۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۴۸:۰۵
۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۴۹:۳۶
ASP.NET ورژن 2005 یا 2008 که تو پکیج Visual Studio موجوده
برای کتاب هم برو بازار به کتاب ها یه نگاهی بنداز ببین ادبیات کدومش با ادبیات شما بیشتر سازگاره، ولی واقعیت اینه که کتاب فارسی در زمینه برنامه نویسی که خوب باشه، خیلی کم پیدا می شه. بهتره به Reference ها English مراجعه کنی
برای کتاب هم برو بازار به کتاب ها یه نگاهی بنداز ببین ادبیات کدومش با ادبیات شما بیشتر سازگاره، ولی واقعیت اینه که کتاب فارسی در زمینه برنامه نویسی که خوب باشه، خیلی کم پیدا می شه. بهتره به Reference ها English مراجعه کنی
۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۵۳:۲۰
برای شروع این ورژنها برای من مشکل نیست؟ اخه گفتم که اطلاعاتم در این مورد کمه
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۲۴:۳۴
سلام
دوست عزيز
من هم در طراحي صفحه وب حرفه اي نيستم اما برنامه ويندوزي زياد نوشتم با دات نت
همين قدر بگم كه در دات نت خيلي از كارها آسون شده
براي مثال اولين با كه حلقه ي for each رو توي دات نت ديدم گرخيدم و گفتم اين ديگه چيست!؟
اما الان ميبينم كه اون حلقه فوق العاده كار ميكنه و توي اين برنامه ي آخري كه دارم مينويسم بيش از 10 بار باش كار كردم
و ...
منظور اينه كه دات نت اون هم براي كسي كه قبلا برنامه نويسي كرده بسيار ساده است
اما اگه كلا راجع به طراحي وب نميدوني اول برو html , css رو يك كمي ياد بگير كمي ها! و بعد بيا سراغ asp.net چون اول كار با صفحات ايستا رو ياد بگيري بهتره
دوست عزيز
من هم در طراحي صفحه وب حرفه اي نيستم اما برنامه ويندوزي زياد نوشتم با دات نت
همين قدر بگم كه در دات نت خيلي از كارها آسون شده
براي مثال اولين با كه حلقه ي for each رو توي دات نت ديدم گرخيدم و گفتم اين ديگه چيست!؟
اما الان ميبينم كه اون حلقه فوق العاده كار ميكنه و توي اين برنامه ي آخري كه دارم مينويسم بيش از 10 بار باش كار كردم
و ...
منظور اينه كه دات نت اون هم براي كسي كه قبلا برنامه نويسي كرده بسيار ساده است
اما اگه كلا راجع به طراحي وب نميدوني اول برو html , css رو يك كمي ياد بگير كمي ها! و بعد بيا سراغ asp.net چون اول كار با صفحات ايستا رو ياد بگيري بهتره
۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۴۶:۳۹
(۱۴-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۵۳:۲۰)m_vb66 نوشته است: [ -> ]برای شروع این ورژنها برای من مشکل نیست؟ اخه گفتم که اطلاعاتم در این مورد کمه
VS.NET هرچی ورژنش بالا تر بره آسون تر میشه
۱۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۵۲:۳۱
ممنون پس با اخرین ورژن شروع میکنم
خیلی جالبه هرچی کمتر بدونی میتونی با ورژن جدید تر کار کنی
خیلی جالبه هرچی کمتر بدونی میتونی با ورژن جدید تر کار کنی