۰۸-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۵۸:۴۷
۱۰-بهمن-۱۳۸۸, ۲۱:۳۵:۳۸
(۰۸-بهمن-۱۳۸۸, ۰۱:۵۸:۴۷)mahdi20 نوشته است: [ -> ]سلام
امیر جون خیلی شلوغ پلوغه.
نفهمیدم چی به چیه
سلام
شرمنده معین جان من یکم سرم شلوغه این روزا .این pdf رو بگیر ایشاللا که مشکلت رو حل میکنه ببخشید که تند تند نوشتم و نشد خوب ویرایشش کنم
۱۰-بهمن-۱۳۸۸, ۲۲:۳۵:۱۰
دکمه تشکر کمتر از این بود که از زحمتی که کشیدی تشکر کنم.
خیلی خیلی مرسی
خیلی خیلی مرسی
۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۱۵:۳۶:۴۷
سلام خدمت همه
من حسابی گیج شدم از هر راهی میرم یه گیری میکنه و ارور میده از easy میرم تو همون گزینه تعریف ارورمیده نمیذونم دیگه چیکار کنم لطفا به من کمک کنید
شرکتیهم که به من دامنه و هاست فروخته نه آموزش برام فرستاده نه جواب سوالامو توی پشتیبانیش میده میگه اگر میخوای اینارو پس بدی باید 5000 تومنه دیگم بدی تا اینارو ازت پس بگیریم
دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا اگر ممکنه به من کمک کنید
با تشکر
من حسابی گیج شدم از هر راهی میرم یه گیری میکنه و ارور میده از easy میرم تو همون گزینه تعریف ارورمیده نمیذونم دیگه چیکار کنم لطفا به من کمک کنید
شرکتیهم که به من دامنه و هاست فروخته نه آموزش برام فرستاده نه جواب سوالامو توی پشتیبانیش میده میگه اگر میخوای اینارو پس بدی باید 5000 تومنه دیگم بدی تا اینارو ازت پس بگیریم
دیگه نمیدونم چیکار کنم لطفا اگر ممکنه به من کمک کنید
با تشکر
۲۵-آذر-۱۳۹۰, ۱۶:۴۵:۰۱
[quote='1nafar' pid='76266' dateline='1236231391']
بازم سلام
در این قسمت میخوام طریقه تست سایت روی کامپیوتر رو بگم ، شما میتونی سایتی رو که میسازی روی کامپیوتر خودت اعمالش کنی و بعد تستش کنی
برای ساخت سایت و انجمن از سه تا نرم افزار مطرح MYBB و vBulliten وPHPBB استفاده میشه (البته نرم افزار های دیگه ای هم هستند که من ازشون خبر ندارم
اولین نرم افزار که کار باهاش خیلی ساده هست و نسخه ی فارسی شدش هم موجود هست MYBB میباشد ، این نرم افزار رو بصورت رایگان میتونید از سایت سازنده دریافت کنید
http://www.mybboard.net/downloads
همچنین فارسی سازش هم از لینک زیر قابل دریافت هست :
برای استفاده از دو نرم افزار دیگه شما باید مقدار هزینه پرداخت کنید ، ولی چون تازه کار هستید فعلا با همین MYBB سرکنید
البته امکانات MYBB نیز در حد دو نرم افزار دیگر هست
بعد از دانلود نرم افزار MYBB اون رو UNZIP کنید ، در اینجا دو تا پوشه به نام های Upload و Documentation وجود داره
در پوشه ی Documentation اطلاعاتی در مورد طریقه نصب و... وجود داره که ما کاری بهش نداریم ، در صورتی که فارسی ساز موجود در لینک بالا رو دانلود کردید ، اون رو UNZIP کنید
