ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شروع کار با arm
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
نقل قول: دوستان این بردی که گذاشتین در پست 86 تست شده ؟ قطعاتش گیر میاد یا نه.مرسی.
سلام
تمامی قطعات برد گیر میاد و برد ساخته و تست شد ه و بدون مشکل جواب میده ( برد برای تولید بالا سفارش داده شده و تا چند روز دیگه در فروشگاه های مجازی قرار میگیره )
در صورتی که میخوایید این برد رو بسازید :
1- سوراخ های مربوط به کریستال مقداری کوچک است .
2 - سوراخ های مربوط به led ها کوچک است .
نقل قول: البته من نتونستم خود فایل pcb رو باز کنم ! دوستان با چه ورژنی طراحی کردن(برای من 2004 هست)؟
ورژن 6 به بعد (سال 2006 )
من یه بورد جدید برای at91sam7s64 تو وبلاگ گذاشتم :
http://farzadsw.persianblog.ir/post/11/
سلام :
این پست خیلی جالب شده ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از نصب لینوکس و ویندوز شروع کردید و بعد به کارای گمرکی رسیدید حالا هم می خواین همون چشمکزن رو با آرم بسازین .
ولی بازم دمتون گرم .
موفق باشید
اهل ناامید کردن مردم نیستم، اما معمولا با محیط اطرافم منطقی برخورد می کنم.
مثلا از 6.5 سال پیش که اولین Arm رو توو بازار ایران قیمت کردم و حتی مدلی از اونها رو توی کارت مموری پلی استیشن 1 داشتم که به صفحه تصویری وصل بود و زبان ها برنامه نویسیش و .... هیچ وقت اینها رو به درد بخور ندیدم .
با افرادی که برای هابی می خوان کار کنن کاری ندارم، اما قویا به تازه واردها و افرادی که اسم USB، ARM ، چمیدونم لینوکس و ... جوگیرشون کرده، شدیدا پیشنهاد می دم فعلا همون AVr رو با پورت سریال یاد بگیرن، بعدها خودشون می فهمن نیاز دارن درگیر این موضوع بشن یا نه و اگر نیاز داشتن چطور حلش کنن.
کم هیچکدوم از پستهای این تاپیک و تاپیک های مشابه رو نخوندم، این پست رو فقط برای تازه وارد ها به دنیای الکترونیک زدم که با دیدن این عنوان و ادامه دادن بحثش و به جایی نرسیدن ( چون موضوع مطمئنا در حد تازه واردها نیست ) از ادامه کار ناامید نشن.

بهتر هست توو عنوان، کلمه پیشرفته گذاشته بشه تا تازه کار ها نیان
سلام من دانشجوی سال اخر کامپیوترم قراره درارتباط با پروژم چند تا مینی پروژه در مورد ارتباط پورت ها ,lcdاز طریق میکروکنترلر armانجام بدم لطفا کمکم کنید
در مورد چه چیزی از این ارتباط اطلاعات می خواید ؟؟
چند وقط من نبودم اینجا چه خبر شده ?
به نظر منم جالبه...
آخه من هی میخاستم بلند پروازی کنم این دوستان گرامی هی ما رو مجبور کردن چشمک زن بسازیم ! برو پست هام رو بخون ! ببین چند تا چشمکزن براشون ساختم هنوز سیر نشده بودن من از اینجا فرار کردم !
اگه کسی عقیدش مثل منه بگه بلکه از این صنعت دیرینه ی چشمک زن بیایم بیرون ...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10