۱۳-تير-۱۳۹۱, ۲۰:۳۷:۴۰
صفحهها: 1 2
۲۵-تير-۱۳۹۱, ۱۴:۲۴:۳۳
در کدویژن جدید چه دستوراتی برای این کار وجود دارد؟
۲۵-تير-۱۳۹۱, ۱۶:۱۵:۴۱
اگر help نرم افزار رو چك كنيد ، همراه با توضيحات همه ي توابع رو ليست كردهه ...
موفق باشيد.
موفق باشيد.
۲۵-تير-۱۳۹۱, ۱۶:۳۶:۴۱
من از هلپ دستوری را نوشتم(کاراکتر بنویسه)
ولی کار نمی کنه.
ولی کار نمی کنه.
۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۴۹:۵۷
(۱۳-تير-۱۳۹۱, ۱۷:۳۷:۳۰)BEHnam++ نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز خودتونو الکی با این کتابخانه های ناقص خسته نکنید. برید ورژن جدید کدویژن رو دانلود کنید خودش همه چیز در مورد ال سی دی گرافیکی رو اضافه کرده.من استفاده کردم بد نبود .
درود بر شما
من به حرفتون گوش کردم و از همین راه وارد شدم
حالا نمایش میده ولی مثلا حتی یه دایره که میخواد بکشه بصورت خراب مثلا چند تا خط مقطع پشت هم رسم میکنه
میشه اگه یه برنامه ساده واسه رسم ازش دارید برام بفرستید یا بگید کجا میتونم پیدا کنم چون اینایی که پیدا کردم خروجیش همونیه که میخوام اما فایل hex با c اش ربطی نداره که بخوام از روش یاد بگیرم
خیلی گیرشم ممنون از کمکتون
shineab@ymail
۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۵۵:۵۰
(۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۴۹:۵۷)shineab نوشته است: [ -> ](۱۳-تير-۱۳۹۱, ۱۷:۳۷:۳۰)BEHnam++ نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز خودتونو الکی با این کتابخانه های ناقص خسته نکنید. برید ورژن جدید کدویژن رو دانلود کنید خودش همه چیز در مورد ال سی دی گرافیکی رو اضافه کرده.من استفاده کردم بد نبود .
درود بر شما
من به حرفتون گوش کردم و از همین راه وارد شدم
حالا نمایش میده ولی مثلا حتی یه دایره که میخواد بکشه بصورت خراب مثلا چند تا خط مقطع پشت هم رسم میکنه
میشه اگه یه برنامه ساده واسه رسم ازش دارید برام بفرستید یا بگید کجا میتونم پیدا کنم چون اینایی که پیدا کردم خروجیش همونیه که میخوام اما فایل hex با c اش ربطی نداره که بخوام از روش یاد بگیرم
خیلی گیرشم ممنون از کمکتون
shineab@ymail
من خیلی باهاش کار نکردم . البته در تلاشهای اولیه موفق به نمایش دادن کلمات انگلیسی و اشکال هندسی(شش ضلعی) شدم . اما اگه یه کم پشتکار داشته باشی میتونی از هلپ کدویژن یه چیزایی در بیاری(هرچند در این زمینه هلپش ضعیفه!)
اگه موفق نشدی ایمیل بزن برات بفرستم .
smbtabatabaei@gmail.com
صفحهها: 1 2