ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در دنياي كامپيوتر چه خبر ؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
گوگل درصدد است از طريق مسابقه برنامه‌‏نويسي زبده‌‏ترين نيروهايي را كه مي‌‏تواند مشكلات پيش روي اين شركت را حل كنند، به كار بگمارد.

امسال گوگل براي سومين بار مسابقه برنامه‌‏نويسي معروف به CODE JAM را برگزار كرد. در اين مسابقه كه جمعه گذشته در دفتر مركزي اين شركت در كاليفرنيا برگزار شد؛ 99 برنامه‌‏نويس از 32 كشور جهان در مرحله نهايي با هم رقابت كردند، اين تعداد از بين 14500 نفر كه از سراسر جهان در مسابقه" كد جم" شركت كرده بودند، بالا آمده بودند.

"مارك كيگان" دانشجوي لهستاني توانست در مرحله نهايي با غلبه بر رقباي خود جايزه برنامه نويس برتر را به خود اختصاص دهد. بعد از وي، "اريكيان كريگس مان" دانشجوي هلندي و "پيتر ميتريچيو" دانشجوي روسي به ترتيب جايگاه دومين و سومين برنامه‌‏نويس‌‏هاي برتر را به خود اختصاص دادند.

برنامه نويس‌‏هايي كه در مسابقه شركت داشتند 75 دقيقه وقت داشتند تا راه حلي را براي سه مشكل مطرح شده پيدا كنند، آنها مجاز بودند كه از زبان‌‏هاي برنامه‌‏نويسي C++ ، C# يا VB.NET استفاده كنند.

گفتني است، مواد امتحاني به صورت تصادفي انتخاب نمي‌‏شوند، بلكه به نوعي با مشكلات كه خود گوگل با آنها روبرو است، مرتبط هستند.

اين مسابقه به موتور جستجوي گوگل كمك مي‌‏كند تا برنامه نويس‌‏هايي را كه در حل مشكلات مطرح شده موفق‌‏تر هستند، شناسايي كند و به كار بگيرد.

بعد از مسابقه بين 99 نفر شركت كننده در دور پاياني گوگل يك مصاحبه استخدامي نيز براي يك سوم آنها ترتيب داده بود تا نيروهاي زبده را بلافاصله از دنياي فناوري بربايد.
ماشين تجاری گوگل نقشه راه دارد؟

[تصویر:  _40932338_google203a.jpg]

در حالی که گوگل گزارش داده است که سود سه ماهه اش رشد بی سابقه ای داشته و در نتيجه ارزش سهام اين جستجوگر اينترنتی برای مدت کوتاهی از مرز صد ميليارد دلار گذشت، بی بی سی تحقيق می کند که استراتژی تجاری اين شرکت رازدار چيست.
گوگل پولدار است. خيلی پولدار.
بعد از دو بار عرضه سهام، اين شرکت بيش از هفت و نيم ميليارد دلار در بانک پول دارد و ارزش سهامش به ۹۸ ميليارد دلار می رسد.
گوگل در ۹ ماه نخست سال جاری ميلادی يک و نيم ميليارد دلار (بدون کسر ماليات) به دست آورده که برای شرکتی که همين چند روز پيش هفتمين سالگرد تاسيس خود را جشن گرفت، خيلی خوب است.
فناوری گوگل شايد بر پايه لگاريتم توليد سفينه استوار باشد، ولی رمز موفقيت اين شرکت، ساده است: بهترين جستجوگر را در دنيای ديجيتال ارايه دهيد و کنار نتايج جستجو، آگهی هايی قرار دهيد که با دقت برای برآوردن نيازهای کاربران انتخاب شده اند.
تا چندی پيش، تبليغات اينترنتی رو به زوال تلقی می شد. اما آگهی های گوگل می تواند توازن مناسبی بين مطالب مفيد و ناخواسته برقرار کند.
کافی است در گوگل به دنبال هتل بگرديد تا صفحه نتايج جستجويتان مملو از "پيوندهای اسپانسردار" شود که در واقع آگهی ها کوچکی است که ظاهرا آنچه را به دنبالش می گرديد، معرفی می کند.

