ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در دنياي كامپيوتر چه خبر ؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سايتهای هرزه نگاری صاحب خانه عفاف اينترنتی می شوند

[تصویر:  _41210203_xxx-getty203.jpg]

نهاد نظارت بر نظام نشانی های اينترنتی، پيشنهاد ايجاد دامينهای منتهی به سه حرف ايکس برای سايتهای دارای تصاوير مستهجن را تصويب کرده است.
هدف از ارائه اين پيشنهاد ترغيب سايتهای دارای تصاوير غيراخلاقی به تن دادن به سازوکارهايی است که فيلترينگ آنها را آسانتر می سازد.
بنگاه نامها و ارقام اينترنتی نظارت بر دامينهايی مانند com, .org, .net را برعهده دارد و اجازه می دهد نامهای ديگر به تدريج به اين فهرست افزوده شود.
اين نهاد در سال ۲۰۰۰ هفت دامين تازه افزود ولی کماکان نامهای مصطلح برای نشانی سايتهای اينترنتی از محبوبيت فراوانی برخوردارند.
بسياری از دامينهای جديد، مخصوص صنايع يا گروه های خاص است. پيشتر دامين های .jobs و .travel برای سايتهای شغل يابی و گردشگری تصويب شده بود.
دامين سه ايکس تازه ترين دامين دارای حامی است که به تاييد اين بنگاه می رسد. در حال حاضر مذاکره با شرکت آی سی ام رجيستری، حامی اين دامين برای نحوه حمايت مالی از آن ادامه دارد.
اين شرکت مشخصا برای تشکيل دامين مذکور تاسيس شده است.
انتقال سايتهای خاص به دامين سه ايکس کاملا داوطلبانه خواهد بود، و آی سی ام می گويد برخی از اصحاب صنعت پورنوگرافی از اين اقدام حمايت کرده اند.
اين شرکت در بيانيه ای اعلام کرد: "ايجاد دامين سه ايکس، کودکان را از گزند تصاوير غيراخلاقی اينترنتی مصون نگه می دارد و نيز تاثير مثبتی روی سرگرمی های بزرگسالان از طريق تلاشهای داوطلبانه اين صنعت دارد."
تصميم برای تصويب اين دامين پنج سال بعد از طرح آن صورت می پذيرد. بنگاه نامها و ارقام اينترنتی چندين بار اين پيشنهاد را رد کرده بود که يکی از آنها فقدان سازوکاری برای الزام سايتهای اين حوزه به تغيير دامين بود.
با اين حال، جاناتان رابينسون، مدير توسعه تجاری شرکت "نت نيمز" اعلام کرد: اگر يک سايت بسيار موفق پورنوگرافی داشته باشيد که با دامين خاصی فعاليت می کند، آنگاه برای تغيير آن اکراه خواهيد داشت.
فروش لپ تاپ برای اولين بار از رايانه روميزی سبقت گرفت


