ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارور هنگام بسته شدن برنامه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
در برنامم اعداد رو 24 تا 24 تا جدا کردم(مجبورم اعداد رو 24 تا 24 تا جدا کنم) و به هر کدوم بسته به بزرگ بودنش یه رتبه دادم.مثال برای اینکه بهتر متوجه بشید :

اعداد 2و8و3و5و6و4 در بانک به همین صورتی که وارد شده داریم حالا با توجه به بزرگی عدد یه رتبه بهش می دیم:
عددها رتبه
2 ------> 6
8 ------> 1
3 ------> 5
5 ------> 3
6 ------> 2
4 ------> 4

خوب حالا که رتبه رو حساب کردم رتبه های این اعداد رو از رتبه یه سری عدد دیگه کم می کنم.

مشکلم اینه که موقعی که می خوام برنامم رو ببندم ارور می ده امتحان کردم ارور را رو وقتی می ده که من محاسبات بالا رو انجام می دم.
[تصویر:  1236697260.jpg]
[تصویر:  1236738315.jpg]
سورس این تیکه ای که گفتم رو + بانک اطلاعاتی که این تیکه سورس احتیاج داره رو ضمیمه می کنم که اگه دوستان تونستن یه نگاهی بهش بندازن.
زبان برنامه نویسی دلفی 7
بانک اطلاعاتی sql 2000
شما کامپوننت خاصی نوشتین؟
یا یه کامپوننت .pas رو رجیستر کردین؟
نقل قول: شما کامپوننت خاصی نوشتین؟
یا یه کامپوننت .pas رو رجیستر کردین؟
من منظورتون رو متوجه نمی شم اگه می شه بیشتر توضیح بدید. این سورسی که گذاشتم یه تیکه از عملیاتی هست که در برنامه اصلیم باید انجام بدم . از توی این سورسی که گذاشتم هم از کامپوننت خاصی استفاده نکردم. 
والا سورستون انقدر متغییر تعریف کردین که دیگه واویلا واسه 24 تا 24 تا جدا کردن راه های راحتری هم هست
نقل قول: والا سورستون انقدر متغییر تعریف کردین که دیگه واویلا واسه 24 تا 24 تا جدا کردن راه های راحتری هم هست
سلام
اون متغییر ها اضافی مال برنامه اصلیم هست که من موقع کپی اطلاعاتم از سورس اصلی به این سورسی که اینجا گذاشتم اونا رم کپی کردم و یادم رفت اونا رو پاک کنم. 

نقل قول: واسه 24 تا 24 تا جدا کردن راه های راحتری هم هست
اگه می شه بیشتر توضیح بدید .

اینم سورس بدون متغییر های اضافی.