ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در دنياي كامپيوتر چه خبر ؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
از اين به بعد اين تاپيك ميشه محلي براي اخبار مربوط به رايانه و كامپيوتر هر چي خبر هست ميتونه اينجا توسط دوستان زده بشه .
به گزارش ايلنا، شركت مايكروسافت در برابر كميسيون اروپا سر تسليم فرود آورده و قبول كرده نسخه جديدي از نرم افزار ويندوز XP را ويندوز XP HOME EDITION N نام گذاري كند.
حرف N در پايان اين نسخه ويندوز به اختصار به جاي عبارت NOT WITH MEDIA PLAYER به كار رفته كه به معني بدون ميدياپلير است.
اين جديدترين اقدام غول نرم افزاري آمريكا در پيروي از دستورات اتحاديه اروپا به دنبال يك جريمه بي سابقه به خاطر نقض قانون ضد انحصار است.
سال گذشته ميلادي، دادگاه كميسيون اروپا در بروكسل مايكروسافت را به پرداخت جريمه 640 ميليون دلاري محكوم كرد و به اين شركت دستور داد نسخه‌‏اي از نرم افزار ويندوز XP را بدون ميدياپلير عرضه كند.
قانون مجازات جرايم رايانه اي که توسط کميته مبارزه با جرايم رايانه اي قوه قضائيه تهيه شده به مراحل نهايي خود نزديک شد. متن کامل اين قانون که جهت اجرا بايد توسط مجلس به تصويب برسد به شرح زير است:
بخش اول: تعاريف
ماده1- در اين قانون اصطلاحات در معاني ذيل بكار رفته‌اند:
الف- سيستم رايانه اي (Computer System)
هر نوع دستگاه يا مجموعه اي از دستگاههاي متصل سخت‌افزاري ـ نرم‌افزاري است كه از طريق اجراي برنامه‎هاي پردازش خودكار داده عمل مي‎كند.

ب- سيستم مخابراتي (Comunication System) هر گونه انتقال الكترونيكي اطلاعات بين يك منبع (فرستنده, منبع نوري) و يك گيرنده يا آشكارساز نوري از طريق يك يا چند مسير ارتباطي بوسيله پروتكل‌هايي كه براي گيرنده قابل فهم و تفسير باشد .

ج- داده رايانه‌اي(Computer Data)
هر نمادي از وقايع، اطلاعات يا مفاهيم به شكلي مطلوب براي پردازش در يك سيستم رايانه‌اي كه شامل برنامه‌اي مناسب است و باعث مي‌شود كه سيستم رايانه‌اي عملكرد خود را به مرحله اجرا گذارد. داده داراي ارزش مالي است.

د- داده محتوا(Content Data)
هر نمادي از موضوعات، مفاهيم يا دستورالعمل‌ها نظير متن، صوت يا تصوير، چه به صورت در جريان يا ذخيره شده كه جهت برقراري ارتباط ميان سيستم‎هاي رايانه‌اي يا پردازش توسط شخص يا سيستم رايانه‌اي بكار گرفته شده و بوسيلة سيستم رايانه‌اي ايجاد شود.

هـ - داده‌ حاصل از تبادل داده محتوا(traffic data)
هرگونه داده‌اي كه توسط رايانه ها در زنجيره ارتباطات توليد مي‌شود تا ارتباطي را از مبدأ تا مقصد مسيريابي كند و شامل مبدأ ارتباط، مقصد ، مسير، زمان، تاريخ، اندازه، مدت زمان و نوع خدمات اصلي و غيره خواهد بود.

و- اطلاعات(information)
داده‌، متن، تصوير، صدا، كد، برنامه‌ رايانه‌اي، نرم‌افزار و پايگاه داده‌ يا مايكروفيلم يا مايكروفيش ايجاد شده رايانه اي مي‌باشد.
ز- اطلاعات مشترك(Subscrible information) هر گونه اطلاعاتي كه در دست تأمين كننده خدمات وجود داشته و مربوط به مشترك آن خدمات بوده و شامل نوع خدمات ارتباطي و پيش‌نيازهاي فني و دوره استفاده از آن خدمات، هويت مشترك، آدرس IP يا پستي يا جغرافيايي، شماره تلفن و ساير مشخصات شخصي وي مي شود.

