ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شروع کار با arm
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
من یه تاپیک برای کارهای عملی انجام شده با arm زدم ،اگه بردتون آماده شده کار هایی رو که انجام دادین رو اونجا بگذارید تا یه مجموعه درست شه!
با سلام.
دوستان من مدتی برای پروژم دارم روی ARM9 کار می کنم. اما PCB برای مدلsmd آن پیدا نکردم. کسی pcb برای ARM9 سراغ نداره بذاره واسه دانلود؟
salam.
sharmande pinglish type mikonam
in linka ee ke shomaa dadid ro ghablan baresii karde budam va file monaasebi ba formate pcb gharar nadade and va dar kol in pcb haa makhsoose seri ARM at91sam9200 e va man pcb e makhsooose at91sam9260 ro mikhaaam va az tarafi na be in joziyaat man serfan pcb ee mikhaaam ke paye haaye IC ro khorooji dade baashe (paye haaye I/o sho)
ba sepaas
از رو شماتیک خودت می تونی طراحی کنی به این اماده گی چیزی پیدا نمی کنی
اینم برای لینوکس کارا بد نیست
http://download.boulder.ibm.com/ibmdl/pu...in-pdf.pdf
واقعا گیج شدم
یه سوال ایا کسی هست که با آرم بتونه چند تا پروژه بذاره واسه دانلود؟
سلام
پروژه توی نت زیاد هست ، شما با چه کامپایلی کار میکنید ( پروزه های همون رو بزارم براتون )
در صورتی کمه بخوایید میتونید با ما در زمینه عمومی کردن arm همکاری کنید .
برد اموزشی arm در حال تست هست و تا اخر هفته کار به صورت حرفه ای شروع میشه ( اموزش مقدماتی زبان c + اموزش keil + چند تا اموزش دیگه هم تقریبا ااماده هست و برای دانلود گذاشته میشه )
سلام مجدد.
واسه کشیدن pcb برای at91sam9260 پروتل هیچ کتابخونه ای از این پردازنده نداره.
کسی سراغ داره کتابخونه ای یا pcb ساده ای که پین های این آی سی را فقط قابل استفاده کرده باشه.

با سپاس
سلام
توی نت بگردید ، کتابخونش پیدا میشه . یه سری کتابخونه من گذاشه بودم ، توی اونا نبود ؟
سلام
دوستان این بردی که گذاشتین در پست 86 تست شده ؟ قطعاتش گیر میاد یا نه.مرسی.
(۲۰-مرداد-۱۳۸۸, ۰۲:۲۲:۱۴)r0ck نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان این بردی که گذاشتین در پست 86 تست شده ؟ قطعاتش گیر میاد یا نه.مرسی.
بله گیر میاد ولی مونتاژش (لحیم کردنش ) سخته . هم اعصاب و هم چشم و چال رو نابود میکنه!
البته من نتونستم خود فایل pcb رو باز کنم ! دوستان با چه ورژنی طراحی کردن(برای من 2004 هست)؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10