ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمائی در مورد کنترل 3 استپر با کامپیوتر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اینو دیدم چیزیه که خودش استفاده کرده ظاهرا یه سری موتور و درایور آمادست که تو بازار هم هست اگه بخوای می شه خرید
ولی اگه می خوای بسازی اون روش بالا بهتره البته قیمت موتور جداست می تونی یه قیمت بگیری شاید درایور این قدر قیمت نداشته باشه که به خوای بسازی
موتور های سروو هم هستند اونم برای کنترل بد نیست البته قیمت بالاست
اگه توان زیاد نیاز نداشته باشی موتور استپ معمولی ارزونه ولی توان بالا قیمت رو می بره بالا

راستی این چیزی که قیمت دادی آهن رو برش می ده یا با توان کمتر مثلا چوب؟
سلام
هادی جان جه خبر ؟میگم نکنه یادت رفته!
مثل اینکه انلاین هستی.فقط چوب و فلزات نرم مس برنج .ببین من در مورد استپر مشکل ندارم چون همون جوری که میگی هم ارزونه هم در دسترس بیشتر این درایو و اینترفیس مهم هست و اینکه چطور به کامپیوتر نصب بشه و بشه با نزم افزار بهش فرمان داد و کنترلش کرد منظورم با g-cod هست.
سلام میگم فکر کنم این پست از یاد رفته و بهتره 1 بحث جدید ایجاد کنم البته با اجازه دوستان با این عنوان : همکاری جهت ساخت cnc سه محوره رو میزی[b]
اون موقع هایی که انلاینم پست بزنی ازدستم می ره چون دارم پست ها رو می خونم
استپر ها معمولا توان کمی دارن
گفتم که همون چیزی که تو وبلاگ نوشته خیلی کامل و خوبه بعید می دونم بهتر از اون پیدا کنی با این سیستم هم کار می کنی مشکلی نداره
قربونت برم من همون اول گفتم که راجب الکترونیک چیز زیادی نمیدونم چو به شاخه کاریم نمیخوره من میخواستم با هم همکاری کنیم .
خوب کار سختی نیست که این کاریه که باید بکنی
http://abd.manidea.com/blog/wp-content/u...oller1.jpg
البته به تعداد استپ های مورد نیاز
یه چیز دیگه الان به ذهنم رسید شما یه ایمیل بزن به همین صاحب وبلاگ بگو یه سری از این برد ها هم برای شما بسازه چون همه چیزشو داره راحت تر می تونه بسازه
فقط یادت باشه برای استپ موتور ۱۲ ولت ۱/۵ آمپر طراحی کرده (احتمالا می دونی که این توان کمیه و سرعت رو که ببری بالا کمتر هم می شه -کم شدن گشتاور که طبیعیه ولی اینجا توان هم کم می شه و گشتاور که دیگه هیچی -)
حالا با همین استپ ها می خوای بسازی؟
سلام خسته نباشی
باشه همین کاری رو که گفتی میکنم در مورد موتور درست میگی ضعیف میشه باید قویتر باشه اگه خبری شده میگم.
اگه برا CNC می خوای من تو یه جای دیگه توضیح دادم (جزو پست های کنترل موتور بود .)
من خودم برا یه نفر یه اینترفیس و درایور برای cnc با 4 محور درست کردم . اگه خواستی مدارشو میدم .
سلام
اگه میشه بزارید ما هم استفاده کنیم
مرسی
صفحه‌ها: 1 2