سلام
من می خوام یه موتور پلهای راه اندازی کنم با استفاده از پورت موازی به شرطی که ورودی رو از یه سنسور بفرستم به 4 پین پورت و از بقیه واسه خروجی استفاده کنم
چکار باید کنم ؟
بدون سنسور موترو حرکت دادم ولی با سنسور گیر کردم
یه نکته ی دیگه وقتی ازدستور ارسال خروجی به پورت استفاده می کنم مشکلی نیست ولی تو گرفتن ورودی از پورت جواب نمی گیرم چیکار کنم؟
(inp , out )
با تشکر قبلی از کمکتون
حتما باید سنسور رو پورت پورت موازی وصل کنی ؟
نمی شه سنسور به پورت سریال وصل بشه و موتور پله ای به پورت موازی ؟؟
مشکلی نداره منتها من اصلا با سریال کار نکردم اطلاعات بیشتری دارین بهم بدین ؟
این پروژه رو ببینید :
http://www.iranled.com/?q=node/76
و دستورات ارتباط AVR به کامپیوتر با بسکام از کتاب آقای یک نفر :
البته قسمت کامپیوتریش رو نمی تونم کمکتون کنم . ( چون رشته ام الکترونیکه ! )
-ارتباط سریال rs232 :در این ارتباط از دوسیم به نام های rxd و txd استفاده میشود که خط rxd وسیله اول دیتا را از ان به بیرون منتقل میکندو خط خروجی دیتا است و به ورودی دیتا دستگاه دوم ( txd ) متصل میشود و خط txd ورودی دیتا است که به خروجی دیتای دستگاه دیگر (rxd ) متصل میشود.
دستورات این پروتکل در بسکام به شرح زیر است:
تعیین نرخ انتقال دیتا:
این دستور میزان انتقال دیتا در ثانیه را مشخص میکند وباید در هر دو وسیله ای که به هم متصل میشوند یکی باشد (در غیر این صورت ارتباط کار نمیکند) بهتر است نرخ انتقال دیتا در مناطق دارای نویز کمتر انتخاب شود.
دستور PRINT :
توسط این دستور میتوان داده یا متغیری را به پورت سریال ارسال کرد. VAR یم متغیر از جنس متغیرهای گفته شده میباشد.
دستور PRINTBIN :
توسط این دستور متغیر VAR به باینر تبدیل شده سپس به پورت سریال ارسال میشود.
دستور WAITKEY :
این دستور تا زمانی که متغییر توسط دستگاه دیگر به پورت سریال ارسال شود منتظر میماند و پس از دریافت متغیر برنامه از خط بعد ادامه می یابد.
دستور INKEY :
این دستور مقدار اسکی کاراکتر دریافت شده از پورت سریال را برمیگرداند.
دستور INPUTBIN :
این دستور داده باینری را از پورت سریال میگیرد و در متغیر VAR قرار میدهد.
دستور INPUTHEX :
این دستور داده هگز رااز پورت سریال دریافت میکند و در متغیر VAR قرارمیدهد.
سلام ممنون از جواب
مشکلم از بابت پورت حل شد و پورت موازی رو تونستم ورودی و خروجی کنم
فقط مونده اتصال سنسور به پورت که نمی دونم پایه ها ی سنسور چطوری و با چه رابطی به پورت وصل شن ؟
اصلا رابط می خواد ؟
مدل سنسوری که خریدم cny 70
عالیه .
روش حل مشکلتون رو هم بگین .
و این مدل سنسور که خریدین فرستنده و گیرنده مادون قرمز هستش . ( کسایی که ربات مسیر یاب درست کردن , خوب می شناسنش )
و نمی دونم این سنسور به چی دردتون می خوره ولی می تونید اونو توسط یه آم امپ که به عنوان مقایسه کننده استفاده شده به کار ببرید .
البته اگه مقدار براتون مهمه باید از آنالوگ به دیجیتال استفاده کنید .
برای کسب اطلاعات بیشتر
این مقاله که در مورد سنسورهای مادون قرمز و کاربردش در ربات هست رو نگاه کنید .
اینم مقدمه ای برای موتور پله ای
علیک سلام
روش حل مشکل :
وضعیت پورت رو تو ست آپ سیستم به epp
تغییر دادم تا هم ورودی باشه هم خروجی بعد هم باید پین 5 از پین های وضعیت 1 بشه ته وقتی 1 باشه ورودی و 0 خروجی
کدش تو c#
private void BtnInput_Click_1(object sender, EventArgs e)
{
PortAccess.Output(0x37A, 32);
System.Threading.Thread.Sleep(10);
int i = PortAccess.Input(_port_addr);
MessageBox.Show(i.ToString());
PortAccess.Output(0x37A,0);
}
در مورد سنسور :من نرم افزار می خونم یه کم با قطعات ناآشنا هستم
پس منظورتون اینه یه مقایسه کننده بزارم بین سنسور و پورت و انشاا...جواب بگیرم ؟
سلام
از بابت مطلب سنسور وموتور پله ای که گذاشتین ممنون خیلی مفید بود
فقط یه نکته مونده که من هنوز نمی دونم
پایه های فرستنده سنسور با یه آپ امپ وصل می شه به پورت پایه های گیرنده رو چیکار کنم ؟
من از 3 سنسور استفاده می کنم از طرفی 8 پین دارم 4 تا از پین ها وصل به ای سی و ورودی موتور به حساب می یاد 4 تا می مونه که من باید هر 2 تا از پایه های سنسور رو به یکی از پین ها وصل کنم؟
متاسفانه کمی اتصالات واسم سخته تو این زمینه دقیقا نمی دونم چیکار باید کنم
پایه های گیرنده وصل می شه به آپ امپ . فرستنده هم که توسط یه مقاومت حدود 220 اهم به 5 ولت وصله .
فقط یادتون باشه گیرنده برعکس وصل می شه . ( در ضمن هر CNY70 یک فرستنده و یک گیرنده داره . )
سه خروجی اپ امپ هم وصل می شه به ورودی مورد نظرتون دیگه . ( سه تا از چهارتای پورت موازی )
یه سوکت پرینتر MALE بخرین روش شماره هم زده و لحیم کاریش هم کاری نداره . ( پایه های مورد نظرتون رو هم که تو برنامه مشخص کردین )
طریقه اتصال سنسور مادون قرمز
رو تو این پروژه RPM metr با روش مادون قرمز رو هم یه نگاه کنید .