۱۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۵۶:۵۲
۱۸-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۰۰:۳۴
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۶:۳۷:۲۰
سلام خدمت دوستان
من با smd مشکل دارم ! اگه ممکنه در مورد اون سوکت یا روشهای دیگه ، برای استفاده رو برد های dip (مثل برد بورد) توضیح بیشتری بدید.
در مورد نصب سیستم عامل روش من قبلا تحقیق کردم :
منظور از سیستم عامل ویندوز ، ویندوز ce و ویندوز موبایل هست .چون باید نوع معماری پردازنده به اون سیستم عامل بخوره.مثلا ویندوز xp و 98 .... برای پردازنده های با معماری x86 طراحی شدن.
در مورد لینوکس هم همینطوره ، با این تفاوت که چون لینوکس اپن سورس هست ، علاوه بر اینکه بعضی از توزیع های معروف مثل fedora , ubuntu که دارای نسخه مخصوص پردازنده های arm هستن ، یک توزیع به نام maemo اصولا توسط نوکیا برای پردازنده های آرم طراحی شده(برای n810 , n800,...) .در ضمن شما میتونید کرنل لینوکس رو برای هر پردازنده ی خاصی کامپایل کنید.
با این تفاسیر مشاهده میکنید به علت open source بودن، لینوکس انعطاف خیلی خیلی بیشتری داره و همچنین دارای مثال های فراوانی تو اینترنت هم هست و برای افرادی مثل ما ، از ویندوز موبایل خیلی مناسب تره.(به طور مثال اون کامپایلر winarm مثل winavr اپن سورس و اصالتا برای لینوکس هست).
در کل برای کار کردن با Embedded sustem ها ، یا باید یه شرکت پولدار باشی با مایکروسافت کار کنی ، یا اینکه از مزایای فراوان اپن سورس به طور رایگان استفاده کنی!
من با smd مشکل دارم ! اگه ممکنه در مورد اون سوکت یا روشهای دیگه ، برای استفاده رو برد های dip (مثل برد بورد) توضیح بیشتری بدید.
در مورد نصب سیستم عامل روش من قبلا تحقیق کردم :
منظور از سیستم عامل ویندوز ، ویندوز ce و ویندوز موبایل هست .چون باید نوع معماری پردازنده به اون سیستم عامل بخوره.مثلا ویندوز xp و 98 .... برای پردازنده های با معماری x86 طراحی شدن.
در مورد لینوکس هم همینطوره ، با این تفاوت که چون لینوکس اپن سورس هست ، علاوه بر اینکه بعضی از توزیع های معروف مثل fedora , ubuntu که دارای نسخه مخصوص پردازنده های arm هستن ، یک توزیع به نام maemo اصولا توسط نوکیا برای پردازنده های آرم طراحی شده(برای n810 , n800,...) .در ضمن شما میتونید کرنل لینوکس رو برای هر پردازنده ی خاصی کامپایل کنید.
با این تفاسیر مشاهده میکنید به علت open source بودن، لینوکس انعطاف خیلی خیلی بیشتری داره و همچنین دارای مثال های فراوانی تو اینترنت هم هست و برای افرادی مثل ما ، از ویندوز موبایل خیلی مناسب تره.(به طور مثال اون کامپایلر winarm مثل winavr اپن سورس و اصالتا برای لینوکس هست).
در کل برای کار کردن با Embedded sustem ها ، یا باید یه شرکت پولدار باشی با مایکروسافت کار کنی ، یا اینکه از مزایای فراوان اپن سورس به طور رایگان استفاده کنی!
۲۲-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۵۰:۵۷
سلام
فعلا مشکل ما سر یاد گرفتنش هست ، که انشالله به زودی یاد میگیرمش
نقل قول: من با smd مشکل دارم ! اگه ممکنه در مورد اون سوکت یا روشهای دیگه ، برای استفاده رو برد های dip (مثل برد بورد) توضیح بیشتری بدید.من هنوز arm با پایه ندیدم ، همه arm ها smd هستند ( چون این همه پایه رو نمیشه توی پکیچ pdip جاداد )و شما باید براش pcb بسازی و توی pcb پورت ها رو بکشی بیرون .
