ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پاک کردن لیست موارد سرچ شده از تکس باکس ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
دیدید وقتی تو جایی مثل همین سایت سرچ کنیم و دفعه بعد هم بخواهیم سرچ کنیم لیست سرچ های قبلی رو نشون میده. خوب من فکر میکردم این لیست باید تو کوکی ها ذخیره بشه. کوکی فروم مورد نظر رو پاک کردم ولی بازم لیست رو نشون داد. تمپوراری اینترنت فایلز رو هم کاملا پاک کردم ولی باز نشون داد. تو رجیستری هم چیزی ذخیره نمیشه.
کسی میدونه چطور میشه این لیست رو پاک کرد؟
البته من کل کوکی ها رو پاک نکردم. فقط کوکی همون فروم رو پاکیدم. چون مجبور نشم تو همه سایت ها دوباره لاگین کنم. شاید همین دلیلش باشه.
با کلید Delete میشه پاکشون کرد .
بله همین درسته.
وقتی که فیلد متن خالیه توش دابل کلیک کن تا لیست سرچ شده ها بیاد.
بعد روی هرکدوم که دلت میخواد برو و Delete رو برن. به همین سادگی...
البته این روش رو من فقط توی سایت های اینترنتی دیدم و درباره کار کردن یا نکردنش توی برنامه هایی که خودمون میسازیم خبری ندارم.
سلام.
یه ضرب المثل آلمانی میگه:
گاهی جواب مشکل جلوته ولی میری تو کوکی ها دنبال جواب میگردی.

حالا کجا ذخیره میشه این لیست؟
سلام آقا پیمان گل

Internet Options \ Content

در قسمت Personal Info بر روی دکمه AutoComplete کلیک کنید و در پنجره باز شده بر روی Clears Form و

Clears passwords کلیک کنید .

اگه می خواهید IE دیکه اینها رو ذخیره نکنه هم کافیه تیک مربوط به ذخیره هر بخش رو بردارید.Wink
سلام به دیدی جان عزیز.
راستش من ie7 دارم و Personal Info در تب Content موجود نبود. ولی در قسمت AutoComplete کلید setting رو زدم و داخلش توضیح داده بود که باید بری به تب general و کلید delete رو بزنی و Delete form و delete password رو بزنی. موارد دیگه رو هم که من همیشه دستی پاک میکردم از همون جا میشه پاک کرد.