ح- تأمين كننده خدمات(Service Provider)
هر شخص حقيقي يا حقوقي است كه براي كاربر خدماتش امكان برقراري ارتباط با سيستم كامپيوتري را فراهم ‌آورده يا داده رايانه ا ي را به جاي ارائه دهنده خدمات ارتباطي يا كاربران آن پردازش يا ذخيره مي‌كند.

بخش دوم : جرايم ومجازاتها
فصل اول- جرايم عليه محرمانگي داده‎ها و سيستم‎هاي رايانه‎اي و مخابراتي

مبحث اول - دسترسي غيرمجاز
ماده2- هر كس عمداً و بدون مجوز، با نقض تدابير حفاظتي داده ها يا سيستم رايانه‌اي يا مخابراتي، به آنها دسترسي يابد به جزاي نقدي از يك ميليون ريال تا شش ميليون ريال يا به حبس از نود و يك روز تا يك سال محكوم مي‌گردد.

ادامه :
http://mag.gooya.com/technology/archives/026869.php
ظرفيت درايو كامپيوترهاى شخصى به ۵۰۰ گيگابايت مى رسد

سازندگان درايوها به تكنولوژى جديدى در ثبت و ذخيره سازى اطلاعات روى آورده اند، كه باعث شده است تا ظرفيت درايو به ميزان بسيار بالايى صعود كند.درايو Deskstar 7K500 جديد هيتاچى، نخستين درايوى است كه به ۵۰۰ گيگابايت ظرفيت رسيده است و يكى از اولين درايوهايى است كه از برنامه جانبى سريع و جديد SATA II استفاده مى كند.تلاش براى رسيدن به ظرفيت هاى بالاتر ادامه مى يابد تا بتواند به بخش بزرگى از نياز رو به رشد براى ذخيره كردن موزيك و تصاوير ويديويى در كامپيوترهاى شخصى و دستگاه هاى الكترونيكى مصرف كنندگان پاسخ دهد. در مواجهه با اين نياز، كمپانى هاى فروش قطعات جانبى كامپيوتر و درايوهاى ذخيره اطلاعات، به تكنولوژى هاى جديدى در ذخيره سازى اطلاعات روى آورده اند. نخستين تكنيك، ذخيره سازى عمودى است كه امسال توسط شركت توشيبا آغاز به كار خواهد كرد.
• نقطه اوج
درايو ۵۰۰ گيگابايتى هيتاچى، در دو نسخه قابل دسترس است: نسخه اول درايوى ۵۰۰ دلارى است كه داراى يك بافر هشت مگابايتى است و مدل دوم يك درايو ۵۲۰ دلارى است با يك بافر ۱۶ مگابايتى كه از تكنيك سريع ترى براى ذخيره استفاده مى كند.
تست كردن دستگاه ها در زمان فشرده مقدور نيست، اما بارگيرى و انتقال اين نسخه ها بايد در ربع دوم امسال انجام گيرد. هيتاچى تخمين زده است كه درايوهاى ۵۰۰ گيگابايتى پنج ديسكتى قادر خواهند بود در حدود پنجاه و شش ساعت از HDTV را بسته به ميزان فشردگى آن ذخيره كنند.
