ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شبكه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلاممممممممم
گر در مورد استفاده از تي سي اي پي اطلاعاتي يا برنامه اي داري لطفا رد اختيار من قرار دهيد :wink:

با تشكر
ehsan_hessami نوشته است:گر در مورد استفاده از تي سي اي پي اطلاعاتي يا برنامه اي داري لطفا رد اختيار من قرار دهيد :wink:

با تشكر

tcp/ip مي دوتم ولي شما نوشتيد تي سي اي پي ؟ اين ديگه چيه؟!
کيميا جان همونه فقط کجو کوله نوشته Amaze
پوريا جان سپاس

در مورد تي سي پي آي پي :
يه كتاب هست نوشته آقاي محمد نوروزي دقيقا با همين نام tcp/ip
كتابش فارسي البته ولي خوب از هيچي بهتره

يادمه يكي از بچه ها يه مقاله اي در اين زمينه توي سايت گذاشته بود - البته اون موقع هنوز بخش مقاله ها راه نيوفتاده بود به همين خاطر در قالب اچ تي ام ال در ميان برنامه هاي سايت قرار داره - يه جستجو بكن حتما پيدا مي كني

ببين عزيز من چونكه اين بحث فوق العاده طولاني هستش اينه كه من ترجيح مي دم بهت فقط آدرس بدم - يك خط و دو خط كه نيستش كه !

موفق باشيد
آيا در مورد tcp/Ip در دلفي توضيح داده :think:
دوست عزيز مبحث شبکه و تی سی پی آی پی فقط مربوط به يک زبان خاص نميشه اين کتاب ها اکثراً به صورت کلی مطلب رو تشريح ميکنن و فکر نميکنم که کتاب مختص دلفی وجود داشته باشه، البته که هست ولی ترجمه نشده با خوندن اين کتاب ها اطلاعات کلی به دست مياری که بتونی مبانی شبکه رو بهتر بفهمی ، بعدش ميتونی تخصصی تر کار کنی ، ولی خوب لازمه ی اين کار آشنا بودن با مبانی شبکه هست. پس ضرر نميکنی اگه بخونی :wink:
من ميگردم اگه چيزی به تورم خورد حتماً برات ميزارم ولی به زبان فارسی فکر نميکنم باشه :oops:

موفق باشی