توی پوشه موجود دو تا فولدر به نام های languages و persian وجود داره ، محتویات پوشه ی LANGUAGES رو به مسیر \Upload\inc\languages تویکامپیوتر تون کپی کنید (فقط محتویات پوشه نه خود پوشه )
پوشه persian رو هم به مسیر Upload\images کپی کنید (کل پوشه رو کپی کنید)
خب مراحل نصب فارسی هم به پایان رسید ، حالا شما باید محتویات پوشه UPLOAD رو روی سرور اصلی (فضایی که خریدید )یا سرور محلی (کامپیوتر خودتون اپلود کنید ، در زیر من طریقه کار با هر دو مورد رو خدمتون میگم
برای اینکه بتونین روی کامپیوترتون یه سرور محلی یا بهاصطلاح LOCAL HAST ایجاد کنید به یه نرم افزار نیاز دارید که بتونه کد PHP رو کامپایل کنه وبه نمایش در بیاره ، برای این کار هم نرم افزار های زیادی ارائه شده که یکی از کم حجم ترین اونا برنامه EASYPHP هست این برنامه رایگان هست و حجمی نزدیک به 7 مگ داره (البته ورژن های جدید تا 15 مگ هم میرسه
این نرم افزار رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
http://www.p30vel.ir/138-easyphp-p30vel.html
نصب نرم افزار مانند سایر نرم افزار هاست
بعد از نصب از منوی استار ت> الپروگرام > بر روی ایکون این برنامه کلیک کنید
در صورتی که در گوشه راست پایین مانیتور (در قسمت نمایش ساعت و تاریخ و... ) ایکون برنامه اضافه شده مراحل نصب با موفقیت انجام شده .
خب حالا محتویات پوشه اپلود رو در مسیر EasyPHP1-8\www در محل نصب برنامه کپی کنید (هر چی در پوشه Upload وجود داره توی پوشه WWW در محل نصب برنامه کپی کنید )
خب روی ایکون برنامه کلیک راست (در کنار ساعت ، گوشه سمت راست پایین مانیتور) کنید و از منوی باز شده گزینه ی LOCAL WEB رو انتخاب کنید
پنجره نصب باز میشه .
در منوی ادرس عبارت زیر رو وارد کنید :
http://XXXXXX/install/index.php
دوست عزیز سلام،
ضمن تشکر از زحمتی که کشیدید برای توضیحات خوبتون چند سوال داشتم در مورد کار با برنامه ی myphp که خوشحال میشم اگر شما یا هریک از دوستان راهنمایی کنید.
اول اینکه من بهنگام نصب myphp (نسخه 5.3.8) هیچ پیغامی مبنی بر تنظیم یوزر یا پسورد دریافت نکردم!
دوم اینکه وقتی برنامه را اجرا میکنم و آیکون آن در تسکبار ظاهر میشه و سعی میکنم با رایت کلیک و انتخاب هریک از گزینه های Local web یا Administration را انتخاب یا استفاده کنم یک صفحه سفید در اینترنت اکسپلورر باز میشه وهیچ اتفاق دیگری نمیافته!
درواقع علی الظاهر بدنبال آدرس خاصی میگرده و نهایتا هم هیچ پاسخی از آن دریافت نمیکنم.
سوم اینکه اگر اشتباه نکنم در مورد آی پی آدرسی که باید در آدرسهای مربوطه وارد کنم آی پی 127.0.0.1 را باید وارد کنم برای خودم ولی این راه هم بهیچ وجه عملی نیست و کار نمیکنه!
لطفا چنانچه در مورد آی پی آدرس خودم هم در اشتباه هستم بفرمایید چگونه میتونم این آی پی را اصلاح کنم و درواقع از چه طریقی میتونم اونو پیدا کنم؟
قبلا از هر گونه راهنمایی شما سپاسگزاری میکنم.
