ايران ويج

نسخه‌ی کامل: وصل شدن به سیستم دیگه بدون وارد کردن پسورد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من آنتی کسپر دارم که رو 2 تا سیستم نصب کردم. این 2 تا سیستم با شبکه با هم در ارتباطن. میخوام یکی از کسپرها از نت آپدیت شه و دیگری از آپدیت های اولی استفاده کنه. برای انجام این کار یه مشکل کوچیک دارم.
زمانی که کسپر میخواد وصل شه به سیستم اول چون یوزر پسورد وارد نکردم ارور میده. اگه تو ران بزنم "آیپی سیستم دوم\\" و یوزر و پسورد رو که خواست دستی وارد کنم مشکل کسپر هم تا زمان ریست نشدن سیستم ها حل میشه. ولی دفعه بعد که بالا میان باز مشکل سر جاشه.
با کسپر که ور رفتم نتونستم جایی یوزر و پسورد بدم. فکر میکنم تو سیستم دوم تو تنظیمات پالیسی بتونم آیپی سیستم اول رو بدم که هر دفعه بدون نیاز به یوزر و پسورد بتونه وصل شه و در این صورت کسپر هم میتونه بدون مشکل وصل شه و آپدیت شه. لطفا در این مورد توضیح بدید.
سلام.
با زدن سیو پسورد مشکل حل شد.
سلام پیمان جان می شه بیشتر توضیح بدی

من قبلا برای رفع این مشکل یوزر و پسورد سیستم ها رو یکی می کردم.
سلام.
یکی هم بکنی که باز باید یوزر پسورد رو بدی.
مشکل من این بود که کسپر جایی برای وارد کردن یوزر و پسورد سیستم دومی رو نداره تا به فایل های شیر شده اون سیستم دسترسی داشته باشه. وقتی یه بار از طریق ران به اون سیستم وصل شی و دستی پسورد رو وارد کنی مشکل برای کسپر هم تا زمان ریست شدن سیستم حل میشه. ولی برای این که مشکل دایمی حل بشه من تیک سیو پسورد رو هنگامی که دستی پسورد رو وارد کردم رو زدم. با انجام این کار بعد از ریست شدن هم دیگه نیازی به وارد کردن پسورد نیست و کسپر بدون مشکل به سیستم اول وصل میشه و آپدیت میشه.
ولی خوب امنیت یه مقدار میاد پایین. اگه خود کسپر یوزر و پسورد میگرفت خیلی حرفه ای تر بود.

حالا شما که میفرمایید یوزر و پسورد ها رو یکی میکنی که مشکل حل نمیشه. به هر حال باید هر دفعه یوزر و پسورد رو زد و کسپر هم که در این زمینه ناتوانه.