۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۴۱:۱۲
صفحهها: 1 2
۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۲۲:۲۱
access یا sqlserver یا paradox7?
۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۱۵:۱۹
(۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۲۲:۲۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]access یا sqlserver یا paradox7?ببینید :
من در حال نوشتن یه برنامه چند منظوره هستم که یه جاش گیر کردم و اونم سوال کاربر و جواب برنامه به چه صورت ؟
به این صورت که برنامه دارای 3 قسمت هست :
edit ,memo,button
که مثلا کاربر اسم یه نرم افزار یا ورژن برنامه رو میده مانند IE
ما توی سورس تعریف میکنیم که وقتی توی edit کلمه IE تایپ شد :
مشخصات رو بده و یه لینک دانلود که این توی memo نمایش داده بشه
البته چندین و چند کلمه باید بدم و توی سورس تعریف کنم براش
دوستان گفتند باید جدول بسازی
حال با این تفاسیر کدومش خوبه ؟
قبلا از زحمات دوستان و استادان کمال تشکر را دارم
۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۱۳:۰۲
خب شما میتونی جدولتو بسازی به این صورت 1 جدول با 2 ستون ستون اول مربوط به نام نرمافزار و ورژن و ستون دوم مربوط به لینک
وقتی طرف اسم نرم افزار رو وارد میکنه شما یه سلکت میزنی تو بانکت و اگه رکورد مورد نظر پیدا شد مقدار فیلد ادرس لینک رو تو memo به طرف نشون میدین نیازی به ساخت جدول در زمان اجرا نیست
وقتی طرف اسم نرم افزار رو وارد میکنه شما یه سلکت میزنی تو بانکت و اگه رکورد مورد نظر پیدا شد مقدار فیلد ادرس لینک رو تو memo به طرف نشون میدین نیازی به ساخت جدول در زمان اجرا نیست
۱۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۰۶:۰۹
عزیز میتونی یه سورس نمونه بهم بدی ؟ ممنون میشم
۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۰۸:۰۹
اینم یه نمونه مثال ساده البته بانک access هست که شما راحت باشی
۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۰۱:۱۳
(۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۰۸:۰۹)lord_viper نوشته است: [ -> ]اینم یه نمونه مثال ساده البته بانک access هست که شما راحت باشیبا سلام مجدد
لورد عزیز سورس دارای اررور هست که نمیدونم برای چی هست ؟
عکسی از اررور =
میشه راهنمایی کنید چطوری اینو بر طرف کنم ؟
و مسئله دیگه چطوری مقادیر رو توی ADO تعریف کنم
ایا نیاز به نصب کامپوننت خاصی هست ؟
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۴۶:۵۵
مشکل از ست کردن کانکشن به صورت default هست شما سورس رو باز کن و کانکشن استرینگ رو کلیک کن microsoft jet 4.0 رو انتخاب کن next کن تو صفحه بعدی ادرس بانک رو بده و ok و build حالا برنامه رو اجرا کن
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۰۰:۵۲
(۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۰:۴۶:۵۵)lord_viper نوشته است: [ -> ]مشکل از ست کردن کانکشن به صورت default هست شما سورس رو باز کن و کانکشن استرینگ رو کلیک کن microsoft jet 4.0 رو انتخاب کن next کن تو صفحه بعدی ادرس بانک رو بده و ok و build حالا برنامه رو اجرا کنهین کار رو دیشب کردم و لی از اینجا اررور میده =
۱۶-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۳۹:۵۵
لطفا تصویر رو تو www.imageurlhost.com اپلود کن و لینکشو بزار
۱۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۵۶:۰۳
صفحهها: 1 2