بازم سلام
در این قسمت میخوام طریقه تست سایت روی کامپیوتر رو بگم ، شما میتونی سایتی رو که میسازی روی کامپیوتر خودت اعمالش کنی و بعد تستش کنی
برای ساخت سایت و انجمن از سه تا نرم افزار مطرح MYBB و vBulliten وPHPBB استفاده میشه (البته نرم افزار های دیگه ای هم هستند که من ازشون خبر ندارم
اولین نرم افزار که کار باهاش خیلی ساده هست و نسخه ی فارسی شدش هم موجود هست MYBB میباشد ، این نرم افزار رو بصورت رایگان میتونید از سایت سازنده دریافت کنید
برای استفاده از دو نرم افزار دیگه شما باید مقدار هزینه پرداخت کنید ، ولی چون تازه کار هستید فعلا با همین MYBB سرکنید
بعد از دانلود نرم افزار MYBB اون رو UNZIP کنید ، در اینجا دو تا پوشه به نام های Upload و Documentation وجود داره
در پوشه ی Documentation اطلاعاتی در مورد طریقه نصب و... وجود داره که ما کاری بهش نداریم ، در صورتی که فارسی ساز موجود در لینک بالا رو دانلود کردید ، اون رو UNZIP کنید
توی پوشه موجود دو تا فولدر به نام های languages و persian وجود داره ، محتویات پوشه ی LANGUAGES رو به مسیر \Upload\inc\languages تویکامپیوتر تون کپی کنید (فقط محتویات پوشه نه خود پوشه )
خب مراحل نصب فارسی هم به پایان رسید ، حالا شما باید محتویات پوشه UPLOAD رو روی سرور اصلی (فضایی که خریدید )یا سرور محلی (کامپیوتر خودتون اپلود کنید ، در زیر من طریقه کار با هر دو مورد رو خدمتون میگم
برای اینکه بتونین روی کامپیوترتون یه سرور محلی یا بهاصطلاح LOCAL HAST ایجاد کنید به یه نرم افزار نیاز دارید که بتونه کد PHP رو کامپایل کنه وبه نمایش در بیاره ، برای این کار هم نرم افزار های زیادی ارائه شده که یکی از کم حجم ترین اونا برنامه EASYPHP هست این برنامه رایگان هست و حجمی نزدیک به 7 مگ داره (البته ورژن های جدید تا 15 مگ هم میرسه
در صورتی که در گوشه راست پایین مانیتور (در قسمت نمایش ساعت و تاریخ و... ) ایکون برنامه اضافه شده مراحل نصب با موفقیت انجام شده .
خب حالا محتویات پوشه اپلود رو در مسیر EasyPHP1-8\www در محل نصب برنامه کپی کنید (هر چی در پوشه Upload وجود داره توی پوشه WWW در محل نصب برنامه کپی کنید )
خب روی ایکون برنامه کلیک راست (در کنار ساعت ، گوشه سمت راست پایین مانیتور) کنید و از منوی باز شده گزینه ی LOCAL WEB رو انتخاب کنید
پنجره نصب باز میشه .
دوست عزیز سلام،
ضمن تشکر از زحمتی که کشیدید برای توضیحات خوبتون چند سوال داشتم در مورد کار با برنامه ی myphp که خوشحال میشم اگر شما یا هریک از دوستان راهنمایی کنید.
اول اینکه من بهنگام نصب myphp (نسخه 5.3.8) هیچ پیغامی مبنی بر تنظیم یوزر یا پسورد دریافت نکردم!
دوم اینکه وقتی برنامه را اجرا میکنم و آیکون آن در تسکبار ظاهر میشه و سعی میکنم با رایت کلیک و انتخاب هریک از گزینه های Local web یا Administration را انتخاب یا استفاده کنم یک صفحه سفید در اینترنت اکسپلورر باز میشه وهیچ اتفاق دیگری نمیافته!
درواقع علی الظاهر بدنبال آدرس خاصی میگرده و نهایتا هم هیچ پاسخی از آن دریافت نمیکنم.
سوم اینکه اگر اشتباه نکنم در مورد آی پی آدرسی که باید در آدرسهای مربوطه وارد کنم آی پی 127.0.0.1 را باید وارد کنم برای خودم ولی این راه هم بهیچ وجه عملی نیست و کار نمیکنه!
