ايران ويج

نسخه‌ی کامل: استفاده از دو زبان برنامه نويسي در يك پروژه (مقاله)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام !
شما مي توانيد دريك پروژه دات نت از دو يا چند زبان برنامه نويسي استفاده كنيد . براي اين كه بفهميد چه طوري ميشه اين كار رو كرد روي لينك زير كيلك كنيد http://i.1asphost.com/kamran11958/content.asp?IDC=291
در ضمن اين مقاله در سايت www.iranasp.net وجود دارد اما اين آموزش كامل تر و قابل اجرا تر مي باشد .( آموزش اونجا داراي يك نقص كوچولو مي باشد)
در ضمن اگه تونستين يه نظري هم بدين حالا چه اينجا و چه در كامپايلر اگه نظراتون و در خواست هاتون بالا بره يك آموزش توپ دات نتي كه تا به حال هيچ جا نديدين رو قول مي دم براتون بگذارم پس نظر يادتون نره
باتشكر - وحيد
جناب وحيد خان سلام.
نظرم رو اونجا ميگم.
وحيد جان اين مطلبت رو خوندم .... خيلي برام جالب بود .... اين دات نت چه كارا بلده 8O

دستت درد نكنه
!!!
afshin نوشته است:وحيد جان اين مطلبت رو خوندم .... خيلي برام جالب بود .... اين دات نت چه كارا بلده 8O

دستت درد نكنه
!!!
تازه كجاش رو ديدي ! با دات نت ميشه حتي كنترل وب سايت هاي اينترنتي رو دست گرفت و از آن ها اطلاعات لازم را دريافت كرد!!!!!!!!!!!!!!!!!
در اين مورد فردا آموزش رو مي زنم.{آخه امروز به علت ترافيك هاست سايت بسته شده}
منتظر اين آموزش باشيد
بسمه تعالي
با سلام
خيلي عالي بود
نقل قول: وحيد جان اين مطلبت رو خوندم .... خيلي برام جالب بود .... اين دات نت چه كارا بلده
راجع به ماهيت قضيه من بايد بگم كه اصلا اين موضوع چيز عجيبي نيست با اينكه من هيچ كدوم
از زبانهاي دات نت را بلد نيستم ولي تو فكر خودم حدس مي زدم كه بشه اين را كار انجام داد و
الان هست كه من بايد تعجب كنم :!: چون چيزي كه در ذهن من و شايد خيلي هاي ديگه عادي
بود الان ازش به عنوان يه چيز خيلي عجيب ياد مي شه .
اما من فكر مي كردم اين كار را ساده تر از اين حرف ها بشه انجام داد ( ولي خوب الان بايد اعتراف كنم كه مقاله ارزشمندي بود چون اينطور كه از شواهد كار پيداست حتي 90٪ دات نتي ها
هم اين موضوع را يا نمي دونستن و يا نحوه انجامش را بلد نبودن )
به هر حال وحيد اقا دستتون بابت اين مقاله درد نكنه
ما كه خيلي حاليديم دمت گرم
كسي نميدونه چجوري اين كريستال ريپورت رو تو وي بي بنصبيم :?:
سلام آقا اسمارت نمي دونم چي چي عزيز {Excuseme For Bad English Amaze }
والا اين مقاله درسته كه خيلي سادس ولي من در اين مقاله مي خواستم به يكپارچه بودن دات نت اشاره كنم !
چيزي كه كمتر در سيستم هاي موجود وجود داره ! بله ما فقط مياييم يه دي ال ال ميسازيم و ازش استفاده مي كنيم !!!
خب درسته كه اين كاري نداره ولي من براي دو چيز اين مقاله رو بيان كردم :
1-- نشان دادن قدرت يكپارچه سيتم هاي دات نت
2-- طرز استفاده از دو زبان براي افراد مبتدي و تازه كار !!
در هر صورت از اين كه انتقادي كرديد و منو آگاه تر كرديد (!!!!) ممنون :wink:
نقل قول: سلام آقا اسمارت نمي دونم چي چي عزيز {Excuseme For Bad English }
والا اين مقاله درسته كه خيلي سادس ولي من در اين مقاله مي خواستم به يكپارچه بودن دات نت اشاره كنم !
چيزي كه كمتر در سيستم هاي موجود وجود داره ! بله ما فقط مياييم يه دي ال ال ميسازيم و ازش استفاده مي كنيم !!!
خب درسته كه اين كاري نداره ولي من براي دو چيز اين مقاله رو بيان كردم :
1-- نشان دادن قدرت يكپارچه سيتم هاي دات نت
2-- طرز استفاده از دو زبان براي افراد مبتدي و تازه كار !!
نه اشتباه نشه در ارزشنمد بودن اين مقاله كه شكي وجود نداره :wink: واقعا مقاله خوبي بود
سلام
بابا دست بردارین من یه نگاه سطحی کردم روش
این که همون dll ساختن خودمونه
اصلا ربطی به این قضیه نداره
شما میتونه یه dll ساخته شده با هر زبانی رو توی هر زبان دیگه ایی استفاده کنی
چون dll ها کامپایل میشن و موقع استفاده فقط توی مموری لود میشن
سلام آقا این لینک error داره

میدونم ماله n ساله پیش هستش ولی منم دوست دارم بدونم چجوری میشه اینکار رو کرد
صفحه‌ها: 1 2