در نشانه ای آشکار از فرارسيدن عصر رايانه های قابل حمل، برای اولين بار فروش لپ تاپ در بازار آمريکا در مدت يک ماه از رايانه های روميزی سبقت گرفته است.
پژوهشکده "کارنت آناليز" با بررسی ميزان فروش کامپيوتر در فروشگاه های آمريکا می گويد که فروش لپ تاپ ۵۳ درصد کل بازار رايانه را در ماه مه به خود اختصاص داده است. اين رقم در سال گذشته ۴۶ درصد بود.
اين شرکت که در سان ديئگو واقع شده، فروش جهانی کامپيوتر را زير نظر ندارد.
سام باونانی، تحليلگر ارشد کارنت آناليز می گويد که افت قيمت و بهبود کيفيت سبب شده است تقاضا برای لپ تاپ يا نت بوک افزايش يابد. وی گفت: "تا چند سال پيش عملکرد نوت بوکها اصلا به خوبی امروز نبود."
اين در حالی است که در خلال سال گذشته قيمت لپ تاپ در بازار آمريکا ۱۷ درصد ( از ۱۳۷۰ به ۱۱۳۱ دلار) افت کرده ولی کاهش قيمت رايانه های روميزی تنها چهار درصد (از ۷۲۸ به ۶۹۶ دلار) بوده است.
برخی از ويژگی های مشترک در اکثر نوت بوکها عبارتند از باتری های با دوام تر، دستگاه ضبط سی دی و توانايی ارتباط بی سيم. تحقيقات نشان می دهد دوستداران رايانه به طور فزاينده به دستگاه های قابل حمل علاقه نشان می دهند.
به گفته کارنت آناليز، سال گذشته ۸۰ درصد نوت بوکها ارتباط بی سيم داشتند که امسال اين توانايی در ۹۵ درصد لپ تاپها ديده می شود.
آقای باونانی گفت: "زمانی بود که مردم انتظار داشتند پاسخ ايميل خود را ظرف چند روز دريافت کنند. اکنون آنها توقع دارند ظرف ۲۴ ساعت جواب بگيرند. مردم می خواهند به هرجا می روند، با ديگران در ارتباط بمانند."
وی پيش بينی کرد نوت بوک سهم بيشتری از بازار رايانه شخصی را تصاحب خواهد کرد، ولی گفت: "شاهد از بين رفتن رايانه های روميزی نخواهيد بود."
لپ تاپها آخرين بار در اوت ۲۰۰۴ توانسته بودند بيش از ۴۹ درصد بازار رايانه آمريکا را تصاحب کنند.
هفته گذشته نيز يک شرکت تحقيقاتی پيش بينی کرد امسال فروش رايانه های شخصی به مدد رشد تقاضا برای لپ تاپ بيش از ده درصد افزايش يابد.
رديابي مسير ويروسهاي اينترنتي امكان‌پذير مي‌شود


سه محقق از دانشگاه كاليفرنيا واقع در بركلي و موسسه تكنولوژي جورجيا واقع در آتلانتا روش تازه‌اي را براي رديابي مسير ويروسهاي اينترنتي ابداع كرده‌اند كه مي‌تواند منشا اوليه رها شدن ويروس در شبكه را مشخص كند.
روز ‪ ۲۰‬مارس سال ‪ ۲۰۰۴‬ويروسي موسوم به "ويتي وورم" ‪ Witty worm(‬كرم هوشمند) موفق شد در تنها مدت ‪ ۱۰‬ثانيه پس از رها شدن در شبكه اينترنت، ‪ ۱۱۰‬رايانه مربوط به يك پايگاه نظامي آمريكا را در اروپا مورد حمله قرار دهد و از طريق اين رايانه‌ها در مدت ‪ ۷۵‬دقيقه، ‪ ۱۲‬هزار رايانه مختلف را در سراسر جهان آلوده كند.
به نوشته هفته‌نامه علمي "نيوساينتيست"، "ورن پاكسن" و "نيكلاس ويور" از دانشگاه بركلي و "ابهيشر كومار" از موسسه فناوري جورجيا روشي را موسوم به تحليل تلسكوپي براي ارزيابي نحوه توزيع و گسترش ويروس اينترنتي ابداع كرده‌اند.
در اين روش به بخشهايي از شبكه اينترنت توجه مي‌شود كه معمولا ترافيك زيادي در آن برقرار نيست، اما بر اثر عبور ويروس، براي يك لحظه به صورت جرقه‌وار روشن مي‌شود.
آزاد شدن ويروس در شبكه نظير درخشيدن يك جرقه در تاريكي يا ظهور يك ابرنواختر در پهنه كيهان و گوشه دوري از آسمان بيكران است.
درست همان گونه كه اخترشناسان با گرداندن تلسكوپ خود در نقاط مختلف كيهان با اين اختران نوظهور كه براي مدت كوتاهي پرتوافشاني مي‌كنند و سپس ناپديد مي‌شوند، برخورد مي‌كنند، كاربراني كه وظيفه مقابله با راهزنان رايانه‌اي را دارند نيز با بررسي بخشهاي مختلف شبكه به دنبال اين جرقه‌هاي ناگهاني مي‌گردند.
به گفته "اريك چين" محقق ارشد موسسه "سيمانتيك سكيوريتي ريسپانس" كه در سانتامونيكا واقع در كاليفرنيا مستقر است و در زمينه توليد
نرم‌افزارهاي ضد ويروس فعاليت دارد، روش اخير شيوه مفيدي براي رديابي ويروسها است به ويژه زماني كه دستگاه خود محققان هدف حمله اين گونه ويروسها قرار گيرد.
ثبت پايگاه هاي اينترنتي در چين اجباري شد

