۲۰-فروردین-۱۳۸۵, ۲۱:۱۰:۱۵
۲۰-فروردین-۱۳۸۵, ۲۲:۱۹:۵۱
آدم انگار اینجا جرات نداره یه پست بده و نظراتش رو بیان کنه !
تا یه پست می ده 100 تا گله و شکایت براش پست میشه (
صحبت من با کسایی هست که از ما شاکین )
اگه دارید برای رفع مشکلات هم فکری می کنید پس چرا ناراحت می شید
اگه هم فکری نمی کنید و نیازی به نظرات ما نیست پس خدتون سایت رو
پیش ببرید و از نظرات دیگران استفاده نکنید
تا یه پست می ده 100 تا گله و شکایت براش پست میشه (
صحبت من با کسایی هست که از ما شاکین )
اگه دارید برای رفع مشکلات هم فکری می کنید پس چرا ناراحت می شید
اگه هم فکری نمی کنید و نیازی به نظرات ما نیست پس خدتون سایت رو
پیش ببرید و از نظرات دیگران استفاده نکنید
۲۰-فروردین-۱۳۸۵, ۲۳:۰۰:۲۱
نه بابا ! كي گفته شاكيم ؟ من يكي دربست چاكرتم ، ممنونت هم هستم كه سايت برات اهميت داره و نظر ميدي . قفط گاهي اوقات ، يه كم تند برخورد كردن باعث ميشه مشكل پيش بياد ، مشكل كه نه ، سوءتفاهم .
ببينيد، ما داريم حرفه اي كار مي كنيم ! phpbb متاسفانه ديگه به صورت كامل جوابگو نبود ، چه از نظر امكانات مديريتي ، و چه از نظر امكانات گفتگوي آفلاين ... خلاصه ما همچنان روي اين فروم كار مي كنيم تا به اون حد قابل قبول بودن برسه . شما هم بيفتين به جونش مشكلاتشو در بياريد ، كه تا جايي كه ميشه مشكلاتش رفع بشه .
راستي من متوجه يه چيزي شدم ! اين قضيه تعداد پست ها بود ، مشكلش اينه كه همون لحظه كه پست ميزنيد ، تعداد تغييري نمي كنه ، اما به تدريج ، بعد گذشت زمان تعداد پست ها درست ميشه ! من تستش كردم ، من تقريبا 9 پست زدم ، تعداد پست ها 1131 بود ، بعد دو روز شد 1140 . شما هم اگه ميشه يه تست بكنين .
ببينيد، ما داريم حرفه اي كار مي كنيم ! phpbb متاسفانه ديگه به صورت كامل جوابگو نبود ، چه از نظر امكانات مديريتي ، و چه از نظر امكانات گفتگوي آفلاين ... خلاصه ما همچنان روي اين فروم كار مي كنيم تا به اون حد قابل قبول بودن برسه . شما هم بيفتين به جونش مشكلاتشو در بياريد ، كه تا جايي كه ميشه مشكلاتش رفع بشه .
راستي من متوجه يه چيزي شدم ! اين قضيه تعداد پست ها بود ، مشكلش اينه كه همون لحظه كه پست ميزنيد ، تعداد تغييري نمي كنه ، اما به تدريج ، بعد گذشت زمان تعداد پست ها درست ميشه ! من تستش كردم ، من تقريبا 9 پست زدم ، تعداد پست ها 1131 بود ، بعد دو روز شد 1140 . شما هم اگه ميشه يه تست بكنين .
۲۰-فروردین-۱۳۸۵, ۲۳:۵۸:۲۶
نقل قول: phpbb ونه نوك ....نميدونم نوك چه ربطي به phpbb دارهامان از بیسوادی ما !
من نوکرتم
صحبتم با شما نبود
یه سری برو بچ هستند واقعآ کم لطفی می کنن و اصلا روحیه همکاری رو ندارن و مرتب یا دنبال اینن که به هم گیر بدن که بگن آقا سورس منو دزدیدی و
... یا با بقیه کل بندازن
اصلا این افراد می زنن آدم رو از کار پشیمون می کنن !
۲۱-فروردین-۱۳۸۵, ۰۸:۲۳:۱۳
سايت كمي نياز به تغييرات داشت و به كمك دوستان اين تغييرات انجام شده ولي هنوز تغييرات تكميل نشده .
من از همه ميخوام دوباره سايت رو گرمش كنن.
در ضمن نبودن من هم حكايتي داره كه سر فرصت ميگم.
من از همه ميخوام دوباره سايت رو گرمش كنن.
در ضمن نبودن من هم حكايتي داره كه سر فرصت ميگم.
۲۱-فروردین-۱۳۸۵, ۰۸:۵۴:۱۰
خوب می بینم که سایت مدیر اصلیش اومد ;) حالا می شه به تغییرات امید وار بود
اولا قبول که اون phbb حرفه ای نبود ولی فروم خالی هم به درد ایران ویج نمی خوره بخش رجیستریش رو هم من دیدم یکم خفنه اگه بخوایم یکیش کنیم یه آدم بیکار با سواد می خواد که چند روز تمام وقت روش کار کنه تازه بازم فکر نکنم بشه این دوتا رو باهم یکی کرد شاید اگه روی Phbb کار کرده بودیم و تکمیلش کرده بودیم راحت تر بود
اولا قبول که اون phbb حرفه ای نبود ولی فروم خالی هم به درد ایران ویج نمی خوره بخش رجیستریش رو هم من دیدم یکم خفنه اگه بخوایم یکیش کنیم یه آدم بیکار با سواد می خواد که چند روز تمام وقت روش کار کنه تازه بازم فکر نکنم بشه این دوتا رو باهم یکی کرد شاید اگه روی Phbb کار کرده بودیم و تکمیلش کرده بودیم راحت تر بود
۲۲-فروردین-۱۳۸۵, ۱۱:۰۰:۱۲
من فعلا رجيستر رو فعال كردم .... الان جدا هستن باهم
متاسفانه الان دستم يه كاري هست نميتونم ....ولي به محض اينكه تموم شد من ميشينم نگاه ميكنم چه ميشه كرد:(
متاسفانه الان دستم يه كاري هست نميتونم ....ولي به محض اينكه تموم شد من ميشينم نگاه ميكنم چه ميشه كرد:(