ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مجوز نصب برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام.
چه طور توی ویندوز XP می تونم به یک یوزر Limit مجوز نصب برنامه بدم؟
موقعی که داری یک یوزر میسازی خودش ازت میپرسه که چه یوزری میخوای بسازی.
Administrator و Limited User.
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم.
اگه جواب درست نیست یخورده توضیح بیشتر بده.
فکر کنم این تنظیمات در Control Panel /Adminstrative Tools /Local Security Policy باید باشه
(۱۸-اسفند-۱۳۸۷, ۰۱:۱۲:۱۷)loyal1365 نوشته است: [ -> ]موقعی که داری یک یوزر میسازی خودش ازت میپرسه که چه یوزری میخوای بسازی.
Administrator و Limited User.
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم.
اگه جواب درست نیست یخورده توضیح بیشتر بده.
اینو که خودم می دونم.
نه می خام حتما یوزرم limit باشه.
(۱۸-اسفند-۱۳۸۷, ۰۹:۵۱:۳۷)lord_viper نوشته است: [ -> ]فکر کنم این تنظیمات در Control Panel /Adminstrative Tools /Local Security Policy باید باشه
تمام گزینه های این قسمت رو هم برای یوزر Limit فعال کردم ولی جواب نداده.
دوست عزیز

ویندوز XP Dark Edition دارای کنترل پنلی با ابزارهای قدرتمند هست که می تونید از اون استفاده کنید.
(۱۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۳۱:۴۸)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزیز

ویندوز XP Dark Edition دارای کنترل پنلی با ابزارهای قدرتمند هست که می تونید از اون استفاده کنید.
ناقلا از کجا فهمیدی من دارک دارم
البته کارهای دیگه هم میشه کرد

البته میشه یه کلکی هم زد
معمولا رو سیستمها اکانت adminstrator فعال هست و براش پسوردی هم در نظر گرفته نمیشه با استفاده از تابع
CreateProcessWithLogonW میتونین در حالت guest یه پروسس بسازین که در حالت adminstrator اجرا بشه و بقیه چیزها حله
نقل قول: ناقلا از کجا فهمیدی من دارک دارم

والا زیر سایه بودیم که آهنگ استارتاپش رو شنیدیم سریع شستمون خبر دار شدWink
(۱۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۱۸:۳۶)lord_viper نوشته است: [ -> ]
(۱۹-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۳۱:۴۸)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزیز

ناقلا از کجا فهمیدی من دارک دارم
البته کارهای دیگه هم میشه کرد

البته میشه یه کلکی هم زد
معمولا رو سیستمها اکانت adminstrator فعال هست و براش پسوردی هم در نظر گرفته نمیشه با استفاده از تابع
CreateProcessWithLogonW میتونین در حالت guest یه پروسس بسازین که در حالت adminstrator اجرا بشه و بقیه چیزها حله
نه می خام کاربر limit خودش بتونه هر نرم افزاری که خواست نصب کنه.در عین حال یوزر ادمین هم پسورد داشته باشه.جهت امنیت سیستم.
اگه ویندوز DarkEdition همچین چیزی داره پس یعنی امکانش هست.حالا من چه طور این امکان رو به ویندوز XP اضاف کنم؟
سلام دستان

شما بايد اون يوزر رو قرار بدي در گروه پاور يوزر اين گروه براحتي ميتونن برنامه نصب كنن