ايران ويج

نسخه‌ی کامل: یه انتقاد دوستانه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام خدمت مدیر محترم سایت
چندی است که در قسمت سمت راست صفحه اصلی سایت بخشی گذاشتین که در هر روز نام یک نفر از بچه ها رو --بعنوان برنامه نویس برتر ایران--
نشون میدین.اینکار بنظر من کار بسیار قشنگیه و میتونه خیلی زیاد باعث تشویق برنامه نویس های سایت باشه
ولی مشکلی که در موردش وجود داره اینه که متاسفانه هیچ نوع گزینشی روی این لیست انجام نشده و فقط یه کانتره که بچه هار و بر اساس کمیتی مرتب کرده
و مثلا در این اواخر به انتهای لیست رسیده و داره ارسالی های 1 رو نشون میده
این فکر کنم به این معناست که اگه کسی حتی یه ارسالی مثلا یه برنامه جمع و تفریق داشته الان اسمش بعنوان -برنامه نویس برتر ایران -- تو سایت گذاشته شده
که بنظر من برای اعتبار و وجهه سایت که من خیلی بهش ایمان دارم خیلی خیلی مضره
حداقل لازم بود یه گزینشی رو برنامه های ارسالی انجام بشه یا اگه معیار کمیت بود لااقل از یه تعداد ارسالی به بالا انتخاب میشد
تا اگه کسی به قول خود سایت --استارت زده-- این عنوان رو سایت بهش نده
و بطور کلی میخوام بگم ارزش و اعتبار این عنوان در صورتیکه هیچ گزینشی صورت نگرفته خیلی پایین میاد
عذر میخوام که فضولی کردم منو ببخشید
به امبد موفقیت هر چه بیشتر سایت
من هم ميخواستم اين مطلب رو بگم
چون يه روز ديدم كه اسم من بعنوان برنامه نويس برتر ايران معرفي شده 8O (اون هم فقط با دو ارسال) داشتم از تعجب شاخ در مي آوردم
اين كار خوبه ولي كاشكي با يه عنوان ديگه ميشد مطرح كرد چون برنامه نويس برتر ايران كم عنواني نيستا :wink:
اتفاقا من هم با اين نظر موافقم ....

اگه قراره تشويق باشه و انگيزه نبايد مثل يه كانتر اسمها پشت سر هم نوشته بشه !!
اينجوري تشويق كه نيست خيلي هم براي بعضي ها ضد حاله !!!‌ :cry:

اگه بنا به اين كار بود كاش اسمش رو ميذاشت ( عمو اشكان رو ميگم ) برنامه نويسان ايرانويج

اصلا تفكيك و بررسي كيفيت پستهاي اشخاص به كنار .... از نظر كميت هم كامران و مني كه

ديروز عضو شدم و براي امتحان يه برنامه هم آپلود كردم فرقي نبايد داشته باشن ؟؟؟

البته اين نظر شخصي من بود ها ... اشكان جان مخلصت هم هستم :wink:
حق با شماست . ميدونم اين عنوان به كسي كه يه پست زده هم چندان جالب نيست .
(بايد يه فكري براش كرد)
اما من جز اطلاعاتي كه توسايت هست هيچ اطلاعات ديگه اي براي بررسي مطالب ارسالي ندارم
يه زماني بود خودم تك تك ارسال ها رو بررسي ميكردم ولي حالا بقدري ارسالي زياد شده كه امكان پذير نيست.
از طرفي دوستان هم تو امتياز دادن كم لطفي ميكنن.
سوم اينكه اصلا امتياز دادن هم وقتي درسته كه برنامه بدردت بخوره و بعدش بهش امتياز بدي.
يعني اينكه من بجز از نظر كميت نميتونم بررسي كنم.
كيفيت چيزي نيست كه بشه براي اون برنامه اي نوشت(مثل همين كانتر كه هر روز يه نفر رو معرفي ميكنه) كيفيت بيشتر سليقه و نظر هست.
با اين حرفا بجز همين تعداد ارسالي هيچ پارامتر ديگه اي قابل بررسي نيست .
حالا شما بگيد حداقل تعداد ارسالي چقدر باشه تا طرف رو بشه عنوان برنامه نويس برتر داد.
5 يا 10 يا ...
خب اشكان جان مي توني با در نظر گرفتن تعداد باز ديد كنندگان اين افراد را معرفي كنيد اين طوري بهتر نيست به نظر شما !
vahid2000 نوشته است:خب اشكان جان مي توني با در نظر گرفتن تعداد باز ديد كنندگان اين افراد را معرفي كنيد اين طوري بهتر نيست به نظر شما !
اينم كه خودت برنامه گذاشتي .
vahid2000 نوشته است:خب اشكان جان مي توني با در نظر گرفتن تعداد باز ديد كنندگان اين افراد را معرفي كنيد اين طوري بهتر نيست به نظر شما !

