ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كي موافقه فروم رو عوض كنيم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
نقل قول: از وقتی که فروم عوض شده من واقعا با اکراه میام اینجا .
خوب ميشه كم كم عادت ميكني ، .... هيچوقت از تغيير كردن نترسيد !
نقل قول: یه عده شاکی بودن از اینکه سایت تکراری شده و ... ولی کسی نگفت که
فروم عوض بشه
عجب ! ... مشكل ميدوني كجاست ؟ اينجاست كه آدما موضعشون معلوم نيست ، امروز يه چيز ميگن ، فردا يه چيز ديگه ... [تصویر:  164.gif]
نقل قول: عجب ! ... مشكل ميدوني كجاست ؟ اينجاست كه آدما موضعشون معلوم نيست ، امروز يه چيز ميگن ، فردا يه چيز ديگه ...
امیر جان عزیز اگه طرف صحبتت منم که جوابت رو بدم که توجیه بشی
و اگر هم طرفت من نیستم که به من مربوط نیست !
شفاف باش !
من كه چيزي نگفتم جبهه ميگيري! درضمن من مثل شما حرف زدم ...
نقل قول: یه عده شاکی بودن از اینکه سایت تکراری شده و ... ولی کسی نگفت که
فروم عوض بشه
فكر نميكنيد الان خيلي بهتر شده
اگه قبلا هي چرت پرت مينوشتن ديگه نمينيويسن
الان خيلي كم شده از اين تاپيك هايي كه چرت پرت ميگن
درسته. کم شده.
این جدیده چی کار کرده که چرت و پرت کم شده؟ نقشش چی بوده؟
امیر جان عزیز شاکی نشو بابا !
من فقط به شما گفتم تو صحبت کردن طرفت رو مشخص کن
همین !
ارزش ناراحتی رو نداره !
تغییرات در کل خیلی مفید بودن ! از نظر امنیت هم mybb  وضعش خیلی از nuke بهتره ! اما الان یه مشکل ایجاد شده که فروم و بخش برنامه ها هماهنگی ندارن و مثلا باید تو هردوشون لوگین کنی تا به هر کدام دسترسی داشته باشی ! اما قبلا تو بخش برنامه ها لوگین می کردی به فروم هم دسترسی داشتی ! اما در کل میشه گفت از nuke بهتره ! تازه در نگاه اول شبیه vb هم هست !!  [تصویر:  74.gif]  [تصویر:  63.gif]
نقل قول: ... اما الان یه مشکل ایجاد شده که فروم و بخش برنامه ها هماهنگی ندارن و مثلا باید تو هردوشون لوگین کنی تا به هر کدام دسترسی داشته باشی ! اما قبلا تو بخش برنامه ها لوگین می کردی به فروم هم دسترسی داشتی !
کاملآ درسته

این MYBB مثل PHPNuke برای صفحه اول سایت چیزی نداره که حد اقل صفحه اول سایت MYBB بشه
چرا بابا الان ايجاد شده البته كمي تغييرات ميخواد ولي الان هست و 20 پست آخر رو نشون ميده
اشکان جان انگار بلاخره بعد از n سال به سایت سر زدی ( شوخی کردم [تصویر:  biggrin.gif] )
ashkan نوشته است:چرا بابا الان ايجاد شده البته كمي تغييرات ميخواد ولي الان هست و 20 پست آخر رو نشون ميده
نه منظورم این نبود
منظورم اینه که مثل قبل که سیستم کل سایت PHPNUKE بود حالا MYBB بشه
حتی اول سایت که دیگه یه لاگین وجود داشته باشه
نمی دونم چنین امکانی برای MYBB هست
ظاهر ماي بي بي خيلي بهتر و قشنگتره ولي آيا همچين چيزي ممكن باشه نميدونم.در هر صورت اين فروم تومني صنار با قبلي فرق داره.
صفحه‌ها: 1 2 3