست ولی اگر vcc قطع باشه چشمک دارم متناوب

راستی رو هر دو پایه rx tx تقریبا 5 ولت دارم درسته

تو برنامه بعد از عمل فرستادن یه دستور برا روشن شدن led گذاشتم روشن میشه برا دریافت بعدش عمل خاموش شدن ولی دیگه خاموش نمیشه
البته این برنامه بالایی نیست
راستی اگر کسی که با این ماژول کار کرده و جواب گرفته یه شماره بده من باهاشون تماس بگیرم خیلی ممنون میشم آخه کارم خیلی گیره
شما وقتتو رو سیمها تلف نکن. چهار تا که بیشتر نیستن. تو دیتا شیتش هم نگفته اگه فلان سیم وصل باشه و فلان سیم قطع چه رفتاری نشون میده!

مشکل به احتمال بسیار زیاد نرم افزاریه.
رو ولتاژ Rx و Tx نمیشه حساب کرد!
اون 51 رو 54 بگیرین و اون دیلی 70 میلی ثانیه رو حذفش کنین و ببینین چی میشه؟
شما میخان نتیجه رو چیکارش کنین، رو ال سی دی نشون بدین؟

راستی پایه Mode رو گراندش کردین؟
متغییرهاتون هم باید سایزشون بایت باشه.
نقل قول: مشکل به احتمال بسیار زیاد نرم افزاریه.
رو ولتاژ Rx و Tx نمیشه حساب کرد!
اون 51 رو 54 بگیرین و اون دیلی 70 میلی ثانیه رو حذفش کنین و ببینین چی میشه؟
شما میخان نتیجه رو چیکارش کنین، رو ال سی دی نشون بدین؟
باشه
نه روی ال سی دی نمی خوامش
قراره با اون 45 سانتی متری ابزار کارم رو پیدا کنم
سنسور ثابت و قطعه کار باید در حدود 45 سانتی متری اون بایسته
اگر از 54 استفاده کنم اونوقت باید وقفه راه بندازم اگر نه چجوری باید تو اون دستور بمونم
یا به عبارتی با چه دستوری منتظر جواب بمونم تا دیتا بهم برسه با while میشه؟

نقل قول: راستی پایه Mode رو گراندش کردین؟
اره اونم گراند شده

نقل قول: متغییرهاتون هم باید سایزشون بایت باشه.
توی c کدویژن فکر کنم باید از نوع char باشه مگه نه؟
8 بیتیه
یعنی تو زیر تابع خود send و recive متغییر char رو میگیره و بر میگردونه
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11