اين هم نظر خوبيه ميتونيد معدل هم بگيريد يعني تعداد متوسط بازديد براي هر ارسال اين هم نشون دهنده كيفيت برنامه ممكن باشه :idea:
ashkan نوشته است:
اينم كه خودت برنامه گذاشتي .
اوخ راست ميگين اصلا يادم نبود ولي به نظرم باز هم برترين برنامه نويس نمي تونه هر روز يه نفر باشه شما بيا مثلا از نظر امتياز ها و تماشاچي يا ..... برترين رو انتخاب كن بعد بگذار همين طور برترين اون باشه تا وقتي كه يكي به پاي اون برسه
منظورم اينه كه هر روز يكي برترين نباشه هميشه بهترين برترين باشه . به نظر شما اينجوري بهتر نيست
واسه همچين كاري بايد اول متوسط بازديد كنندها رو بگيرم(متوسط بازديد در روز) بعدش تعداد آرا و تعداد نظرات رو باهاش تركيب كنم(چطوريش خيلي مهمه)
تازه الان شما نيگاه كن آقاي تيله باز يا اون دوستمون ويروس‌آآ يه برنامه گذاشته با 24000 بازديد خوب بازم ميبيني كه خيلي رو اينم نميشه حساب كرد تعداد نظراتش و آرا هم بمراتب از بقيه بيشتره.
http://www.iranvig.com/modules.php?name=...=0&thold=0
مثلا برنامه تيله باز بالاي 10000بازديد داره.
من فعلا راهي ديگه به ذهنم نميرسه.
---------------------------------------------------------------------------------------
قربونت اشكان جون
من بارها و بارهاست كه ميخوام اين مسله رو عنوان كنم
ببينيد استاد اگه نميشه يه کار هرچند هم مثبتي رو انجام داد
خوب درستش اينه که اونکار رو انجام نديم
نه اينکه انجام بدبم و بعد اون هم به ضعيفترين شکل ممکن
در مورد اين انتخاب ها بايد بگم که اين انتخاب خيلي مهمتر از اونيه که بخواد يه برنامه اون رو انجام بده
و بايد مستقيما و دستي انجام بشه و زدن يه کانتر براي اينکار جدا بگم فاجعست
و بعد انکه بچه ها خيلي خيلي بيشتر از اينها رو اعتبار سايت تعصب دارن و براشون اين اعتبار فوق العاده مهمه

نظر البته اول وآخر نظر شماست ما هم چاکر شما و در اين هيچ شکي نيست
ولي بنده حقير نظرم اينه که
يا اين کار اصلا نبايد انجام بشه يا اگه قراره در اين چهارچوب باشه
مثلا نام 10 نفر که از حداقل حداقل تعداد ارسالي در مرتبه بالاتري هستن اعلام بشه
و اگه کسي مايله سعي کنه مشابه چيزي که دوستمون گفتن خودشو بين 10 نفر اول قرار بده
فکر کنم عدد 10 ديگه مشکلي نداشته باشه!!!
به هر صورت من معتقدم اين اقدام بسيار مثبتيه و اگه روش بيشتر کار ميشد ميتونست حتي بعنوان
يه لقب بسيار معتبر در بياد
يعني اون ده نفر اول خودشون رو بعنوان برنامه نويس برتر سايت معرفي کنن و حتي اين جز امتيازاتشون باشه
و از نظر کاري هم براشون ارزشمند تلقي بشه

قربان استاد اشکان بزرگوار
روشت خيلي خوبه ولي يه اشكال داره و اون اينه كه اگه اينطوري بشه طرف ورميداره (البته نه همه) هرچي رنامه ساده و بي ارزش هست رو پست ميكنه تو سايت .
ميدوني چيه انتخاب يه روش براي تعيين بهترين خيلي سخته. واسه همين منم خيلي نتونستم تو اين كار روشي پيدا كنم.
بقول معروف انتخاب يه روش كيفي هست رصورتي كه دادهاي ما اينجا همه كميت و عدد هستن و به كيفيت ربطي ندارن.
صفحه‌ها: 1 2