ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اموزش نحوه ساخت سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
سلام يك نفر جان!

من طبق دستورات شما عمل كردم ولي...
وقتي اين آدرس را
http://192.168.0.1/install/index.php
در مرورگر تايپ ميكنم هيچ اتفاقي نمي افتد
تازه يكبار هم نام كامپيوتر و يكبار هم localhost رو جاي آي پي دادم ولي بازم اتفاقي نيفتاد! چرا؟

تمام مراحل بالا را طي كردم!

راستي من ايزي پي اچ پي رو در
C:\Program Files\EasyPHP1-8\
نصب كردم مشكلي كه نداره؟

چكار كنم ؟
كمك؟

با تشكر
سلام

ببخشید من جواب میدم

http://127.0.0.1/xyxyxy رو بزن ؛ شاید localhost تعریف نشده باشه ، با اینکه 127.0.0.1 همون localhost و بلعکس موتقعی پیش میاد که تعریف شده نیست.

یه امتحانی بکن
سلام
شما موارد زیر رو چک کن
1- ایکون eazyphp در قسمتی که گقته شد ظاهر بشه (کنار ساعت و ...)
2- محتویات پوشه اپلود رو توی پوشه www بریز
موقعی که easy php رو راه اندازی میکنی (کلیک راست و local host ) ادرسی که توی ادرس بار مرور گر به نمایش در میاید ادذرس ایپی تون هست . و 6 حرفی میباشد .
دقت کن ، قبل از نصب ، پوشه install رو پاک نکرده باشی
از اينكه جواب دادين سپساس گذارم!

موارد گفته شده را چك كردم ولي راه به جايي نبردم!؟

وقتي كه روي آيكون ايزي پي اچ پي بغل ساعت رايت كليك ميكنم و لوكال وب را ميزنم يوزر و پس ميخواهد؟؟؟ چرا؟
من كه هنوز كاري نكردم؟

ببخشيد ميشه اين آموزش رو روي wamp هم بدي (البته اگر زحمتي نيست كه ميدونم هست)

بهر حال ممنون براي زحمتي كه كشيده ايد
سلام
احتمالا شما قبلا انجمن رو نصب کردی ، اگه اینجوری کلا محتویات پوشه www رو پاک کن و نسخه ای mybb که همین جا برای دانلود قرار داده شده رو وارد کن و
اگه یوزر وپسورد میخواد ، شما myybb رو نصب کردید ولی هنوز انجمنی نساختید ، اگه یادت باشه ، توی مرحله اخر نصب mybb یه پسورد و یوزر و ایمیل دادی ... اونا رو وارد کن تا به کنترل پانل مدریت وارد بشی و بتونی انجمنت رو بسازی
نقل قول: ببخشيد ميشه اين آموزش رو روي wamp هم بدي (البته اگر زحمتي نيست كه ميدونم هست)
من با wamp کار نکردم ، فکر نکنم ساده تر از easyphp چیز دیگه ای باشه ،
اگه میتونی یه عکس از صفحه ای که یوزر وپسورد میخواد بزار
(۲۶-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۴۴:۲۹)sav68 نوشته است: [ -> ]ببخشيد ميشه اين آموزش رو روي wamp هم بدي (البته اگر زحمتي نيست كه ميدونم هست)

شبيه به easyphp هست بايد بری تو پوشه www و فايل ها رو پاک کنی بعد فايلهای مربوط به فوروم رو ميريزی توش و بعد روی آيکن برنامه (کنار ساعت) کيليک چپ ميکنی و از منو LockalHost رو ميزنی
دوستان من بيش از 10 بار برنامه رو پك كردم و از اول دستورات آقاي 1نفر را خوندم
و انجام دادم اما بازم نشد (منظورم اينه كه آدم يكبار اشتباه ميكنه نه ان بار...)

نقل قول: احتمالا شما قبلا انجمن رو نصب کردی ، اگه اینجوری کلا محتویات پوشه www رو پاک کن و نسخه ای mybb که همین جا برای دانلود قرار داده شده رو وارد کن و
اگه یوزر وپسورد میخواد ، شما myybb رو نصب کردید ولی هنوز انجمنی نساختید ، اگه یادت باشه ، توی مرحله اخر نصب mybb یه پسورد و یوزر و ایمیل دادی ... اونا رو وارد کن تا به کنترل پانل مدریت وارد بشی و بتونی انجمنت رو بسازی

اصلا در هيچ كدام از مراحل نصبه ايزي پي اچ پي من يوزر و پس را وارد نكردم كه حالا ميخواد.
و اصلا ماي بي بي رو كاري نداشتم من فقط محتويات پوشه ي آپلود رو كپي كردم
اينجا EasyPHP1-8\www ولي وقتي ميزنم لوكال وب ازم پسورد ميخواد عكس ضميمه رو نگاه كن.

در ضمن از همين لينكي دادين دانلود كردم.

نقل قول: ارسال شده توسط crazyfull - ديروز ۱۶:۲۱:۴۷
نقل قول: (ديروز ۱۴:۴۴:۲۹)sav68 نوشته : ببخشيد ميشه اين آموزش رو روي wamp هم بدي (البته اگر زحمتي نيست كه ميدونم هست)

شبيه به easyphp هست بايد بری تو پوشه www و فايل ها رو پاک کنی بعد فايلهای مربوط به فوروم رو ميريزی توش و بعد روی آيکن برنامه (کنار ساعت) کيليک چپ ميکنی و از منو LockalHost رو ميزنی

آره ولي وقتي كه ميخوام LockalHost رو باز كنم با توجه به مباحث قبلي مياد برام صفحه ديفالت iis رو باز ميكنه؟ چرا؟

به نظر من :
الان من هم iis دارم و هم easyPHP ولي فكر ميكنم كه وب سرور اصلي پيش فرض همون iis باشه
و براي همين هم وقتي اين آدرس رو
http://192.168.0.1/install/index.php
ميزنم نميشناسه.

نظر شما چيه؟
گفتم كه اگر شما دوستان كه بيشتر ميدونين تائيد كردين اي اي اس رو پاك كنم؟
يا نه اصلا ربطي نداره؟
چكار كنم؟
شما وقتی easyphp نصب ميکنی ديگه لازم نيست iss رو نصب کنی
iss رو پاک کن درست ميشه
پس براي وقتي ميخوام يك وب سايت با asp.net بنويسم چي؟ اون وقت چه كنم؟
سلام

شما میتونی نسخه باینری php رو روی iis نصب کنید که هم asp رو اجرا میکنه ؛ هم php ؛ هم تو شبکه محلی هم میتونید اسفاده کنید !!

نحوه نصبش هم تو انجمن iis هست ؛ (اتفقا خودم اونجا سوالهای مربوط رو پرسیدم )
سلام
احتمالا مشکل از مرورگر هست ، شما با یه مرورگر دیگه امتحان کن
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15