نقل قول: در مورد نصب سیستم عامل روش من قبلا تحقیق کردم :با این arm همه کار میشه کرد ، فقط کافی یه خورده انگلیسی بدونی بری توی این انجمن های خارجی وببینی که چه کارا کردن
فعلا مشکل ما سر یاد گرفتنش هست ، که انشالله به زودی یاد میگیرمش
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۰۳:۱۰
نقل قول: با این arm همه کار میشه کرد ، فقط کافی یه خورده انگلیسی بدونی بری توی این انجمن های خارجی وببینی که چه کارا کردندوست عزیز اگه ممکنه آدرس اون سایتی که توش با آرم، ویندوز مخصوص خانواده x86 اینتل(همون pc) رو اجرا کردن بزار چون برای من که خیلی عجیبه (چون کد 0 و 1 مربوط به یه خانواده از پردازنده ها ،تو یکی دیگه از خانواده ها اجرا نمیشه) . کم کم دارم شاخ در میارم!
ساده ترین مثالی که میتونم بزنم اینه که برنامه های cpu 64 بیتی تو cpu 32 بیتی که جفتشون برای اینتل هستن اجرا نمیشه ، حالا چه برسه مثلا روی power pc که اونم 32بیت هست.
غیر از 32 بیت بودن 2 پردازنده، نوع معماری (خانواده) اونم مهمه.
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۰۲:۲۸
نمی شه ویندوز معمولی رو برای هیچ پردازنده دیگه ای اجرا کرد مگر اینکه برای اون پردازنده کمپال شده باشه که خود میکرو سافت باید این کارو بکنه و دیگه کرک شدش نیست و ...
تو انتخاب سیستم عامل شک نکنید که دبیان باید انتخاب بشه (اخیرا مینت رو بی خیال شدم الان صدای من رو از دبیان می شنوید
)
یکی پایه باشه بیادمینیمم سیستم مورد نیازش رو دربیاره تا بسازیمش
تو انتخاب سیستم عامل شک نکنید که دبیان باید انتخاب بشه (اخیرا مینت رو بی خیال شدم الان صدای من رو از دبیان می شنوید

یکی پایه باشه بیادمینیمم سیستم مورد نیازش رو دربیاره تا بسازیمش
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۳۱:۳۸
تو اینجا:
http://www.arm.com/products/os/linux_download.html
توضیح داده ، ولی باید توجه داشت که این کار (مخصوصا لینوکس با محیط گرافیکی نه متنی!) کار پیچیده ای هست و باید کاملا به arm مسلط بود(من که فعلا تازه میخوام شروع کنم!). حالا اگه بقیه دوستان اینقدر تسلط دارن شروع کنن ما هم استفاده کنیم!
http://www.arm.com/products/os/linux_download.html
توضیح داده ، ولی باید توجه داشت که این کار (مخصوصا لینوکس با محیط گرافیکی نه متنی!) کار پیچیده ای هست و باید کاملا به arm مسلط بود(من که فعلا تازه میخوام شروع کنم!). حالا اگه بقیه دوستان اینقدر تسلط دارن شروع کنن ما هم استفاده کنیم!
۲۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۱۶:۴۳
ببین متنی هم کافیه گرافیک یکم گرون هم در می یاد
اگه شبکه داشته باشه کی برد و حتی همون متن هم نمی خواد فقط کافیه ssh روش اجرا بشه من از اون سر دنیا کنترلش می کنم
خوب این پروسسور ها رو کسی خبر داره گیر می یاد؟ و قیمت؟
ARM720T *
ARM920T *
ARM922T *
ARM926EJ-S
ARM1136J(F)-S
ARM1176JZ(F)-S
ARM11 MPCore
Cortex-A8
Cortex-A9
یه مشکل دیگم داره اونم شماتیکش اونم نمی دونم چه جوری باید باشه و قطعاتش احتمالا خفن خواهد بود
اگه شبکه داشته باشه کی برد و حتی همون متن هم نمی خواد فقط کافیه ssh روش اجرا بشه من از اون سر دنیا کنترلش می کنم

خوب این پروسسور ها رو کسی خبر داره گیر می یاد؟ و قیمت؟
ARM720T *
ARM920T *
ARM922T *
ARM926EJ-S
ARM1136J(F)-S
ARM1176JZ(F)-S
ARM11 MPCore
Cortex-A8
Cortex-A9
یه مشکل دیگم داره اونم شماتیکش اونم نمی دونم چه جوری باید باشه و قطعاتش احتمالا خفن خواهد بود
۲۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۳:۲۳:۵۷
سلام
میگم ما هنوز نمیتونیم ، یا این میکرو یه adc ساده رو راه بندازیم انوقت .....