وزارت صنعت اطلاع رساني چين روزچهارشنبه از طريق پايگاه هاي اينترنتي خود خاطرنشان كرد به تمامي سايت هاي اينترنتي و وبلاگ نويس ها اعلام شده است بايد نام خود را به ثبت برسانند.
دربخشنامه اينترنتي اين وزارتخانه آمده است كه تمامي ناشران تجاري موسسات تبليغاتي و پايگاه هاي اينترنتي كه از اين اقدام خودداري ورزيده و ثبت نام نكنند ، تا حدود ۱۲۰هزار دلار جريمه خواهند شد.
تحليلگران اعتقاد دارند كه دولت و حزب كمونيست چين سعي دارند با اين حركت اقتدار خود را بر بخش هاي اينترنتي و اطلاع رساني اين كشور تقويت بخشند.
بر اساس اين بخشنانه ، تمامي سايت هاي اينترنتي و وبلاگ هاي غيرتجاري و خصوصي بايد به ثبت رسيده و مسوولان آن معرفي شوند .
وزارت صنعت اطلاع رساني چين همچنين مدت زمان براي ثبت نام اين سايت ها را كه تاكنون ۷۴درصد آنها ثبت نام كرده اند، تا پايان ماه جاري ميلادي اعلام كرده است. چين بيش از ۸۷ميليون كاربر اينترنتي دارد و در اين زمينه پس از آمريكا در جايگاه دوم جهان است.
آمار غيررسمي نشان مي دهد ۷۰۰ هزار پايگاه اينترنتي در چين فعال است كه كنترل آن توسط ماموران اين كشور كار بسيار دشواري است.
گوگل بزرگترین شرکت رسانه ای جهان

[تصویر:  _40601936_google203ap.jpg]

جستجوگر اينترنتی گوگل با ربودن گوی سبقت از برخی رقبای صاحب نام خود به بزرگترين شرکت رسانه ای جهان از لحاظ ارزش بازار سهام تبديل شده است.
درحال حاضر ارزش گوگل به ۸۰ ميليارد دلار رسيده و بدين ترتيب اين شرکت اينترنتی بالاتر از تايم وارنر با ۷۸ ميليارد دلار می ايستد.

اين رشد ارزش سهام در حالی اتفاق افتاده است که فروش ساليانه گوگل تنها به سه ميليارد و ۲۰۰ ميليون دلار رسيد که با درآمد ۴۲ ميليارد دلاری تايم وارنر قابل قياس نيست.

تايم وارنر پنج سال پيش بعد از آن تاسيس شد که شرکت آمريکن آنلاين توانست در معامله ای ۱۰۶ ميليارد دلاری تايم وارنر را بخرد.