ماشين پولسازی

اگر روی يکی از آنها کليک کنيد، ماشين پولسازی گوگل به جنبش درمی آيد. تحليلگران می گويند هر کليلک ۵۰ سنت به حساب اين شرکت واريز می کند، هر چند برخی از کليد واژه ها گرانترند.
بسياری از درآمد گوگل را سايت خود اين شرکت تامين می کند ولی مبلغ قابل ملاحظه ای نيز از مشارکت اين جستجوگر با شرکتهای ديگر مانند آمريکن آنلاين برای به نمايش گذاشتن آگهی های گوگل حاصل می شود.
اريک اشميت، مدير اجرايی گوگل، می گويد: "آگهی ها واقعا ارزش دارند، به شرط آن که آگهی مناسب را به نمايش بگذاريد."
اما گوگل غير از تبليغات، چکار می کند؟ اين شرکت به رازداری معروف است. بنابراين ناظران ناگزيرند درباره استراتژی اين شرکت با تجزيه و تحليل مجموعه سرگيجه آوری از خدمات و ابزارهايی که در چند سال اخير ارايه می دهد، قضاوت کنند.
برخی از اين خدمات عبارتند از: جستجوگر يکپارچه رايانه، جی ميل برای ايميل، پيکاسا برای ويرايش عکس، تلفن اينترنتی، خبرخوان RSS، فضا برای وبلاگ، اخبار، فروگل برای مقايسه قيمتها، نقشه، تصاوير ماهواره ای، ترجمه اينترنتی، جستجوگرهای تخصصی برای عکس، ويدئو، اطلاعات محلی و ....
همچنين اين شرکت مشغول ارايه سيستم پرداخت اينترنتی است و اخيرا اعلام کرد با شرکت سان مايکروسيستمز قرارداد بسته است تا بتواند نرم افزارهای اداری را رايگان در اختيار کاربران قرار دهد.

سازماندهی اطلاعات

بلندپروازيهای بين المللی گوگل مسلما حد و مرز نمی شناسد.
همين حالا می توان خدمات را به ۱۰۹ زبان دريافت کرد و بسياری از کشورهای جهان از مزيت وب سايت محلی گوگل برخوردارند.

نيکش آرورا، عضو هيات مديره گوگل و مسئول عملياتهای اروپايی اين شرکت به بی بی سی می گويد: "ما سه و نيم سال پيش در اروپا فعاليت نداشتيم. فقط يک نفر در کاليفرنيا داشتيم که مسئوليت امور اروپا را بر عهده داشت."

با اين حال وی می گويد که گوگل از روند "گسترش بين المللی شدن محصولاتش" راضی نيست.

پس آيا گوگل می خواهد مايکروسافت جديد باشد؟ آقای آرورا نمی تواند فرضيه های توطئه را بزدايد. وی می گويد که اين شرکت صرفا به رسالتی که بنيانگذارانش لری پيج و سرگئی براين بيان کرده اند، وفادار است: "سازماندهی اطلاعات جهان و قرار دادن اطلاعات مفيد در دسترس جهانيان."

و شعار معروف اين شرکت: "پليد نباشيد."

