۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۳۲:۴۸
۰۸-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۳۷:۳۱
(۰۷-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۳۲:۴۸)web30t نوشته است: [ -> ]سلام.
کسی می دونه چه طوری باید با دیتابیس یک سایت از طریق VB ارتباط برقرار کرد؟
یعنی کسی نمی دونه؟! لااقل از دوست و آشنا بپرسید!
من می خوام از طریق ویژوال بیسیک ، دیتابیس SQL رو در سایت چک کنم و اطلاعاتی رو از رو اون بخونم کسی نحوه ی ارتباط SQL از طریق شبکه با ویژوال بیسیک رو نمی دونه؟ (پلیز هلپ می!)
۱۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۴۵:۳۵
سلام
داخل Connectionstring آدرس Sql server روی اینترنت رو به همراه نام کاربری و رمز عبور وارد کن.
;-)
داخل Connectionstring آدرس Sql server روی اینترنت رو به همراه نام کاربری و رمز عبور وارد کن.
;-)
۱۰-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۵۹:۲۰
قبل از زدن تاپیک جدید، توی فروم جستجو کن!!!!!
آموزش SQL و نحوه کار با آن در وی بی
پست شماره 11 دقیقاً جواب سوالته.
آموزش SQL و نحوه کار با آن در وی بی
پست شماره 11 دقیقاً جواب سوالته.
۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۱۶:۰۲
روي سيستم من وقتي از اين كانكشني كه لطف كردين گذاشتين استفاده ميكنم اين خطا رو از كانكشن اتصال به سرور ميگيره گفتم شايد يكي از سرور ها مشكل داشته باشه با دو تاي ديگه هم تست كردم همين خطا رو ميداد
علتش چي ميتون باشه؟اگرچه كه هم ip سرور و هم نام ديتا بيس و هم يوزر و پسورد رو درست وارد كردم
علتش چي ميتون باشه؟اگرچه كه هم ip سرور و هم نام ديتا بيس و هم يوزر و پسورد رو درست وارد كردم
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۴۳:۵۱
(۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۱۶:۰۲)m_vb66 نوشته است: [ -> ]روي سيستم من وقتي از اين كانكشني كه لطف كردين گذاشتين استفاده ميكنم اين خطا رو از كانكشن اتصال به سرور ميگيره گفتم شايد يكي از سرور ها مشكل داشته باشه با دو تاي ديگه هم تست كردم همين خطا رو ميداد
من هم همین مشکل رو دارم. فکر کنم بخاطر این باشه که تنظیمات کنترل ADODB رو درست وارد نکردیم.
اگر دوستان واردتر بیان مسئله رو توضیح بدن ممنون میشم.