ايران ويج

نسخه‌ی کامل: قفل گذاری بر روی فایلهای Access
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
ضمن سلام به دوستان گرامی

در لینک زیر میتونید به یک قفل نرم افزاری که جهت قفل گذاری بر روی فایلهای Access طراحی شده دسترسی داشته باشید , امیدوارم مورد استفاده شما دوستان قرار بگیره

قفل نرم افزاری Trial Keeper Professional یکی از آخرین اکتیو ایکسهایی هستش که اخیراً اون رو نوشتم . امکانات گنجونده شده در داخل اون اگه نگیم بی نظیر , ولی در بین نمونه های مشابه ( داخلی و خارجی ) کم نظیر هستش . این قفل مبتنی بر Dll هستش و استفاده از اون به همراه Access میتونه به معنای واقعی برنامه شما رو در مقابل کرک شدن مقاوم کنه .

حجم تقریبی 5.5 مگابایت

لینک دانلود

موفق باشید
دوست عزیز
لطفا در مورد این برنامه و طرز کار اون بیشتر توضیح بدید.

ممنون
دوست گرامی DiDi عزیز

نمیدونم شما اون رو دانولد کردید و یا نه . مستندات همراه اون فوق العاده کامله . به همراه توضیحاتی بسیار کامل در خصوص امکانات و اشاره ای سطحی به نحوه عملکرد .

در خصوص توضیح در مورد نحوه عملکرد قفل متاسفانه امکان اون به دلایل زیر وجود نداره , که مطمئناً با خوندن این دلایل احتمالاً حق رو به من میدید :

این فایل یک فایل قفل گذاریه . هرگونه توضیح در خصوص نحوه عملکرد اون میتونه به کرکرها در انجام عملیات مهندسی معکوس کمک کنه , که من قصد انجام اون رو ندارم . انجام این کار مثل دادن کلید خونه به فردی دیگس در حالی که به اون میگید به خونه وارد نشه .

کاربرانی در حال استفاده از این قفل هستند و به نوعی به این قفل اطمینان کردن , که وظیفه من حمایت از حقوق اونهاست

این پروژه یک پروژه Open Source نیست , و برای بخش زیادی از کدها و الگوریتمهای مورد استفاده تلاش زیادی شده . نتیجه این تلاشها هم در قالب این فایل قفل گذاری پیاده سازی شده . متاسفانه امکان ارائه الگوریتمها و ساختار عملیاتی وجود نداره .

ولی به طور کلی ساختار عملیاتیش به صورت زیره :

شما اقدام به Set کردن قفل از طریق توابع مربوطه میکنید
قفل اقدام به شناسایی سیستم سخت افزاری کاربر میکنه
کاربر اقدام به ورود اطلاعات درخواستی جهت ثبت برنامه کرده
و در نهایت قفل بر روی عملیات صورت پذیرفته صحه گذاری میکنه

امیدوارم جوابیه ارسالی کفایت لازم رو داشته باشه .

با تشکر از شما دوست گرامی