درايوهايى كه از ذخيره سازى طولى استفاده مى كنند، اطلاعات را در دايره هاى هم محور يادداشت مى كنند و از ذرات مغناطيسى به طور افقى بر روى ديسك استفاده مى كنند. كمپانى هاى فروش درايوهاى سخت ممكن است به واسطه ذخيره سازى طولى، بتوانند تا ۲۵۰ گيگابايت را در هر ديسك درون درايو سخت فشرده كنند (درايوهاى رايج قابليت گنجايش از ۱۰۰ گيگا بايت تا ۱۳۳ گيگابايت بر روى هر ديسك درون درايو سخت را دارا هستند). ظرفيت درايوها تا حدود يك تريليون بايت تا سال ۲۰۰۶ افزايش خواهند يافت، پيش از آنكه با مشكلات تكنولوژيكى در حفظ و پايدارى اطلاعات برخورد كنند.
براى عبور كردن از اين مشكلات، سازندگان درايوها به سمت ذخيره سازى عمودى حركت مى كنند كه ذرات را به صورت عمودى مغناطيسى مى كند. جان باترس مدير تحقيق بر روى درايوهاى سخت در شركت تحقيقاتى IDC پيش بينى كرده است كه اين قبيل درايوها زمانى در سال ۲۰۰۷ ظاهر خواهند شد و كاربران نيازى به يك مادربرد جديد يا يك كارت الكتريكى جديد براى استفاده از اين درايوها نخواهند داشت.توشيبا در اواخر امسال توليد عمده اولين درايوهاى ذخيره سازى عمودى را آغاز خواهد كرد اما فعلاً تكنولوژى جديد براى اندازه IPod تنظيم شده است و نه كامپيوترهاى شخصى.
اين كمپانى برنامه ريزى كرده است تا فعلاً دو نوع درايو ذخيره سازى عمودى ارائه دهد: يك مدل ۴۰ گيگابايتى با تنها پنج ميليمتر قطر (مدل هاى متداول هشت ميليمتر قطر دارند) و يك مدل ۸۰ گيگابايتى كه مى تواند بزرگ ترين ظرفيت درايوهاى سخت ۸/۱ اينچى تا امروز باشد.
• تكنولوژى درايو جديد
سازندگان درايو سخت با مواجهه با محدوديت هاى ظرفيت در تكنولوژى ذخيره سازى طولى متداول، به ذخيره سازى عمودى روى آوردند تا ظرفيت هاى بالاترى را فراهم كنند.در ذخيره سازى متداول (طولى) هر بيت از اطلاعات توسط مجموعه اى از ذرات مغناطيسى نمايش داده مى شود، با قطب هاى شمالى و جنوبى آنها كه به يك سمت متمايل مى شوند. در ذخيره سازى طولى، قطب هاى شمالى و جنوبى ذرات، به ترتيب، موازى و همسو بر سطح ديسكت در يك حلقه اطراف مركز آن قرار مى گيرند. محدوده هاى دفع مغناطيسى كه به دقت اين بيت ها را بسته بندى مى كنند هنوز مى توانند درستى و تماميت اطلاعات را حفظ كنند.اما در ذخيره سازى عمودى قطب ها به ترتيب و به صورت عمودى بر روى سطح ديسك قرار مى گيرند كه موجب مى شود تعداد بيت هاى بيشترى بر روى ديسك قرار بگيرند و مشكل اختلال در سيگنال هاى مغناطيسى را كاهش مى دهد.
• در افق آينده
متخصصان صنعت تخمين مى زنند كه ذخيره سازى عمودى تا حدود سال ۲۰۱۰ به نهايت كار خود نخواهد رسيد. حتى پيشرفته ترين تكنولوژى ذخيره اطلاعات هم بايد براى تحت كنترل گرفتن و مسلط شدن بر آن آماده شود، مانند ذخيره سازى مغناطيسى گرمايى كه از ليزر براى گرم كردن ذرات بسيار كوچك استفاده مى كند.
يك جوان‌آمريكائي ارسال‌كننده پيامهاي ناخواسته، به‪ ۹‬سال زندان محكوم شد

