۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۷:۵۷:۵۹
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۳۴:۳۴
خاصیت Read Only فقط به درد مواقعی می خوره که فایل رو باید از تغییرات محفوظ نگه داریم.
ولی ویروس ها از طریق تغییر کار نمی کنن. فایل رو پاک می کنن و یکی دیگه به جاش کپی می کنن.
ویروسها حتی فایل های aoturun.inf خودشون رو هم پاک (حذف) می کنن و یکی دیگه جاش میذارن و این کار رو هر چند ثانیه یک بار انجام میدن. با این روش هر دفعه که شما فایل autorun.inf رو پاک می کنین یا یکی دیگه به جاش میذارین سریعاً با فایل اجرا کننده ویروس جایگزین میشه.
ولی ویروس ها از طریق تغییر کار نمی کنن. فایل رو پاک می کنن و یکی دیگه به جاش کپی می کنن.
ویروسها حتی فایل های aoturun.inf خودشون رو هم پاک (حذف) می کنن و یکی دیگه جاش میذارن و این کار رو هر چند ثانیه یک بار انجام میدن. با این روش هر دفعه که شما فایل autorun.inf رو پاک می کنین یا یکی دیگه به جاش میذارین سریعاً با فایل اجرا کننده ویروس جایگزین میشه.
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۸:۵۴:۲۹
درسته البته بعضی ویروسها این قابلیت را دارن ولی باید autorun.inf غیر فعال کرد از طریق رجیستری
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۱۱:۵۴
البته بعد از اینکه ویروس اجرا شد دیگه نیازی به autorun.inf نداره. این فایل برای اطمینان از اینه که ویروس از کار نیفته. (کار از محکم کاری عیب نمیکنه). موقعی که برای اولین بار فایل ویروسی توسط autorun.inf اجرا شد سریعاً در حففظه قرار گرفته و هر چند ثانیه یک بار خودش رو دوباره اجرا می کنه و یک کپی هم از autorun.inf بر روی ریشه تمام درایو ها قرار میده تا کاربر هر درایوی رو که باز می کنه (از بابت همون محکم کاری) ویروس یک بار دیگه اجرا بشه.
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۵۶:۱۶
(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۹:۱۱:۵۴)loyal1365 نوشته است: [ -> ]البته بعد از اینکه ویروس اجرا شد دیگه نیازی به autorun.inf نداره. این فایل برای اطمینان از اینه که ویروس از کار نیفته. (کار از محکم کاری عیب نمیکنه). موقعی که برای اولین بار فایل ویروسی توسط autorun.inf اجرا شد سریعاً در حففظه قرار گرفته و هر چند ثانیه یک بار خودش رو دوباره اجرا می کنه و یک کپی هم از autorun.inf بر روی ریشه تمام درایو ها قرار میده تا کاربر هر درایوی رو که باز می کنه (از بابت همون محکم کاری) ویروس یک بار دیگه اجرا بشه.
درسته دقیقا
ولی اجرای بار اول ویروس از طریق autorun.inf هست مثلان دوستم رم ریدر همراه خودش میارد وصل میکرد به سیستم من میگفت کلیپ بده منم 2 تا کلیک میکردم هر چی ویروس بود باز میشد هر موبایلی من به سیستمم وصل کردم ویروس داشته یه گوشی مثل کا 810 سونی اریکسون فقط یه کابل به گوشی وصل کن شناسایی میشه من خودم بعضی موقعه ها ضروری باشه فایل میریزم تو موبایلم واسه دوستام میبرم خوب این autorun.inf هست پشت وبلاگها هم تروجان یا ویروس میزارن پیشنهاد من استفاده از مرورگر اپرا هست
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۱۶:۲۷
در مورد اتوران یه چیزی به ذهنم رسید اتوران معمولی امتحان کردم جواب داد نمی دونم ویرو هم جواب میده یا نه
اولا تو ویستا که میاد میگه اتوران می خواد اجرا بشه اجراش کنم یا نه می پرسه. تو ایکس پی هم که می تونیم دکمه Shift رو نگه داریم و از آدرس بار بریم تو پوشه فلش
اولا تو ویستا که میاد میگه اتوران می خواد اجرا بشه اجراش کنم یا نه می پرسه. تو ایکس پی هم که می تونیم دکمه Shift رو نگه داریم و از آدرس بار بریم تو پوشه فلش
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۲۳:۲۸
اره درسته افرین
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۳۰:۳۵
امین جان کاملاً با حرفات موافقم.
ویروس فقط نیاز به همون روزنه اولی داره که باید جلوشو بگیریم.
غیر فعال کردن autorun.inf فکر خوبیه و برای اینکه همه نمیتونن از این روش استفاده کنن (به دلیل عدم آشنایی با رجیستری) بهتره که برنامه ای مثل همونی که معرفی کردم یا یک آنتی ویروس خوب رو روی سیستمشون نصب کنن.
البته همونطور که Morpheus گفت، در ویندوز ویستا همیشه قبل از اجرای اتوران از کاربر تأییدیه می گیره. و روش نگه داشتن shift هم روش خیلی خوبیه که از قدیم الایام کاربرد داشته، ولی این رو هم خیلی ها نمیدونن.
پس بخاطر کمبود یا عدم اطلاعات درباره نحوه عملکرد ویروسها بهتره چنین نرم افزار هایی رو روی سیستم هایی که باهاشون سروکار دارید (مثل سیستم فامیل هاتون یا همکارانتون در اداره) نصب کنین.