لطفا چنانچه در مورد آی پی آدرس خودم هم در اشتباه هستم بفرمایید چگونه میتونم این آی پی را اصلاح کنم و درواقع از چه طریقی میتونم اونو پیدا کنم؟
قبلا از هر گونه راهنمایی شما سپاسگزاری میکنم.
۰۳-بهمن-۱۳۹۰, ۱۷:۰۴:۴۰
من کیوننا دانلود کردم فارسیه میشه نصب اون رو تو سرور اصلی آکوزش بدین؟ با تشکر
۱۳-اسفند-۱۳۹۰, ۰۹:۲۷:۱۲
سلام ممنون از آموزش خوبی که قرار دادین ، فقط من یه سوالی در قسمت اول دارم می خواستم ببینم وقتی این فایل mybb رو unzip میکنیم نباید پوشه Documentation رو رو هاست آپلود کنیم ؟ قفط باید upload رو بریزیم روی هاست ؟بعدم اینکه الان من یه سایت دارم www.universityshop.ir می خوام یه فوروم براش ایجاد کنم که از تو صفحه ی اصلی سایت یه لینک داشته باشه به اون فوروم و بچه ها بتونن تو اون قسمت عضو بشن حالا می خواستم ببینم باید پایگاه داه رو برای این کار چه جوری ایجاد کنم چون خب این سایتی که الان دارم روی هاست یه پایگاه داده داره دیگه
اگه میشه در این مورد یه توضیحی بدین ممنون
سلام ممنون از آموزش خوبی که قرار دادین ، فقط من یه سوالی در قسمت اول دارم می خواستم ببینم وقتی این فایل mybb رو unzip میکنیم نباید پوشه Documentation رو رو هاست آپلود کنیم ؟ قفط باید upload رو بریزیم روی هاست ؟بعدم اینکه الان من یه سایت دارم www.universityshop.ir می خوام یه فوروم براش ایجاد کنم که از تو صفحه ی اصلی سایت یه لینک داشته باشه به اون فوروم و بچه ها بتونن تو اون قسمت عضو بشن حالا می خواستم ببینم باید پایگاه داه رو برای این کار چه جوری ایجاد کنم چون خب این سایتی که الان دارم روی هاست یه پایگاه داده داره دیگه
۰۱-خرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۱۰:۳۰
(۱۵-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۰۶:۳۱)1nafar نوشته است: [ -> ]بازم سلام
پنجره نصب باز میشه .
به جای XXXXXX باید ادرس IP خودتون رو بذارید (مثلا برای من 135.0.0.1 هست بنابراین من باید ادرس رو به صورت http://135.0.0.1/install/index.php وارد کنم ) ادرس IP همون ادرسی هست که در هنگام باز شدن پنجره نصب در ادرس بار مرورگر نمایش داده میشه
بعد از انجام مراحل فوق وباز شده پنجره نصب بر روی NEXT کلیک کنید
همین کار رو برای دو تا پنجره بعدی هم انجام بدید
در مرحله چهارم شما باید یه بانک داده بسازید ، برای اینکار توی یه صفحه جدید مرورگر ادرس http://XXXXXX/mysql/index.php رو وارد کنید (XXXXXX ادرس IP شماست که همان مورد قبلی میباشد)
یک بانک داده جدید بسازید
در قسمت Create new database نام دلخواه را وارد کنید و سپس روی Create کلیک کنید تا بانک ساخته شود ، در پنجره بعدی که در همین قسمت باز میشود در قسمت Name نام را که در قسمت قبلی وارد کردید دو باره وارد کنید و در قسمت Fields نیز تعداد ستون های جدول داده را وارد کنید (مثلا عدد 12را وارد کنید ) بر روی GO کلیک کرده و این پنجره را ببنیدید ، به پنجره نصب بروید و در قسمت Database Name نام دیتا بیسی (بانک داده ) را که ساختید وارد کنید
همچنین در قسمت Database Username عبارت root (با حروف کوچک) را وارد کنید
در قسمت پسورد نیاز به وارد کردن چیزی نمیباشد .