برخی تحليلگران متعقدند اکنون قيمت سهام گوگل بيشتر از ارزش واقعی آن و يادآور حباب کاذبی است که در اواخر دهه ۱۹۹۰ به رونق شرکتهای اينترنتی انجاميد ولی دوام نداشت.
ساير کارشناسان اظهار می کنند که ارزش بالای سهام گوگل نشانگر سودآوری بالقوه آن است و حتی احتمال دارد قيمت آن به ۳۲۵ تا ۳۵۰ دلار برسد.
گوگل در حالی به با ارزش ترين شرکت رسانه ای جهان تبديل شده است که تنها ده ماه از عرضه سهام آن می گذرد. اما در همين فاصله اندک اين شرکت اينترنتی توانسته است بر رقبای اسم و رسم داری نظير وياکام و والت ديزنی سايه بياندازد. ارزش مجموع سهام اين دو شرکت به ترتيب ۵۴ و ۵۵ ميليارد دلار است.
حتی مجموع ارزش سهام ياهو، نزديکترين رقيب گوگل در بازار جستجوگرها ۲۷ ميليارد دلار کمتر است.
هنگامی که سهام گوگل اولين بار در اوت ۲۰۰۴ پذيره نويسی شد، ارزش آن ۸۵ دلار برای هر سهم تعيين شده بود.

احترام به مشتری کوهستانی

گوگل برای تقويت سلطه خود بر بازار جستجوگرها ابتکارهای جالبی را اعلام کرده که يکی از آنها امکان جستجو در اينترنت به زبان رمانش است. تنها ۳۵ هزار نفر از ساکنان کوهستانهای جنوب شرقی سوئيس به اين زبان صحبت می کنند.
همچنين ماه گذشته گوگل اعلام کرد که با براه انداختن خدمات شخصی وب عرصه رقابت با رقبای بزرگش ياهو و مايکروسافت را تنگ تر می کند ولی برخلاف اين دو سايت رقيب نمی خواهد به يک پورتال اينترنتی تبديل شود.
صفحات جديد گوگل به کاربران امکان می دهد سايتهای محبوب و منابع اطلاعاتی دلخواه را در يک فضای واحد گردآوری کنند. گوگل در پروژه ای موسوم به فيوژن قصد دارد طيف گسترده ای از مطالب را برای خدمات شخصی خود مانند اخبار بی بی سی و نيويورک تايمز را ارايه دهد.
تاکنون گوگل ترکيبی از خدمات پراکنده را مانند جی ميل برای ايميل و پيکاسا برای مبادله عکس ارايه داده است، اما رقبای اين شرکت آمريکايی محتوای خود را در يک صفحه شخصی عرضه کرده اند.
گوگل بيشتر درآمدش را از محل آگهی های متنی بدست می آورد که در کنار نتايج جستجوهايش نمايان می شود.
گوگل در ماه آوريل خبر داد که درآمدش در سه ماهه نخست سال جاری ميلادی شش برابر رشد کرده و به ۳۶۹ ميليون دلار رسيده است. اين شرکت اعلام کرد که کاربران بيشتری روی آگهی های جستجوگر گوگل کليک کرده اند و آگهی دهندگان بيشتری در آمريکا و ساير کشورها به تبليغات اينترنتی روی آورده اند.
سود خالص گوگل در سه ماه اول ۲۰۰۵ از ۶۴ ميليون دلار به ۳۶۹ ميليون دلار افزايش يافت و يک دلار و ۳۹ سنت را نصيب هر سهم کرد. در همين مدت، درآمد ناخالص اين شرکت آمريکايی از ۶۵۱ ميليون دلار به يک ميليارد و ۲۶۰ ميليون دلار بالغ شد.
درآمد گردانندگان موتورهای جستجو در اينترنت زمانی حاصل می شود که کاربران روی آگهی های متنی کليک کنند.