تکامل يا سردرگمی

چقدر طول می کشد تا اطلاعات جهان سروسامان بگيرد؟
اريک اشميت با اشاره به حساب و کتابی که بنيانگذاران نابغه اين شرکت انجام داده اند، می گويد: "سيصد سال."
اما گوگل تمرکز خود را به چه چيزی معطوف کرده است؟ چرا گوگل اين همه ابزار جور به جور عرضه می کند که تعامل يک کاربر با ديگری بندرت شباهت دارد؟
آقای آرورا اذعان می کند "الان همه چيز به همديگر چفت و بست نشده اند"، ولی تاکيد دارد "ما آهسته و پيوسته آنها را با هم جفت می کنيم."
به گفته وی، تمام ابزارها و سرويسهای گوگل دو منظور را دنبال می کنند. آنها به کاربران کمک می کنند ۱) همه اطلاعات موجود را سازماندهی کنند، ۲) اين اطلاعات را در اختيار ديگران نيز بگذارند.
شايد فرهنگ داخلی گوگل رويکرد آشفته اين شرکت را توجيه کند. هر کسی در اين شرکت "ايده جالبی" بيابد، آن را به روی کاغذ می آورد و اگر قابل توجه باشد، مهندسان گوگل متعهد می شوند که پاره ای از وقت خود را به آن اختصاص دهند.
آقای آرورا می گويد: "پيشنهاد ما به شيوه ای دموکراتيک تکامل می يابد و وقتی محصول خوبی بپرورانيم، الگويی تجاری برايش پيدا خواهيم کرد."
در اکثر موارد، اين الگو حول فروش آگهی ها می گردد.

اعتراضها

به موازات رشد جهانی گوگل، خواهی نخواهی صدای برخی درمی آيد. ناشران و نويسندگان از گوگل شکايت کرده اند تا مانع از طرح اين شرکت برای اسکن کردن ميليونها جلد کتاب شوند. آنها می ترسند حق مولف نقض شود.
همچنين گوگل در بريتانيا و آلمان ناچار شد به دليل ادعای رقبا، از فکر عرضه مستقيم خدمات جی ميل منصرف شود.
در چين ابتدا منتقدان اين کشور گوگل را متهم کردند که با دولت برای سانسور اينترنت همدستی می کند و بعد خود دولت به اين شرکت به دليل نوشتن نام تايوان به عنوان يک کشور در نقشه هايش پرخاش کرد.
حاميان حريم شخصی نيز نگران انباشته شدن کوهی از "اطلاعات شخصی و مالی" در پايگاه های اطلاعاتی اين شرکت هستند.
بعلاوه، هرگاه گوگل لگاريتم جستجوگر خود را قدری تغيير می دهد، مهندسان اين شرکت در کاليفرنيا با موج خشم هزاران فروشگاه اينترنتی مواجه می شوند که اسامی شان از صفحه اول نتايج جستجوها حذف شده است.

رقابت با ياهو و مايکروسافت

به اين مشکلات، بايد رقابت با دو غول اينترنت ياهو و مايکروسافت را نيز افزود. رقابت با ياهو آشکار است زيرا هر دو شرکت در زمينه آگهی های جستجوگر فعالند.
ياهو چندين رقيب کوچک را خريده است تا بتواند سد راه رشد گوگل شود. مهمترين خريدش Overture بود، شرکتی که ايده آگهی های اينترنتی مبتنی بر جستجو را ابداع کرد.
ياهو با تاکيدی تازه بر ارايه محتوای انحصاری اميدوار است بتواند کاربران گوگل را قر بزند.
در همين حال مايکروسافت نگران آن است که گوگل پا را فراتر از کسب و کار جستجوی اينترنتی بگذارد. جيم استيل، رييس شرکت salesforce که در زمينه نرم افزارهای سفارشی فعاليت می کند، می گويد: "گوگل برای مايکروسافت تهديدآميز است، همانطور که مايکروسافت برای آی بی ام يک تهديد بود."
در حقيقت برخی از پروژه های گوگل می تواند منابع مهم درآمد بزرگترين شرکت نرم افزارسازی جهان را تضعيف کند. از همين رو، مديران مايکروسافت نگرانند.
استيو بالمر، مدير اجرايی اين شرکت اخيرا گفته بود که دوست دارد "گوگل را بکشد" و بيل گيتس، بنيانگذار اين شرکت مکررا می گويد که می خواهد با تکوين يک موتور جستجوگر بهتر، گوگل را از گردونه رقابت بيرون کند.