البته اعضای محترم سایت که همه با این مشکلات آشنا هستند، ولی منظورم باقی افرادی هست که کامپیوتر دارن ولی فقط برای بازی یا فیلم دیدن ازش استفاده می کنن و یا اگر برای کارشون استفاده می کنن اطلاع زیادی از کامپیوتر ندارن و دائماً دارن از ویروس ها ضرر می بینن.
ویروس فقط نیاز به همون روزنه اولی داره که باید جلوشو بگیریم.
غیر فعال کردن autorun.inf فکر خوبیه و برای اینکه همه نمیتونن از این روش استفاده کنن (به دلیل عدم آشنایی با رجیستری) بهتره که برنامه ای مثل همونی که معرفی کردم یا یک آنتی ویروس خوب رو روی سیستمشون نصب کنن.
البته همونطور که Morpheus گفت، در ویندوز ویستا همیشه قبل از اجرای اتوران از کاربر تأییدیه می گیره. و روش نگه داشتن shift هم روش خیلی خوبیه که از قدیم الایام کاربرد داشته، ولی این رو هم خیلی ها نمیدونن.
پس بخاطر کمبود یا عدم اطلاعات درباره نحوه عملکرد ویروسها بهتره چنین نرم افزار هایی رو روی سیستم هایی که باهاشون سروکار دارید (مثل سیستم فامیل هاتون یا همکارانتون در اداره) نصب کنین.
البته اعضای محترم سایت که همه با این مشکلات آشنا هستند، ولی منظورم باقی افرادی هست که کامپیوتر دارن ولی فقط برای بازی یا فیلم دیدن ازش استفاده می کنن و یا اگر برای کارشون استفاده می کنن اطلاع زیادی از کامپیوتر ندارن و دائماً دارن از ویروس ها ضرر می بینن.
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۴۵:۱۴
درسته دوست عزیزloyal1365 موافقم
۲۵-اسفند-۱۳۸۷, ۰۲:۴۱:۴۹
یه چیزی به ذهنم رسید.
یه برنامه ای هست به نام پارمیس. کار فارسی زبونای خودمونه. برای مدیدریت سیستم کارایی خوبی داره.
حجمش خیلی کمه. حدود نیم مگابایت. باهاش می تونین اتوران ها رو هم راحت غیر فعال کرده و برگردونین.
اینو ببینین:
نگارش ۲.۴
بروز شده در ۱۳۸۷/۰۷/۰۳
خیلی از کاربران دوست دارند در ویندوز خود تغییراتی جهت کاربرد بهتر و روانتر ویندوز اعمال کنند. شما با این نرم افزار میتوانید ویندوز خود را به سلیقه خود تغییر دهید؛ ویندوز را بهینه سازی کنید ، فایلهای اضافی را حذف کنید. میتوانید اطلاعاتی در مورد ویندوز ، درایوها ، حافظه و … به دست آورید. به برنامه فرمان دهید تا کارهایی برای شما به صورت خودکار انجام دهد. تاریخ شمار فارسی برنامه نیزمیتواند ابزاری مناسب برای کاربران باشد.
ویژگیهای کلیدی برنامه:
- محیط کاملا فارسی
- حجم بسیار کم و سرعت بالای اجرا
- قابلیت بروز رسانی از طریق اینترنت
- سازگاری با ویندوز ویستا
- کاملاً رایگان و بدون محدودیت
- پشتیبانی همیشگی
- دریافت برنامه - 570 کیلوبایت
- تصاویری از محیط برنامه
- راهنمای حل مشکلات زبان فارسی
مامی حقوق مادی و معنوی این نرم افزار متعلق به وب سایت “برنامه ها.کام” میباشد.
یه برنامه ای هست به نام پارمیس. کار فارسی زبونای خودمونه. برای مدیدریت سیستم کارایی خوبی داره.
حجمش خیلی کمه. حدود نیم مگابایت. باهاش می تونین اتوران ها رو هم راحت غیر فعال کرده و برگردونین.
اینو ببینین:
نگارش ۲.۴
بروز شده در ۱۳۸۷/۰۷/۰۳
خیلی از کاربران دوست دارند در ویندوز خود تغییراتی جهت کاربرد بهتر و روانتر ویندوز اعمال کنند. شما با این نرم افزار میتوانید ویندوز خود را به سلیقه خود تغییر دهید؛ ویندوز را بهینه سازی کنید ، فایلهای اضافی را حذف کنید. میتوانید اطلاعاتی در مورد ویندوز ، درایوها ، حافظه و … به دست آورید. به برنامه فرمان دهید تا کارهایی برای شما به صورت خودکار انجام دهد. تاریخ شمار فارسی برنامه نیزمیتواند ابزاری مناسب برای کاربران باشد.
ویژگیهای کلیدی برنامه:
- محیط کاملا فارسی
- حجم بسیار کم و سرعت بالای اجرا
- قابلیت بروز رسانی از طریق اینترنت
- سازگاری با ویندوز ویستا
- کاملاً رایگان و بدون محدودیت
- پشتیبانی همیشگی
- دریافت برنامه - 570 کیلوبایت
- تصاویری از محیط برنامه
- راهنمای حل مشکلات زبان فارسی
مامی حقوق مادی و معنوی این نرم افزار متعلق به وب سایت “برنامه ها.کام” میباشد.