ثروت و فروتنی

گوگل فضای تبليغاتی خود را بر اساس يک سيستم حراج اينترنتی می فروشد. ميانگين هزينه هر کليک برای آگهی دهندگان در ماه مارس يک دلار و ۷۵ سنت بود که نسبت به فوريه نشانگر شش درصد رشد است.
در ماه مارس، گوگل بيش از دو ميليارد تقاضای جستجو داشت و حال آن که سهم سايت ياهو ۹۰۷ ميليون مورد بود.
گفتنی است که شرکت ياهو دو برابر گوگل پرسنل دارد و در سه ماهه اول امسال يک ميليارد و ۱۷۰ ميليون دلار درآمد و ۲۰۴ ميليون دلار سود خالص داشت.
اما برخی کارشناسان وابستگی درآمد گوگل به اين نوع آگهی ها را يک عامل خطرآفرين ارزيابی کرده اند. اين شرکت در سه ماهه اول امسال ۴۶۲ ميليون دلار کميسيون به سايتهای شريک خود پرداخته است که از خدمات تبليغاتی گوگل استفاده می کنند.
گوگل در سپتامبر ۱۹۹۸ توسط دو دانشجوی سابق رشته رياضيات دانشگاه استنفورد به نام لری پيج و سرگئی برين تاسيس شد. آنها بعد از آن که يک ميليون دلار از دوستان و بستگان و ساير سرمايه گذاران گردآوری کردند، نخست شرکت شان را از گاراژ يکی از دوستان خود اداره می کردند.
اکنون اين دو کارآفرين به رغم دستيابی به ثروتی هنگفت، ساده و بی تجمل زندگی می کنند.
اين هم لينكي كه قولش رو داده بودم براي اينكه راحت تر باشيد از save target as استفاده كنيد:http://mehr.sharif.edu/~sharifdaily/pdf/Final/page1.pdf
من موفقيت بچه هاي شريف رو بهشون تبريك ميگم و اميدوارم هميشه موفق و سلامت و پيروز باشن.
من متن كامل خبر رو اينجا ميزنم.
نقل قول: از : events@google.com
به : ramtin[@]mehr.sharif.edu
موضوع : دعوت گوگل از فيناليستهاي جهاني مسابقات ACM
گوگل قرار گرفتن شما و تيمتان در ميان 40 تيم برتر مسابقات جهاني ACM را تبريك ميگويد.
موفقيت تيم شما ما را بينهايت تحت تاثير قرار داد و مطمينيم شما هم به اين پيروزي مفتخريد.
در واقع اين موفقيت آنقدر توجه ما را جلب كرد كه مايليم از شما و تيمتان براي سفر به گوگل (شعبه كاليفرنيا) در ماه اوت جاري دعوت كنيم . لينك دعوتنامه ضميمه اين متن است . از شما ميخواهيم آن را براي سه نفر از اعضاي تيم كه در مسابقات شركت كرده اند ارسال نماييد.

منتظر شما هستيم
تيم گوگل
بیل گیتس برای کتاب جدید خود به چه می اندیشد؟

مدیر ارشد مایکروسافت، قصد دارد به نوشتن کتابی درباره‌ي اين مطلب كه "چگونه تکنولوژی جديد، بر روي مردم و شرکت­ها تأثیر خواهد داشت"، بپردازد.

وي که آخرین کتابش با عنوان "تجارت در سرعت تفکر"، در سال 1996 چاپ شده، هنوز در اولین مراحل برنامه ریزی براي نوشتن كتاب جديد خود بوده و هیچ اطلاعی از انتشار کتابش در دست نیست.

جان پینت، سخنگوی مایکروسافت می‌گوید: «بیل تفکر درباره‌ي کتاب جدیدی را آغاز كرده است که به بحث درباره‌ي تکنولوژی­های جدید و اینکه چگونه نوآوری، روش های برقرای ارتباطات ما را تغییر می‌دهد و نيز آنكه چگونه نوآوری تأثیرات شگرفی بر موسسات می گذارد، خواهد پرداخت.»
بیل گیتس همچنین كتاب "راه برتر" را در سال 1995 و با همكاري دو نویسنده‌ي ديگر نوشته است. بسياري از موضوعاتي كه پيش بيني مي‌شود بيل گيتس در كتاب خود به بحث درباره‌ي آن‌ها بپردازد، عبارتند از: مطالبي پيرامون بهبود شيوه‌اي كه افراد و شركت‌ها با استفاده از آن به جمع آوري و اداره‌ي داده‌هايي مي‌پردازند كه از طريق تكنولوژي در دسترس قرار مي‌گيرند.

