ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک فوری هکرها بیان تو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
درش بیار امکان قلف شدن ایدیت هم وجود داره نزار مثل من بشی ما گفتیم دیگه
این کار که گفتین رو انجام دادم امروز باز هم مسنجر آیدیمو باز نکرداما می تونم تو میلم برم نمی دونم چرا این طوره هنوز پیغام می ده که شما پسورد رو اشتباه وارد می کنین.
اره واسه منم همچین پیغامی اون دیگه وارد ایمیل هم نمیشه نمیدونم چیکارش کنم یاهو قاط زده
اینم ارور جدید وقتی تو میلم میرم تو Tab مربوط به Mail میده
کد:
Sorry for the inconvenience.

You've stumbled upon an unexpected, temporary problem. Performing your action again in a few moments will likely resolve the problem completely. If not, we suggest you try re-launching Yahoo! Mail.

If the problem persists, feel free to contact Customer Care about Error Code 17.

Thanks,

The Yahoo! Mail Team
وقتی تو یاهو میری یه قسمت yahoo mail classic داره بعضی موقعه ها واسه من ارور میداد کردمش یاهو میل کلاسیک درست شد مرورگزتو عوض کن مثلا اپرا استفاده کن بیبین چه فرقی داره
درست میشه یا نه
ولی Morpheus دوست عزیز باید از ایدیهای جدید استفاده کنیم مثلان ایدی amintatu1990 منو یاهو بستید اما رفتم از سروس rocketmail استفاده کردم ایدیم شد amintatu1990@rocketmail.com این یاهو به کل قاط زده یکی از کاربران ایران ویج ایدیش مثل من شده بود حالا واسه شما تو ایمیل میره واسه من اونم دیگه نمیره
برای من الان درست شده کلا من از کلاسیک استفاده می کنم ایمیلم مال 3 سال پیشه
اما چه فایده مسنجر باز نمیکنه. رفتم سراغ Gmail یاهو مفتش گرونه فقط چتش بدرد می خوره
Morpheus اره دوست عزیز فقط چتش خوبه فقط gmail
دیگه ایدیمو واسه همیشه ازم گرفتن لعنت به یاهو
سلام
خوب هستيد
فكر نميكنيد اين چند پست آخر هيچ ربطي به هك نداشته باشه و چت گونه باشه
به اميد ديدار
سلام
من به يكي از سايت هاي هاو گفتم من ايديم باز نميشه اينو جواب داده
Resolved QuestionShow me another »
Yahoo password reset?
I entered my information correct, then got to this:

"Sorry, your password can't be reset online
You can review our Customer Care help documentation on how to reset your password."

How do I reset it?

حالا اينو جواب داده:
hat means is that it was recently changed. so someone hacked your account and recently changed your password. This is why it wont let you change it again. so what you need to do is call yahoo customer service

Yahoo! Customer Service
866-562-7219
408-349-3300
408.349.1572
خوشحال باش دوست عزيز اگه شما ميتوني وارد ايميلت بشي من ميتونم ادد ليستتو برات برگردونم يا اگه خواستي ايديتو مثل روز اول كنم.
اگه مايل بودي اين ايدي منه با من در تماس باش تا بهت بگم چيكار بايد بكني
Heartبه اميد هك ياهو به دست ايرانيانHeart
parazit46@yahoo.com
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5