ايران ويج

نسخه‌ی کامل: معرفی نرم افزار های تخصصی رشته برق
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
راستش من با تعدادی از نرم افزار های تخصصی رشته برق کار کردم ، این نرم افزار ها رو در زیر معرفی میکنم ، انشالله که مفید خواهد بود :
دوستان اگه کسی نرم افزار سراغ داره اینجا بگه
automation studio (اتوماتیک استدیو)
توسط این نرم افزار میتونید مدارات پنوماتیک و هیدرولیک و plc و بعضی از مدارات الکترونیک صنعتی رو شبیه سازی کنید ، از ویژگی های این نرم افزار میشه به محیط کاملا گرافیکی و امکان برنامه نویسی ماژول های sfc و help مناسب اشاره کرد ، اخرین ورژنی که هم اکنون در دسترس است ورژن 5 این نرم افزار میباشد .
در این نرم افزار ، هنگامی که وارد کتابخانه این نرم افزار میشوید با انواع المان هاي برق صنعتي مانند استارت ، کنتاکتور ،موتور تك فاز ، موتور سه فاز ، فيوز ، بيمتال ،و المان هاي هيدروليكي و پنيوماتيكي مانند : کآمپرسور ، شيرهاي پنيوماتيكي، دستگاه پرس و... المان های ديجيتال مانند گيتهاي منطقي ، تايمر ها ، کانترها و ... رو برو میشوید ، در این نرم افزار قابلیت برنامه نویسی plc به زبان لدر نیز وجود دارد و شما میتوانید بعد از نوشتن برنامه خود ان را به سادگی تست کنید.
eplan (ای پلن)
نرم افزار eplan در طراحي پروژه هاي الكتريكي مثل يك تابلوي برق و در نحوه سيم كشي،طراحی و ليست اجزاي آن كاربرد دارد.در eplan ما فقط يك شماتيك از طرح را نیاز داریم ، در انتها نرم افزار ليستي از اجزاء مورد نياز پروژه را در اختیارمان قرار میدهد .
توسط این نرم افزار شما میتوانید مدارات برق صنعتی را قبل از بستن در تابلو شبیه سازی کنید و مشکلات و ایرادات ان را برطرف نمایید .
در صورتی که نرم افزار شما حاوی بسته eplan cabinet باشد ، شما میتوانید بعد از رسم تابلو نمای دوبعدی وسه بعدی ان را نیز مشاهده کنید .
شاید پیش خود فکر کنید که راه اندازی تابلو چه نیازی به نرم افزار دارد ، راه اندازی تابلو فقط تیاز به گذاشتن قطعات و بستن انها دارد و...
ولی در صورتی که با این نرم افزار کار کنید و فایل خروجی ان را مشاهده کنید متوجه خواهید شد که این نرم افزار کار شما را چقدر اسان کرده است . یه مورد از مواردی که در فایل خروجی به چشم میخورد اندازه و موقعیت سوراخ های مخصوص پیچ مهره های نگه دانده ی قطعات هست ، بقیه رو خودتون ببینید .
سلام آقا سید(سعید)
از ای پلان ایبوک یا فایل آموزشی pdf چیزی نداری؟؟ممنون میشم اگه کمک کنین
سلام
این PDF انگلیسی رو دارم ، خوب توضیح داده
یک ماهی هست چند تا نرم افزار سفارش دادم ، به محض اینکه بدستم رسید اموزش همه رو میزارم