مايكروسافت همچنين اعلام كرده است كه قصد دارد نسخه‌ي بعدي صفحه گسترده‌ي Office، برنامه‌هاي پردازش ايميل و پردازش لغت را در نيمه‌ي دوم سال 2006، هم‌زمان با عرضه‌ي لانگهورن، ارايه دهد. گيتس وعده داده است كه ارتقاهاي جديد Office با نام Office 12، داده‌هاي كليدي را درك كرده و زمان مورد نياز براي كار با پيچيدگي‌هاي محيط داراي اطلاعات زياد را براي كاركنان شركت‌ها كاهش خواهد داد.



آدرس اینترنتی منبع: http://www.systemgroup.net/fa/view/style...4.1&i=1444
ممنون
نقش سیستم عامل ملی لینوکس در صرفه جویی ارزی

دبیر همایش طرح ملی لینوکس فارسی گفت : هزینه کلی مالکیت لینوکس ، 36 در صد است و این در صرفه جویی ارزی ، نقش بسزایی دارد . دکتر خوانساری در همایش طرح ملی لینوکس فارسی که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند برگزار شد گفت : یکی از ویژگیهای سیستم عامل ملی ، داشتن استقلال است . از دیگر ویژگیهای سیستم عامل ملی دارا بودن زیر ساختارهای مورد نیاز برای کاربرد های شبکه ای است بنابر این اهمیت سیستم عامل به دلیل نقش مهم آن در توسعه فناوری اطلاعات قابل توجه می باشد .
وی در ادامه گفت : توان ایجاد امنیت از ویژگی سیستم عامل ملی محسوب می شود و داشتن سورس کد ( Source Code ) یک الزام برای رسیدن به این امنیت است اما آن کافی نیست . دکتر خوانساری گفت : یکی از مشکلات ایران بعد از عضویت در سازمان تجارت جهانی ، رعایت قانون کپی رایت است طبق این قانون برای خرید هر لوح فشرده ویندوز و نسخه هایی که به صورت غیر قانونی کپی شده باید هزینه گزافی پرداخت شود . از آنجا که لینوکس با قابلیت متن باز رقیب سر سختی برای مایکرو سافت است شرکت مایکرو سافت برای حفظ اعتبار و ارائه نسخه های خود در گرفتن این هزینه بابت قانون کپی رایت تخفیف می دهد . وی گفت : ما با داشتن سیستم عامل ملی لینوکس می توانیم در تعدیل نرخ پرداختی حق کپی رایت کمک عمده ای به دولت بکنیم .
دکتر خوانساری تصریح کرد : قابلیت متن باز بودن لینوکس ، بیشتر سرمایه داران و شرکت های بزرگ دنیا از جمله IBM را در جهت مهاجرت به لینوکس قرار داده و این قابلیت به این معناست که با خرید یک نسخه لینوکس10 دلاری و با کپی کردن آن بصورت آزاد می توان محیط هایی مثل دانشگاهها ، وزارتخانه ها را تامین کرد . وی خاطر نشان کرد : شرکت های مختلف در ایران مثل شرکت داده پردازی ، مراکز نظامی ، شرکت مخابرات و مکالمات موبایل و همچنین ترافیک هوایی توسط لینوکس کنترل می شود .
وی مبنای این پروژه 3 ساله را حل مشکلات فارسی در لینوکس اعلام کرد که با رفع آن امکان Package کردن و پذیرفتن به عنوان سیستم عامل را در بر می گیرد . این برنامه باید همزمان با توسعه منابع اطلاعاتی و فرهنگ سازی برنامه ریزی شوند و خروجی های طرح بصورت بین المللی باشد چرا که لینوکس نرم افزار آزاد است و این امکان را به ما می دهد که در به روز کردن یک سورس کد ، مشارکت داشته باشیم ولی اگر این طرح در سورس کد بین المللی قرار نگیرد هیچ ارزشی ندارد . وی گفت : در حال حاضر بانک های اطلاعاتی لینوکس را فارسی کردیم و قصد داریم با انجام این قبیل کارها ، مردم در سطح کاربری به راحتی از لینوکس استفاده کنند .