يك جوان ‪ ۳۰‬ساله‌آمريكائي كه ميليونها پيام اينترنتي ناخواسته "‪"spam‬ براي كاربران اينترنت فرستاده‌است،به‌حكم دادگاه ويرجينيا به ‪ ۹‬سال زندان محكوم شده است .
اين سنگين‌ترين مجازات درنوع خود براي مجرمان اينترنتي درآمريكااست.
به گزارش روزشنبه پايگاه‌اينترنتي بي‌بي‌سي، "جرمي جينز" اولين مجرم اينترنتي در آمريكا مي‌باشد كه به جرم ارسال پيامهاي ‪ spam‬به زندان محكوم مي‌شود .
وي در سطح جهان هشتمين ارسال‌كننده پركار پيامهاي اسپم است .
اين جوان در اين پيامها كالاهاي خيالي و خدمات غير واقع را تبليغ مي- كرد و ازاين راه ماهانه ‪ ۷۵۰‬هزار دلار كسب درآمد مي‌كرد.
جينز به حكم محكوميت خود اعتراض كرده و دادگاه هم به دليل شبهات ديگر پرونده و روشن شدن حكم نهائي ، اجراي حكم را به تعويق انداخته است .
طبق قوانين كيفري ايالت ويرجينيا، فرستادن پيامهاي هرز الكترونيكي يك جنايت تلقي مي‌شود .
دادگاه مي‌گويد: سنگيني جرم چينز فقط به خاطر ارسال پيامهاي ‪spam‬ نيست ، بلكه او با اين اقدام راه دست يابي كاربران را به اطلاعات صحيح سد كرده است و كاربران هم امكان اينكه مانع از دريافت اين پيامهاي تقلبي شوند را نداشته‌اند.
پيش بيني مي‌شود جينز روزانه قريب به ‪ ۱۰‬ميليون پيام ناخواسته اينترنتي به كاربران اينترنت مي‌فرستاده است .
اقلامي كه وي براي فروش دراين پيامها تبليغ آنها را مي‌كرده، عبارت بودند از يك پردازشگر به نام "‪ "Fed - Ex‬و عنوان مي‌كرده است كه كاربر با خريد آن ، مي‌تواند در خانه با ورود به سيستم آن ساعتي ‪ ۷۵‬دلار به دست آورد.
جينز از اهالي كاروليناي شمالي است و مي‌گويد كه مشمول قوانين كيفري ايالت ويرجينيا نمي‌شود.
محكوميت وي سنگين‌ترين مجازاتي است كه تاكنون در آمريكا عليه مجرمان اينترنتي اعمال مي‌شود .
گوگل وارد بازار عکسهای ماهواره ای شد
[تصویر:  _41038243_washington203.jpg]
گوگل عکسهای خود را رايگان عرضه می کند و انتظار می رود اين رقابت به يک جنگ قيمت در اين صنعت نوپا تبديل شود.

سايت اينترنتی گوگل سرويس جديدی ارايه کرده است که می توانيد تصاوير بناهای و مکانهای معروف آمريکای شمالی را از نگاه ماهواره ببينيد.
اين موتور جستجوگر اکنون تصاوير ماهواره ای بسياری از مکانهای آمريکا و کانادا را در اختيار مراجعه کنندگان می گذارد. کاربران کافی است کدپستی محل مورد نظر را بنويسند تا تصوير ماهواره ای آنجا را مشاهده کنند.

اين سرويس را شرکت "کی هول" ارايه می دهد که گوگل آن را سال گذشته خريد. اين شرکت تصاوير ماهواره ای سراسر جهان را دارد، ولی گوگل فعلا عکسهای آمريکای شمالی را عرضه کرده است.

اگرچه تصاوير ماهواره ای چندی است که از انحصار سازمانهای جاسوسی خارج شده و در دسترس عموم قرار گرفته است، ولی هزينه آن سبب شده بود اکثر مردم نتوانند از اين تجربه بهره مند شوند.

شرکت "ارت ست" عکسهای خود را می فروشد. علاقه مندان بايد برای هر کيلومتر مربعی که تصوير پوشش می دهد، ۲۲ دلار بپردازند و حداقل خريد، ۲۵ کيلومتر مربع است.

اما گوگل عکسهای خود را رايگان عرضه می کند و انتظار می رود اين رقابت به يک جنگ قيمت در اين صنعت نوپا تبديل شود.

