ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط vs 2008 با sql
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من میخوام با vs 2008 یه پروژه وب بسازم و بانک اطلاعاتیش sql باشه اما نمیدونم چه طوری اطلاعات رو تو sql ذخیره کنم یا فراخوانی کنم

لطفاً مرا یاری کنید .
Visual Studio 2008 اسم یه پکیج هستش که توش زبان های زیر وجود دارن:
Visual Basic .NET
ASP .NET
C# .NET
C++ .NET

هم با ASP .NET و هم با C# .NET می تونی برنامه تحت وب بنویسی. حالا شما داری با کدومش برنامه نویسی می کنی؟
من تازه کارم یعنی تازه شروع کردم و با asp.net کار میکنم و نحوه ارتباط با sql رو میخوام که به چه صورت اطلاعات رو بخونم یا ثبت کنم .
خوشبختانه دستورات ASP .NET و VB. NET کاملاً شبیه هم هستن(بالای 80% عین هم هستن).
شما کافیه به تاپیک آموزش کار با SQL و نحوه کار با آن در وی بی مراجعه کنی. اونجا آموزش SQL با VB .NET هست که شما می تونی توی ASP .NET پیاده سازیش کنی.
سلام

نقل قول: خوشبختانه دستورات ASP .NET و VB. NET کاملاً شبیه هم هستن(بالای 80% عین هم هستن).

منظورتون از دستورات ASP.net چیه ؟ ASP.net مثلا به زبان C#.net هم میشه نوشت دیگه ! من اشتباه میکنم ؟؟
ببینین ما در حقیقت فقط VB .NET و C# .NET رو داریم. هم با VB .NET هم با C# .NET می شه برنامه نویسی web کرد. ولی اومدن اسم برنامه نویسیه تحت webای که با VB .NET نوشته می شه رو ASP .NET گذاشتن.
نه. توی ASP.NET میشه به زبون VB یا C# کد نوشت. وقتی پروژه ASP رو میسازید زبون مورد نظرتونو مشخص میکنید.
(۱۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۰:۱۵:۳۰)ajlajlajl نوشته است: [ -> ]نه. توی ASP.NET میشه به زبون VB یا C# کد نوشت. وقتی پروژه ASP رو میسازید زبون مورد نظرتونو مشخص میکنید.

اینو نمی دونستم. خیلی جالب بود!!!!
سلام

خودمم شک کردم به اطلاعاتم !

ASP در واقع یک زبون نیست ؛ به قول بچه ها یک تکنولوژیه .

مثلا واسه نوشتن به زبون C# باید اولش نوشت :
کد php:
<%@Page Language "C#" %>
<
script language ="C#">
....
</
script