تون این تاپیک هم سلام عرض میکنم هر چند یه سلام هم چند ثانیه پیش پیشکش کردم ( حالا پیدا کنید پرتقال فروش را)
من چند تا LCD سوخته دارم. مدارای این ال سی دیا وقتی ولتاژو یه خورده بالا میبری خیلی زود میسوزن. میخواستم ببینم مداراتش تو بازار هست که بتونم قسمت نمایشگرش رو روش نصب کرده و بهشون حیات دوباره ببخشم ؟
فکر نمی کنم باشه .
من که ندیدم .
سفارش بدی احتمالا از چین برات میارن .
جالبه که شما با ولتاژ ال سی دی ها رو سوزوندی و من با برنامه !!!
بعید می دونم باشه ولی شما می تونی زحمت بکشی خودت بسازی اقتصادی نیست ولی تجربه جالبی باید باشه
راستی سوزوندن با برنامه کار خیلی مهمیه ها بعید می دونم بشه
سلام
مال منم سوخته ولی نمیدونم که چی شد سوخت!!!
من هشت بیتی ال سی دی رو وصل کردم و دیتایی که قرار شد بهش بدم رو از تابع راندوم استفاده کنم .
یعنی شانسکی پایه های کنترلی و دیتاش رو صفر و یک کردم می خواستم ببینم چی می نویسه . ( منطق می گفت که باید چرت و پرت بنویسه و همین چرت و پرت ها رو می خواستم ببینم . ) ولی دو ثانیه یه چیزی نوشت و دیگه هیچی ننوشت و دیدم خراب شده .
بازش هم کردم و خیلی جالب بود . این لامپهای بگ گراند که سبز رنگ بودن خیلی باحال بودن . روپوش نداشتند و فشارشو می دادی می سوختن . ( یه عالمه هم داشت )
(۱۷-اسفند-۱۳۸۷, ۲۳:۲۷:۵۳)terip2008 نوشته است: [ -> ]سفارش بدی احتمالا از چین برات میارن .
پس سعی میکنم انقدر بسوزونم که ارزش واردات داشته باشه!!!!!!!!
یه کاریم میشه کرد تو انجمن هر چی LCD سوخته داریم یه جا جمعشون کنیم و بزنیم تو خط واردات .
(۱۸-اسفند-۱۳۸۷, ۱۱:۲۵:۴۳)ha_60 نوشته است: [ -> ]بعید می دونم باشه ولی شما می تونی زحمت بکشی خودت بسازی اقتصادی نیست ولی تجربه جالبی باید باشه
بله . تجربه جالبی میتونه باشه. فکر کنم تکنولوژیش تو مایه های تابلو روان باشه نه؟ البته ارتباط با کدهای هگز دستور یا دیتا خودش یه کاریه.
اما این کار عمر نوح میخواهد و صبر ایوب یه خورده هم گنج قارون. ما نباید همه چیزو از صفر شروع کنیم. براحتی میتونیم از تجربیات دیگران که در طی سالها بدست آوردنش استفاده کنیم.
(هر چند همین هم که میگم نداریم) اما الآن وقت فکر کردن به تولید ترانزیستور BC107 نیست بلکه باید به بالاتر از میکرو و FPGA و ... فکر کنیم.
سلام به همه دوستان
من مانيتور ال سي دي سامسونگ مدل 1740 ان دارم مدتي هست كه پيغام مسخره اي ميده پيغامي كه وقتي ريت تصوير رو بيشتر از ريت قابل پورت مانيتور ميبريم ميگه ...out of ...
روي سيستم هاي ديگه هم آزمايش كردم همين پيغام رو ميده
بردشم از نظر ظاهري سالمه
دوستان و استادان عزيز ميشه كمكم كنين تا بفهمم مشكلش چيه؟ و چطور ميتونم حلش كنم؟
خوب ریتشو بالاتر نبرید. شاید کارت گرافیکی کامپیوترهایی که امتحان کردین پایینتراز چیزیه که مانیتور با اون ریت لازم داره!
در ضمن مدل 1740 ال سی دیه؟
ریت مال مانیتور های لامپی هست عملا توی LCD کار خاصی انجام نمی ده
اون ارور هم به خاطر سرعت بالاست که مانیتور نمی تونه بخونه داده ها رو
شما از سرعت پایین تر استفاده کن
چیزی هم خراب نیست
دوستان در حالت عادي چنين اختاري ميده ...
در حالتي كه فركانس ريت رو پايين هم ميارم چنين اختاري ميده... اصلا ريت در حالت عادي است ...منظور پيغامي كه ميده مربوط به همون حالت هست يعني حتي موقع اي كه صفحه اوليه بوت كه سيستم داره بالا مياد يا صفحه بايوس هم همين پيغام رو ميده
در ضمن موقه اي كه سيم رو از كارت گرافيك جدا مي كنيم پيغام عادي مبني بر اينكه سيم متصل نيست ميده ...
به نظر شما آيا امكان داره بخش تغذيه مشكل داشته باشه ؟
راستي دوست عزيز اين مانيتور ال سي دي هست
الان متوجه شدم چی می گی
ایراد از هرجایی می تونه باشه اینجوری نمی شه گفت مشکل از کجاست
منبع تغذیه معمولا راحت ترین جاست برای برسی