وضوح برخی از تصاوير ماهواره ای گوگل را خيره کننده است. شما به کمک ابراز زوم می توانيد جزييات خانه ها و حتی خودروها را ببينيد.

[تصویر:  _41039045_stadium203.jpg]

تقريبا هر آدرسی در آمريکای شمالی يک عکس ماهواره ای دارد، اما شرکت "کی هول" برای فرونشاندن نگرانی مردم از به خطر افتادن حريم خصوصی شان تاکيد می کند که دست کم شش ماه از عمر تصاويرش می گذرد.

در همين حال، يک وب سايت به نام "شرديز" شروع به گردآوری لينک تصاوير برخی از معروفترين و عجيب ترين اماکن آمريکا کرده است. ورزشگاه های فوتبال، نيروگاه های اتمی و پايگاه های هوايی برخی از مکانهايی هستند که می توان تصاوير ماهواره ای آنها را يافت.

يکی از کاربران با استفاده از اين عکسها و نقشه های ماهواره ای اقدام به بازگويی خاطرات کودکی خود کرده است. مت هووی در اين راهنما خانه ای را که در آنجا به دنيا آمده بود، خانه دوستان و دوست دختران سابقش و محل آشنايی با همسرش همراه با يادداشتهايی به نمايش گذاشته است.
اشكان ... اين خبر هاي جداد و دسته اول رو از كجا گير مياري ؟؟؟؟
خبر نگار شدي ؟؟؟؟ :wink:
خيلي وقت بود ميخواستم اين كارو (خبر رساني) رو انجام بدم ولي وقتش نبود.راستش بقول قديميا از خدا كه پنهون نيست از شما هم نباشه آره شدم خبرنگار بخش فارسي سايت ايران ويجAmaze
تبليغ ۲۰۰ ميليون دلاری مايکروسافت برای ويندوز


[تصویر:  20040816131340040816_windowspirated203.jpg]
مايکروسافت به علاقه مصرف کنندگان به ويندوز نياز مبرم دارد. اين شرکت می خواهد که مردم ارتباطشان را با اين محصول حفظ کنند


شرکت نرم افزار سازی مايکروسافت يکی از بزرگترين و پرهزينه ترين کارزارهای تبليغاتی خود را براه انداخته است ولی اين تبليغات برای محصولی جديد نيست.
هدف از اين تبليغات احيای علاقه مصرف کنندگان به سيستم عامل ويندوز عنوان شده است. از زمانی که ويندوز XP حدود چهار سال پيش به بازار آمد، شرکت مايکروسافت هيچ نسخه تازه تری از اين برنامه عرضه نکرده است.
اگرچه اين شرکت تحت رهبری بيل گيتس قصد دارد ويندوز جديد خود را در اواخر سال ۲۰۰۶ عرضه کند، اما موج جديد تبليغاتی مايکروسافت با هدف بازاريابی برای آن محصول که فعلا "لانگ هورن" ناميده می شود، اجرا نمی شود.
اسکات لنارد، مدير تبليغات گروه بازاريابی مصرف کنندگان اين شرکت آمريکايی اعلام کرد که اين کازار تبليغاتی بطور عام درباره ويندوز و با قدری تاکيد بر ويندوز XP است، زيرا اين برنامه بهترين نسخه سيستم عامل ساخت مايکروسافت است.
به نظر می رسد مايکروسافت چندان درباره عرضه برنامه لانگ هورن جدی نيست و فعلا قصد دارد به فروش ويندوز که بيش از ۹۰ درصد رايانه های جهان با آن کار می کنند، ادامه دهد.
آقای لنارد نگفت مايکروسافت برای اين تبليغات چقدر هزينه کرده است، ولی او اين کارزار بين المللی ۱۵ ماهه را يکی از بزرگترين برنامه های تبليغاتی تاريخ شرکتش خواند.
کارشناسان تخمين می زنند اين شرکت بيش از ۲۰۰ ميليون دلار برای اين تبليغات خرج می کند. هنگامی که ويندوز XP به بازار آمد، مايکروسافت ۲۰۰ ميليون دلار صرف تبليغاتش کرد. اين تبليغات در ۱۱ کشور از جمله آمريکا و کانادا صورت می پذيرد.
در موج جديد تبليغات مايکروسافت با مضمون "چيزی را آغاز کنيد" بر کارهای تخصصی مانند ساخت موسيقی و فراگيری ستاره شناسی به کمک ويندوز تاکيد شده است. اينها کارکردهای تازه اين نرم افزار نيستند ولی آقای لنارد گفت که ممکن است مردم از آنها بی اطلاع باشند.
شامل موارد آشپزی، مسافرت، عکاسی و ورزش است. منتقدان اغلب گلايه دارند که برخی از ويژگی های ويندوز ناشناخته مانده است.
کارشناسان عقيده دارند مايکروسافت می خواهد با برجسته نمايی نقاط قوت ويندوز، بر ضعف های امنيتی آن در مقابل هرزنامه و ويروس سرپوش بگذارد.
تد شادلر، تحليلگر صنعت رايانه، می گويد: "مايکروسافت به علاقه مصرف کنندگان به ويندوز نياز مبرم دارد. اين شرکت می خواهد که مردم ارتباطشان را با اين محصول حفظ کنند."
همچنين رقابت شرکت اپل نيز می تواند دليل ديگری برای تبليغات جديد مايکروسافت باشد. اپل در اين ماه تازه ترين سيستم عامل مکينتاش را با نام رمزی "تايگر عرضه می کند و گفته است که اين نرم افزار ويژگی هايی دارد که مايکروسافت تا زمان عرضه برنامه لانگ هورن نمی تواند آنها را در اختيار کاربران بگذارد.
ويندوز سلطه ای باورنکردنی بر بازار سيستم عامل دارد. موسسه تحقيقاتی آی دی سی تخمين می زند که حدود ۹۵ درصد سيستمهای عمال فروخته شده در سال ۲۰۰۳ ويندوز بوده است.