بر روی next کلیک کنید در 3 پنجره بعدی نیز روی next کلیک کنید و در پنجره بعدی در صورتی که خواستید میتوانید نام فروم خود را تغییر دهید (هتره به چیز دیگری دست نزنید )
بر رویnext کلیک کنید و در پنجره اخر نام کاربری و پسورد و ادرس ایمیل خودتون رو وارد کنید .
بر روی next کلیک کنید
مراحل نصب تمام شد ، اکنون به پوشه www رفته و در اونجا پوشه install رو پاک کنید
در ادرس بار http://xxxxxx/admin/index.php رو وارد کنید و در پنجره باز شده ام کاربری و پسوردی رو که در اخرین مرحله نصب وارد کردید بدید تا وارد کنترل پانل اصلی بشید
ادامع در قسمت بعدی
در قسمت بعدی در مورد طریقه نصب mybb رو هاست اصلی بحث خواهیم کرد
وقتی تو my bb local web رومیزنی یه پنجره باز میشه و مینویسه MyBB Internal Error چی کار کنم لطفا کمکم کنید..............
۰۲-خرداد-۱۳۹۱, ۱۶:۲۴:۵۸
با سلام من یک سوال داشتم من دومین خریدم هاست هم خریدم خوب حالا سایتم چطوری باید اپلود کنم تو هاست البته ابتدا
local hostکار کردم اما نمی دونم چطور باید توهاست این کار را انجام بدم
local hostکار کردم اما نمی دونم چطور باید توهاست این کار را انجام بدم
۰۹-خرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۰۲:۴۶
سلام دوستان من میخوام یه سایت بسازم انتظارات من ازش اینه که میخوام شبیه این سایتش کنم.
ادرس سایت : http://www.radsms.com
من نمیخوام فعلا اغدام به خرید دامین و هاست کنم.میخوام یکم اطلاعات کسب کنم اول از تمام دوستان که میتونند کمک کنن میخوام بهم جواب بدن .
طبق توضیح هایی که فهمیدم . اول میرم هاست میخرم بعد میرم دامنه میخرمو روش نصب میکنم . خوب حالا این سوالات برام پیش اومده:
1= زبونه هاست یا پنل کار بری من چیه ( فارسیه یا زبان های دیگه)
2= باید کد نویسی بلد باشم یا خیر کار با حاش مثل پنل وبلاگ هستش
3= اگه برنامه نویسی میخواد .باید از کجا یاد بگیرم.
4= برای مطلب گذاشتن نیاز به کد نویسی میباشد یا خیر و.......
ممنون میشم جواب منو بدید.
ادرس سایت : http://www.radsms.com
من نمیخوام فعلا اغدام به خرید دامین و هاست کنم.میخوام یکم اطلاعات کسب کنم اول از تمام دوستان که میتونند کمک کنن میخوام بهم جواب بدن .
طبق توضیح هایی که فهمیدم . اول میرم هاست میخرم بعد میرم دامنه میخرمو روش نصب میکنم . خوب حالا این سوالات برام پیش اومده:
1= زبونه هاست یا پنل کار بری من چیه ( فارسیه یا زبان های دیگه)
2= باید کد نویسی بلد باشم یا خیر کار با حاش مثل پنل وبلاگ هستش
3= اگه برنامه نویسی میخواد .باید از کجا یاد بگیرم.
4= برای مطلب گذاشتن نیاز به کد نویسی میباشد یا خیر و.......
ممنون میشم جواب منو بدید.
۱۰-خرداد-۱۳۹۱, ۱۹:۴۲:۴۲
چرا هیچکی جواب نمیده به ما