تلاش بی وقفه

پاسخ گوگل سرمايه گذاری هنگفت در کسب و کار جستجوگرهاست. اين شرکت بتازگی خبر داد که می خواهد دفتر مرکزی خود موسوم به Googleplex را حسابی توسعه دهد.
آقای آرورا می گويد: "ما اين چالش را درک می کنيم و تمام تلاشمان را برای رقابت بکار می گيريم. ما ۷۰ درصد بودجه تحقيق و توسعه خود را به جستجو اختصاص داده ايم و حدود دو هزار مهندس دارند روی آن کار می کنند."
اما گوگل با مشکلی ساده مواجه است. اگر مهندسانش عقب بمانند، رقبا با يک کليک از راه می رسند.
آقای آرورا اذعان می کند: "اگر مصرف کنندگان تفاوت محسوسی در کيفيت ما با جستجوگرهای رقيب احساس کنند، ناپديد خواهند شد."
اينجاست که همه ابزارهای ريز و درشت گوگل به کار می آيد. اما در حالی که هم ياهو و هم مايکروسافت سخت در تعقيب هستند، گوگل بايد عجله کند تا ابزارهای مجزای خود را يکپارچه سازد.
آقای آرورا می گويد: "ما طفلی هفت ساله هستيم، ولی بايد خيلی سريع رشد يابيم."
مایکروسافت خبر خارج شدن یکی‌ از بهترین مدیران MSN از این کمپانی‌ را تایید کرد.

"هادی پرتوی" که به طور مستقیم در طراحی‌ و تمامی‌ قسمت های اساسی سایت MSN و همچنین سایت Start.com شرکت داشت، این کمپانی‌ را به قصد ایجاد کاری مستقل ترک کرد.

پس از ایجاد جنگ میان مرورگرها در دهه 90 مهندس پرتوی در سال 1999 مایکروسافت را ترک کرد تا شبکه Tellme را ایجاد کند، اما در سال 2002 برای همکاری در چندین پروژه که از جمله آنها می‌توان به MSN Music اشاره کرد، دوباره به مایکروسافت‌ بازگشت.

وی در مورد این اقدام خود گفت : "تصمیم او در مورد خروج از این کمپانی‌ به دلیل داشتن مشکل با MSN نمی‌ باشد و دلیل اصلی‌ آن تغییرات در سیستم سازمانی‌ مایکروسافت می‌ باشد که در این تغییر بخش آنلاین مایکروسافت به زیر بخش ویندوز، منتقل شده است."

این در حالی‌ است که همزمان با این اقدام از سوی پرتوی، Jim Allchin مدیر بخش ویندوز مایکروسافت در زمان ایجاد این تغیرات از پست خود استعفا داد.

پرتوی قرار است تا زمانی‌ که مایکروسافت جانشینی‌ برای وی پیدا کند در پست خود باقی‌ بماند، و این خود فرصتی‌ است که او قسمت هایی‌ از پروژه های ناتمام خود را به پایان برساند که از جمله آنها می‌ توان به طراحی‌ مجدد صفحه اول سایت MSN.com و تغییرات در سایت Start.com دانست.
:wink:
شرکت اینتل نخستین ریزپردازنده جهان با بیش از یک میلیارد ترانزیستور را تولید کرده است. این پردازنده که از خانواده Intanium‬ می باشد، تحولی چشمگیر در کارایی رایانه‌های سرور مجهز به آن ایجاد خواهد کرد.

به گفته کارشناسان این شرکت، رایانه‌های سروری که از این پردازنده استفاده می کنند، در مقایسه با سرورهای متکی بر نسل قبلی این پردازنده‌ها، از کارایی ‪1.5‬ برابر بالاتر و پهنای باندی سه برابر بیشتر از قبل برخوردار خواهند بود.

این پردازنده که Intanium 2‬ یا Montecito نامیده می شود نخستین پردازنده دو هسته‌ای از سری پردازنده‌های Intanium شرکت اینتل محسوب می‌شود که با داشتن یک میلیارد ترانزیستور، علاوه بر افزایش کارایی گفته شده، 20‬درصد انرژی کمتر مصرف می کنند.