نقل از بي بي سي
http://www.bbc.co.uk/persian/
عدم موفقیت در توسعه لینوکس فارسی

ایرنا: دبیر شورای عالی انفورماتیک اعلام کرد: نتوانستیم پروژه‌های مورد نظر را برای سازگاری سیستم عاما لینوکس با زبان فارسی انجام دهیم و به این ترتیب در توسعه این سیستم عامل موفق نبوده‌ایم.
محمد سپهری راد افزود: یکی از دلایل این عدم موفقیت، کمبود منابع اعتباری است اما عامل مهمتر محدودیت شدید در زمینه نیروی متخصص در زمینه سیستم‌عامل لینوکس برای اجرای پروژه‌های مرتبط است.
به گفته وی در زمینه فرهنگسازی نیز از آنچه که پیش‌بینی می‌کردیم عقب‌تر هستیم.
سپهری‌راد کارهای انجام شده توسط شورای عالی انفورماتیک را شامل تدوین استانداردهای تولید و توسعه نرم‌افزار که به تصویب موسسه استاندارد یونی کد (استاندارد مدیریت حفاظت اطلاعات) است، عنوان کرد.
سپهری‌راد افزود: از دیگر فعالیت‌های این شورا تشکیل نظام صنفی کامپیوتری است که بر اساس قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم‌افزارهای کامپیوتری انجام شده است.
وی یکی دیگر از اقدامات شورای عالی انفورماتیک: را تدوین نظام ارجاع کارهای انفورماتیکی عنوان کرد و گفت: این تدوین توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تحت عنوان نماتن منتشر شده‌است.
به گفته وی در نماتن سعی شده برای اجرای پروژه‌های انفورماتیکی یک قالب منسجمی ارائه شود که انجام پروژه‌های انفورماتیکی با ضریب بالاتری مواجه باشد.
به گفته وی این اقدام توسط رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور انجام و به دستگاه های اجرایی بخشنامه شده‌است.
وی یکی دیگر از اقدامات سال جاری شورای عالی انفورماتیک را دنبال کردن پروژه سیستم‌عامل ملی بر مبنای لینوکس که در مسایل فنی کار با زبان فارسی آماده‌تر شود، ذکر کرد.
او افزود: تدوین ضوابط جدید احراز صلاحیت که اوایل سال 84 برای اجرا عملیاتی می‌شود، مطالعات حقوقی انفورماتیکی مطایق گذشته و ترجمه کتابی در رابطه با قانون حق مولف در فرانسه و آلمان که در حال انتشار است از دیگر اقدامات شورای عالی انفورماتیک است.
به عقیده وی ساماندهی وضعیت آی تی کشور از مهمترین وظایف این شوراست که روزگاری اقتضائاتی داشته اما اکنون بیشتر جنبه زیرساختی پیدا کرده‌است.
وی تاکید کرد: مطالعه پروژه‌های انفورماتیکی، فراهم کردن بستر عمومی برای آی تی و ارائه گزارش وضعیت دیجیتالی کشور در سال جاری از دیگر فعالیت‌های شورا در سال جاری است.
هماهنگی و نظارت بر امور شرکت‌ها و سازمان‌های کامپیوتری به ویژه در زمینه چگونگی تامین قطعات یدکی و تعمیر و نگهداری تجهیزات کامپیوتری و انجام بررسی‌های لازم برای وحدت امور آمار و انفورماتیک کشور از دیگر وظایف انجمن شرکت‌های انفورماتیک عنوان شده‌است.