در مورد شماتیک هم هیچ کس نمیدونه باید چه جوری باشه ، چون شما میری با یه نمونه میکرو طراحی میکنی ، تابسازیش میکروش گیر نمیاد (از رده خارج شده )
اگه توی سایت ecaبرید و مطالب رو بخونید ، میفهمید که دوستان دیگه هم در تلاش هستند ، من توی سایت کویر الکترونیک هم یه انجمن راه انداختم و اونجا هم چند نفر مشغولند ، خودم هم شب روز در جستو جو هستم و به زودی این arm رو هم مثل avr عمومی میکنیم
میگم ما هنوز نمیتونیم ، یا این میکرو یه adc ساده رو راه بندازیم انوقت .....
نقل قول: خوب این پروسسور ها رو کسی خبر داره گیر می یاد؟ و قیمت؟توی تهران گیر میاد ، به جوان الکترونیک هم سفارش بدید براتون میاره .
ARM720T *
ARM920T *
ARM922T *
ARM926EJ-S
ARM1136J(F)-S
ARM1176JZ(F)-S
ARM11 MPCore
Cortex-A8
Cortex-A9
در مورد شماتیک هم هیچ کس نمیدونه باید چه جوری باشه ، چون شما میری با یه نمونه میکرو طراحی میکنی ، تابسازیش میکروش گیر نمیاد (از رده خارج شده )
اگه توی سایت ecaبرید و مطالب رو بخونید ، میفهمید که دوستان دیگه هم در تلاش هستند ، من توی سایت کویر الکترونیک هم یه انجمن راه انداختم و اونجا هم چند نفر مشغولند ، خودم هم شب روز در جستو جو هستم و به زودی این arm رو هم مثل avr عمومی میکنیم
۲۴-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۱۵:۵۴
سلام
مشکلی نیست قدم به قدم می ریم جلو اول باید ببینیم با چه میکرویی می خوایم کار کنیم درسته؟
شما می گی یه میکرو ساده به خریم راش بندازیم؟
من می گم اینجوری وقت به خودی از بین می ره یه میرویی انتخاب کنیم که یه حداقل کارایی داشته باشه به نظر تو اون لیست میکرو اولی ARM720T از همه ارزون تره (ظاهرا سری هست)
شما خودت یه پیش نهاد بده تا شروع کنیم هر جا گیر کردیم یه فکری می کنیم
مشکلی نیست قدم به قدم می ریم جلو اول باید ببینیم با چه میکرویی می خوایم کار کنیم درسته؟
شما می گی یه میکرو ساده به خریم راش بندازیم؟
من می گم اینجوری وقت به خودی از بین می ره یه میرویی انتخاب کنیم که یه حداقل کارایی داشته باشه به نظر تو اون لیست میکرو اولی ARM720T از همه ارزون تره (ظاهرا سری هست)
شما خودت یه پیش نهاد بده تا شروع کنیم هر جا گیر کردیم یه فکری می کنیم
۲۴-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۴۲:۱۰
سلام
نقل قول: من می گم اینجوری وقت به خودی از بین می ره یه میرویی انتخاب کنیم که یه حداقل کارایی داشته باشه به نظر تو اون لیست میکرو اولی ARM720T از همه ارزون تره (ظاهرا سری هست)توی این شهر شهر خراب شده ما هیچی گیر نمی یاد ، شما به من بگو چی تو بازار هست تا بعدا یه فکری براش بکنیم ، در ضمن به یه دونه بچه با معرفت تهران نیاز مندیم تا امار arm های موجود رو در بیاره