منبع : روزنامه کیهان
قورباغه ديوانه و نقش موبايل در زندگي

[تصویر:  200506121249501.jpg]


در طول حيات يک قورباغه هيچی با ارزشتر از اين نيست که صدای آواز خواندنش بشه پرفروشترين زنگ تلفن همراه (Ringtone)!
اين دقيقا اتفاقی است که در خيلی از کشورهای اروپايی افتاده و يک زنگ تلفن همراه به اسم "قورباغه ديوانه" (Crazy Frog) به يکی از پرفروشترين زنگهای تلفن همراه تبديل شده است.
اين قورباغه که رنگش آبيه و با کلاه ايمنی موتور سواری و عينک ادای موتورسوارها را در مياره. در واقع زنگ تلفن همراه صدای موتورسواری خيالی اين قورباغه است که با صدای "دينگ دينگ" شروع ميشه و به يک "وی‌ی‌ی" طولانی ختم ميشه.
آهنگ زنگ تلفن اين جناب قورباغه موفق شده که وارد جدول پرفروشترين آهنگهای تلفن همراه بشه و در مقام اول اين جدول قرار بگيره.
صدای اين قورباغه تا به حال فروشی نزديک به ده ميليون پوند داشته. صدای اين قورباغه به همراه صدها آهنگ ديگه، بخشی از بازار جديد فروش آهنگ برای تلفنهای همراه را تشکيل می‌ده که روز به روز صاحبان تلفن همراه پول بيشتری را خرج می‌کنند تا زنگ تلفن همراهشون به روز باشه و با زنگ تلفنشون پز بدن!
داستان استفاده و پول خرج کردن برای زنگهای تلفن همراه به آنجا رسيده که همزمان با وارد شدن يک آهنگ جديد، زنگ تلفن اون آهنگ هم به بازار می‌آيد و حتی يک جدول هم برای پرفروشترين زنگهای تلفنهای همراه در کنار جدول پرفروشترين آهنگها هم به وجود آمده و حتی بعضی‌ها پيش بينی می‌کنند که در آينده شايد سود فروش زنگهای تلفن آهنگها از فروش خود آهنگها بالاتربره.
شرکتهای تلفن همراه به غير از اينکه از فراهم کردن خدمات ارتباطی درآمد کسب می‌کنند، با عرضه کردن آخرين زنگهای تلفن يک راه ديگه برای پول درآوردن پيدا کردن و شايد بشه دليل اينکه صاحبان تلفن همراه (مخصوصا جوانها) برای اينجور چيزها پول خرج می‌کنند را ربط داد به نقش تلفن همراه در زندگی آنها.
تلفن همراه داره تبديل ميشه به يک عضو جدا ناپذير زندگی روزمره جوانها و با به روز نگه داشتن زنگهای تلفن همراه، تلفن خودشون را "شخصی تر" می‌کنند و به قول معروف مارک خودشون را روی آن می‌زنند.
البته اين تنوع زنگهای تلفن‌های همراه خالی از دردسر نبوده و خيليها تنوع زياد زنگهای تلفن را عامل بهم زدن آرامش عمومی می‌دانند. مثلا تجسم کنيد در يک محيط کوچک مثل داخل اتوبوس يا تاکسی که زنگهای جورواجور تلفن همراه به صدا در می‌آيد و آدم فکر می‌کنه که در يک ارکستر سمفونيک نامنظم نشسته!
داخل ايران هم خيلی از ملوديهای معروف قديمی (مثل بابا کرم!) و آهنگهای خواننده‌های ايرانی تبديل شدن به زنگهای تلفن همراه. دريافت تازه ترين زنگهای تلفن از طريق اينترنت، اين امکان رو به خيلی ها داده که آهنگ مورد علاقه خارجيشون را به عنوان زنگ تلفن همراه خودشون انتخاب کنند.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13