۱۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۲۱:۳۱
صفحهها: 1 2
۱۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۳۳:۲۰
بيشتر توضيح بده؟
اين دي ال ال ميخواد چكار كنه؟
اين دي ال ال ميخواد چكار كنه؟
۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۰۹:۳۸
اتصال به يك سرور در شبكه اينترانت
۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۵۱:۵۸
خب معلومه میگه ریسورس dllمربوط به sqlserver oledb provider رو نمیتونه load کنه
فکر کنم مربوط به ایجاد کانکشن باشه
فکر کنم مربوط به ایجاد کانکشن باشه
۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۰۷:۵۰
يعني كانكشني كه ايجاد ميكنم ايراد داره؟ يا اون كتابخانه رو نميتونه پيدا كنه؟
۱۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۵۳:۴۴
سلام
من فكر كنم فايل دي ال ال رو پيدا نميكند و يا اون فايل خراب شده باشد!
من فكر كنم فايل دي ال ال رو پيدا نميكند و يا اون فايل خراب شده باشد!
۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۲۱:۴۴
به نظر می رسه که یه بلایی سر SQL Server اومده باشه!!!
۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۱۳:۰۰
نميدونم چي شده تو msdn هم هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم ببينيد از اين چيزي كه ميگم شما چيزي متوجه ميشين
من اومدم يك كانكشن با كنترل adodbساختم بعدش برنامه رو ستاپ كردم و هيچ مشكلي هم نبود
تو يك برنامه ديگه اومدم يك كانكشن ديگه همونجوري ساختم و بعد از ساخت ستاپ برنامه اون رو روي همون كامپيوتري كه ستاپ برنامه اول رو نصب كرده بودم نصب كردم مشكلي پيش نيومد و برنامه بطور كامل كار كرد ولي برنامه اول با اين مشكل
كه عكسش رو گذاشتم مواجه شد مجبور شدم برنامه اول رو مجدد ستاپ كنم مشكل حل شد اما برنامه دوم حالا اين پيغام رو ميده اصلا متوجه نميشم علتش چيه؟
من اومدم يك كانكشن با كنترل adodbساختم بعدش برنامه رو ستاپ كردم و هيچ مشكلي هم نبود
تو يك برنامه ديگه اومدم يك كانكشن ديگه همونجوري ساختم و بعد از ساخت ستاپ برنامه اون رو روي همون كامپيوتري كه ستاپ برنامه اول رو نصب كرده بودم نصب كردم مشكلي پيش نيومد و برنامه بطور كامل كار كرد ولي برنامه اول با اين مشكل
كه عكسش رو گذاشتم مواجه شد مجبور شدم برنامه اول رو مجدد ستاپ كنم مشكل حل شد اما برنامه دوم حالا اين پيغام رو ميده اصلا متوجه نميشم علتش چيه؟
۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۳۹:۲۰
(۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۱۳:۰۰)m_vb66 نوشته است: [ -> ]نميدونم چي شده تو msdn هم هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم ببينيد از اين چيزي كه ميگم شما چيزي متوجه ميشين
به نظر می رسه هر کدوم از برنامه ها که از این dll استفاده می کنن، تنظیماتی رو جایی ذخیره می کنن که مختص خودشونه و برنامه بعدی به واسطه اون تنظیمات نمی تونه به درستی از dll استفاده کنه
ولی در کل، هیچ وقت نذار دو ورژن از برنامت روی یه کامپیوتر نصب باشه چون احتمال اینکه Conflict کنن، زیاد می شه
۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۱۶:۲۵
برنامه ها باهم فرق ميكنه در ضمن فقط موقعي كه ميخواد برنامه ركورد جديدي اضافه كنه اين مشكل پيش مياد روي يك سيستم هم كه يك برنامه اكسس پروجكت روش بود همين مشكل ايجاد شد هم اكسس و هم برنامه خودم رو پاك كرديم و اكسس رو مجدد نصب كرديم اما مشكل حل نشد و همين خطا داده شد البته اين رو هم بگم كه برنامه ديگه اي هم با vb روي اين سيستم ها هست كه هم جستجو وهم ورود اطلاعات روش انجام ميشه اما هيچ مشكلي در مورد اون نديديم احتمالا اون از اين dll ها استفاده نميكنه!! و اين رو هم ميدونم كه اين برنامه كه الان گفتم با odbc كار ميكنه
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۵۰:۱۶
نکنه تو Setup ای که براش ساختی، بصورت دستی DLL رو Add کرده باشی؟ یه بار(خیلی قدیما) این کار رو کردم و به همین مشکل خوردم
صفحهها: 1 2