ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دسترسی به اطلاعات private یوزر دیگه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
یکی از دوستان من ویندوزش دچار مشکل شده بود. طوری که وارد ویندوز نمیشد. این اومد هارد به هارد کرد و اطلاعات مهم یوزرشو جای دیگه کپی کرد و وین قبلی رو پاک کرد و دوباره ویندوز نصب کرد.
حالا وقتی وارد فولدر مثلا my document یوزر قبلی که جای دیگه کپی کرده بود میشه فایل ها و همه اطلاعات درست نمایش داده میشن. ولی دسترسی به محتویات فایل ها نداره. لیست تمام فایل هارو میبینه ولی نمیتونه مثلا فایل txt رو ببینه داخلش چی یادداشت کرده بوده.

میگه فولدرهارو encrypt نکرده. ولی میگه هنگام ساخت یوزر میپرسه میخوای فایل هات private بشه. منم گفتم فایل هامو private کن.

کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد و به محتویات فایل دسترسی پیدا کرد؟
تا جایی که می دونم دیگه نمیشه کاریش کرد!!!
قبلش میبایستی از کلیدش یه بکاپ میگرفت بهتره قیدشو بزنه
سلام آقا پیمان گل

روی فولدر راست کلیک کنید، به بخش سکورتی برید و هرچی یوزر هست رو پاک کنید و یه یوز با دسترسی

کامل داخلش تعریف کنید. بهتره یوزر ادمین ویندوز خودتون باشه

بعد می تونید از فایلهاتون استفاده کنید.
(۱۱-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۰۹:۰۴)Di Di نوشته است: [ -> ]سلام آقا پیمان گل

روی فولدر راست کلیک کنید، به بخش سکورتی برید و هرچی یوزر هست رو پاک کنید و یه یوز با دسترسی

کامل داخلش تعریف کنید. بهتره یوزر ادمین ویندوز خودتون باشه

بعد می تونید از فایلهاتون استفاده کنید.
Biggrin من فکر کردم گفت encrypt شده
سلام.
ممنون دیدی جان. جالبه وین خود من هنگام ساخت یوزر امکان private کردن فایل ها رو نداره. هنگام رایت کلیک هم بخش سکوریتی نداره.
فکر کنم باید NTFS باشه!!
هست.

چند کاراکتر اضافه جهت تایید شدن این پست جهت ارسال.
سلام
خوب هستيد
براي اينكه سكيورتي ديده شه اين مسير رو برو
my computer > tools> options>Folder Options>unCheck Use Simple File Sharing
security تب به تب هاي فولدر هات اضافه ميشه
بهتر براي حل مشكل اگر درست متوجه شده باشم owenr رو با ادمين عوض كني
دي دي جان اين گزينه بصورت پيش فرض براي ويندوز تيك خورده .( ويندوز بلك اديتيشن مي ياد اين گزينه رو عوض ميكنه )
اميدوارم كمك كنه