صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
بله ممنون هادی جان
اینم یا علی :-)
http://www.netafraz.com/hosting.php
یکی لطف کنه در مورد فضا،پهنای باند ، تعداد ایمیل، و اینکه نوشته سیستم عامل لینوکس توضیح کوتاهی بده ، اینکه اینا چی هستن، و اینکه من بعد از خرید هاست باید اسم سایت انتخاب کنم و شروع کنم به طراحی؟
ببینم کدومش بدردم می خواره،شاید نقره ای.
شرمنده ها...
مسلم جان یکم صبر کن بچه ها بیان سایت های بیشتری پیشنهاد بدن که قیمتشون کمتر باشه
این بسته ی نقره هم به نظرم خیلی 15 گیگ فضا میده در صورتی که 2 گیگ هم فضا باشه خوبه
یکم صبر کنین
باشه حالا 5 روزی وقت هست، می خوام بررسی کنم.
دیگر دوستان شما چی پیشنهاد میدین؟
سلام
شما اول برو دنبال طراحی خود سایت.الان اصلا نیازی نیست که یه هاست و اینجور چیزا فکر کنید.
بعدشم ، می تونید برید سراغ جوملا یا همین وردپرس که دوستان گفتند.
اگه بخوای واقعا کار کنی که یه دنیایی هست واسه خودش.
php
java script
jquary
html
css
و...
باید از هرکدوم از اینا اطلاعات داشته باشی.البته اگه بخوای از سایت سازهای آماده استفاده کنی نه زیاد.ولی خب.قطعا نیاز میشه.ممکنه یه قالب داشته باشی که بخوای تغییرش بدی.خب باید css و html بدونی.یا اصلا بخوای از اول طراحی کنی.خلاصه بدون هیچ چیزی هم که نمیشه.شما کارت شروع کن.من یکم با جوملا کار کردم.می خوای با همین شروع کن.لینک آموزشش رو هم خواستی می زارم.
سوالی داشتی بپرس ، دوستان جواب می دند.الان نیازی نیست وارد مباحث هاست و... بشی.
می خوای اول با html و css شروع کن.نمی دونم.هر طور دوست داری.
(۱۹-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۳۲:۲۳)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]سلام
شما اول برو دنبال طراحی خود سایت.الان اصلا نیازی نیست که یه هاست و اینجور چیزا فکر کنید.
بعدشم ، می تونید برید سراغ جوملا یا همین وردپرس که دوستان گفتند.
موافقم :d
سلام
متشکر از بزرگواران. من چندسال پیشا با فرونت پیج یکم بازی کردم با کدای html و phpیکم آشنایی دارم، منتهی ترجیح میدم یه سایت بزنم بعد کندو کاوش کنم تا یه چیزی دربیاد.
(۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۲۸:۵۱)Ambassador نوشته است: [ -> ]چندسال پیشا با فرونت پیج یکم بازی کردم
بازی رو تا مرحله چند رفتی؟
----------
اگه مشکل هاست هست توی کامپیوتر خودت سرور نصب کن و با اون کار کن! هزینهای هم نداره!
(۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۰۳:۴۷)babyy نوشته است: [ -> ] بازی رو تا مرحله چند رفتی؟
------
اگه مشکل هاست هست توی کامپیوتر خودت سرور نصب کن و با اون کار کن! هزینهای هم نداره!
:-)
مگه مرحله هم داشت :-)
اون زمان یه برنامه بود میومدیم اجراش می کردیم و بعد از طراحی اون برنامه رو ران می کردیم، یادم نمیاد اسمش چی بود، داخلش w داشت!
چه سروری نصب کنم، یعنی مجازیه و صرفاً جهت یادگیری ؟
(۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۰۹:۴۴)Ambassador نوشته است: [ -> ]چه سروری نصب کنم، یعنی مجازیه و صرفاً جهت یادگیری ؟
سرورش که واقعیه! فقط کانفیگش حرفهای نست؛
wamp و xamp و . . هستند (قبلا لرد گرامی تاپیک زده بود در این مورد)
نصبش میکنی؛ همه چی داره از وب رور گرفته تا بانک اطلاعاتی و php و . . .
برنامهات رو توش مینویسی و اجرا میکنی . .
آره درسته wamp ، الانم نصبش کردم. شرمنده من تاپیک مربوط به ومپ سرور ندیدم یه دونه بود که همین اواخر زده شده،شما لینکش رو دارید؟
توضیح خاصی ندادن؛ این لینکش:
کد php:
http://www.iranled.com/forum/thread-25778.html
صفحهها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15