منبع: روزنامه همشهری
مورخ: 27/12/83
اينتل نخستين پردازنده اینترنت پرسرعت Wimax را ارایه کرد

شرکت اينتل نخستين پردازنده مخصوص اينترنت پرسرعت بى سيم را با عنوان Wimax ارايه کرد.
اينتل که هم اکنون بزرگترين سازنده پردازنده هاى کامپيوترى در جهان است اميدوار است با توجه به پتانسيل اين تکنولوژى Wimax سريع تر از تکنولوژى قديمى تر اينترنت بى سيم – WI-FI – همه گير شود. اينتل همچنين اميدوار است که اين تکنولوژى به بازار کامپيوتر در نقاطى که دسترسى به اينترنت پرسرعت گران قيمت و پرهزينه است رونق بخشد.
به گفته مقامات اينتل هم اکنون شرکت هاى مخابراتى و سازندگان تلفن همراه براى گسترش اين تکنولوژى و استفاده از آن اعلام آمادگى کرده اند چراکه معتقدند مهمترين بازار اين تکنولوژى در بخش مخابراتى و تلفن همراه خواهد بود.
به گفته اسکات ريچادسون مدير عمومى بخش بى سيم پرسرعت شرکت اينتل مى گويد تجهيزات مربوط به نصب Wimax احتمالا تا اندازه زيادى گرانقيمت خواهد بود اما اينتل برنامه اى را در نظر دارد تا قيمت اين تجهيزات را از 300 تا 500 دلار به زير 200 دلار برساند.
خصوصيت اصلى تکنولوژى Wimax گسترده بودن فضاى تحت پوشش آن است به طورى که برخلاف Wi-Fi که صرفا محدوده کوچکى را تحت پوشش قرار مى داد اين تکنولوژى يک محوطه چند مايلى بسيار وسيع را مى تواند تحت پوشش قرار دهد.
اينتل و ديگر پشتيبانان تکنولوژى Wimax هم اکنون در حال کار روى استانداردهاى جديدى هستند که بتواند اين تکنولوژى را براى محصولات مختلف صنعت موبايل قابل تطبيق کند.
کارشناسان پيش بينى مى کنند که اين تکنولوژى حتى از چنان پتانسيلى برخوردار است که شبکه هاى تلفن سلولى را تهديد مى کند.
اينتل پيش از اين طى سالهاى اخير از تکنولوژى Wi-Fi حمايت گسترده اى را کرده و با انتشار پردازنده هاى سنترينو عملا در گسترش اين تکنولوژى در جهان نقش عمده اى را ايفا کرده است.

http://www.itiran.com
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13