این پردازنده علاوه بر این ویژگی ها، به فن‌آوری انحصاری Hyper-Threading اینتل نیز مجهز است که به کمک این ویژگی، پردازنده به سیستم‌عامل اجازه می‌دهد که هر هسته از پردازنده را به صورت دو هسته جدا از هم حساب کند که این عمل، کارایی رایانه را به میزان محسوسی بالا خواهد برد.

همچنین شایان ذکر است که جادادن بیش از یک میلیارد ترانزیستور در تراشه Intanium 2‬ ، تثبیتی است بر گفته Gordon Moore که از محققین برجسته اینتل در سال ‪ 1965‬ می باشد. وی در مقاله‌ای که بعدها به قانون مور معروف شد اعلام کرده بود: " تعداد ترانزیستورهای موجود در هر اینچ مربع از مدارهای منطقی پردازندها در هر سال ‪به میزان 2‬ برابر افزایش پیدا می کند." که این گفته در Montecito به تثبیت رسید.
:wink:
سلام
اين يه خبر خوب از مايكروسافت در خصوص نسخه Live ويندوز

Microsoft is working on two products that are targeted at smaller businesses and consumers: "Windows Live," which is a set of Internet-based personal services (e-mail, blogging, and IM); and "Office Live," which will come in both ad-based and subscription versions that augment the popular desktop productivity suite.
:wink:
سلام

اين يه خبر از Linux در خصوص پروژه جديد RedHat
Linux reseller Red Hat has created a team of 34 programmers to work on nothing but next-generation open-source software. Red Hat is trying to rapidly respond to specific customer requests for its software, even if it has to work more on its own.
:wink:
چه كسي ميگه كه دات نت فقط واسه ويندوز طراحي شده ؟؟ يكي از هدفهاي طراحي دات نت فريم ورك ايجاد كدهاي قابل هم براي سيستم هاي مختلف بوده كه بدون تكيه از سطح سخت افزاري اجرا بشن و توسعه پيدا كنن .

فريم ورك open source دات نت با نام Mono براي لينوكس طراحي شده كه قادر هستش تمام كدهاي شما رو براي محيط لينوكس اجرا كنه !

اطلاعات بيشتر : http://www.mono-project.com/Main_Page

اين پروژه هر روز در حال پيشرفت و تكميل شدن هست . :idea:
سلام

علاقمندان sql server مي تونيد: xml رو مستقيم مورد استفاده قرار بديد.
join XML documents to SQL tables without importing the data, and then use the result to INSERT, UPDATE, DELETE for whatever you please.
:wink:
سلام
اين هم يك خبر خوب از مايكروسافت::

Yesterday in San Francisco, Microsoft officially released the long-awaited sequel to its database server, SQL Server, and the latest version of its flagship development tool, Visual Studio. With the release of SQL Server 2005, Microsoft is looking to steal users away from Oracle and UNIX-based databases. With Visual Studio 2005, the Redmond software giant wants to gain even greater mindshare among developers.
جاي بسي اميدواري است
:wink:
سلام

نسخه شماره 3 نرم افزار CRM مايكروسافت تا ماه آينده وارد بازار مي شود
[تصویر:  080202mscrm.jpg]

Microsoft CRM 3.0, originally expected early next year, will ship in the first few weeks of December, said Brad Wilson, general manager of Microsoft's CRM product line. The new release, roughly two years in the making, adds marketing management and service scheduling capabilities to the product's existing sales and customer service tools, he said. Tight integration with Microsoft's Office desktop tools is a key feature as well.
:wink:
سلام

آخرين نسخه يا اصطلاحا نسخه پاياني دو تا از نرم افزار هاي قدر مايكروسافت ارايه شد:
SQL Server 2005 and Visual Studio 2005 upgrades finally released, along with low-cost versions and new BizTalk server. Get more details in this CNET News.com story.
:wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13