ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اموزش نحوه ساخت سایت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
نقل قول: من تازه شروع کردم به دیدن این پست و باید بگم که واقعا" مطلب مفیدیه ولی چرا ادامه نمیدین ؟ منتظرم
منتظر چی عزیز؟؟اگه مطلب خاصی مورد نظرته واضح بپرس تا دوستان کمکت کنن
این اموزش به اخر رسید ، در هیمن بخش اموزش های دیگه ای نظر ساخت فروشگاه و... هم وجود داره که میتونید اونا رو هم بینید
سلام
با تشكر از شما من يه وب مستر مي خواهم بشم تازه اين جا رو پيد كردم خيلي با حاي
چند سوال از تون دارم
من اين نرم افزار را كه باز مي كنم اين رو مي گه
local web فعال نيست
اين كه آموزش ساخت انجمن هست نه سايت
چگونه مي تونم يه سايت بسازم
سلام دوست من
ساختن سایت هم اگه بخای با CMS ها باشه همینطوریه .منتها CMS‌سایت با انجمن فرق داره.می تونی از xoops یا دروپال یا جوملا یا مامبو یا ... استفاده کنی و سایتت رو بسازی.ولی اصول کلی همینه .یعنی بهتره ابتدا رو لوکال کارکنی بعد که مطمئن شدی ببری رو هاست.
اینجا رو ببین
اگه سئوالی بود بپرس تا کمکت کنم
آقا خيلي سخت جواب مي دي
آسان تر بگو تا ما هم بفهميم
(۱۴-شهریور-۱۳۸۸, ۱۳:۱۷:۱۰)webaran نوشته است: [ -> ]آقا خيلي سخت جواب مي دي
آسان تر بگو تا ما هم بفهميم
سلام
ببین دوست من شما واسه داشتن سایت یا می تونی کل سایت رو خودت برنامه نویسی کنی (به زبان های مختلفی که هست ) یا می تونی از سیستم های آماده که بهشون سیستم های مدیریت محتوا (CMS) می گن استفاده کنی .این CMS ها چند جور هستن که هر کدومش هم اسم خاصی داره که بالا اسامی چند تا شو که یادم بود و معروف هستن گفتم.اون لینکی هم که دادم رو اگه میرفتی مطالعه میکردی همه این CMS‌ها رو توش توضیح داده بود.حتی طریقه نصب رو لوکال هاست.(لوکال هست یه سرور مجازی هستش که رو کامپیوتر خودت درست میکنی و سایتت رو رو اون تست میکنی ).و نصب CMS ها رو روی هاست (فضایی که تو وب تهبه می کنی) رو هم توش توضیح دادن.نه اگه یلی سختته یه هاست تهیه کن مشخصات هاستت رو تو پیام شخصی بفرست واسه من تا من برات یه سایت درست کنم .نه بازم اگه سختته اسم سایتت رو انتخاب کن بگو من برات دامین و هاست تهیه کنم و سایتت رو راه بندازم .البته تهیه دامین و هاست هزینه داره که باید اونها رو خودت بپردازی.ایدی یاهوم تو پروفایلم هست.
خيلي با حالي بابا!!!؟؟؟

دست درد نكنه
حاله منده قالب و پوسته سايت رو مي تونم خودم يا از جايي به صورت رايگان ولي حرفه اي بگيرم
تو سایت های پشتیبان هر کدوم از CMSها قالب ها و تم هاشون هست.برنامه نویسی هم بلد باشی می تونی خودت قالب درست کنی به دلخواهت.یا نه مثل من قالب خارجی بگیری و خودت فارسیش کنی.
سلام من يه انجمن دارم كه خوب امكاناتش تقريبا معمولي چيز خارق العاده اي نداره ولي خوب من تازه اين انجمن را درست كرده ام بايد چه كار كنم تا بازديدا بالا بره تنها عضوش خودمم و همه هم تا ميبينن 1 عضو بيشتر نداره ميرن تورو خدا كمك كنيد همه جواب سربالا ميدن[تصویر:  wink.gif]
سلام

(۲۱-دى-۱۳۸۸, ۱۲:۴۰:۰۷)mahdyari77 نوشته است: [ -> ]سلام من يه انجمن دارم كه خوب امكاناتش تقريبا معمولي چيز خارق العاده اي نداره ولي خوب من تازه اين انجمن را درست كرده ام بايد چه كار كنم تا بازديدا بالا بره تنها عضوش خودمم و همه هم تا ميبينن 1 عضو بيشتر نداره ميرن تورو خدا كمك كنيد همه جواب سربالا ميدن[تصویر:  wink.gif]

ادرس انجمنت رو بذار یه نیگا بندازیم اونوقت یه کارهایی برات میکنیم
سلام به یه نفر عزیز
آقا من نمیدونم باید چطور تشکر کنم ازت . هممون میدونیم که کاری که تو آموزش میدی قیمت نداره و هرکی هرچی زورش برسه از آدم میخواد بگیره. من رو لوکال به راحتی نصب کردم چون قبلا در یه شرکتی با این برنامه سایت رو آپدیت و بالا می فرستادم.
اما من mybb رو دانلود کردم و وقتی میخوام در هاست نصب کنم به بخش دیتا بیس که میرسم نمیدونم چطور باید دیتا بیس بسازم . آدرس سایتم رو که میزنم در مرورگر صفحه ای باز میشه که خوش آمد این برنامه هست و فقط همون دیتا بیس داره اعصابم رو به هم میریزه.
راستی و قتی آی پی رو میزنم (74.81.173.80) وارد صفحه ای میشم که قاعدتا به سی پنل ربط داره ! اما نمیدونم باید چیکارش کنم.
من همیشه هاست رو میخرم. دامین رو ثبت میکنم ولی نمیدونم این کنترل پنل های مدیریت که بعضی هاش خیلی هم قشنگه رو چطور باید رو هاست نصب کنم.
اگه ممکنه منو راهنمایی کن.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15