ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ^^^^^ فاصله سنجی با میکرو AVR ^^^^^
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
خوب متاسفانه من بیشتر کارم به مثال دوم شبیهه!

کسی با ماژولهای SRF08 و یا SRF10 کار نکرده؟؟ این ماژولها یک سنسور برای ارسال و یک سنسور برای دریافت دارند و امواج ارسالیشون واید تر است:

این

این

و اینجا
نقل قول: در اندازه گیری با سنسورهای اولتراسونیک چند صدم ثانیه که سهله از چند ده هزارم ثانیه هم نمیشه چشمپوشی کرد. اصلاً کل اطلاعاتی که بدست میاد تو همون مدت زمان تأخیر انتشار هستش.
این موضوع که اختلاف زمان برای اندازه گیری لازمه ، یه موضوع بدیهی هست و اصلا اساس این اندازه گیری همینه. منظور من این بود که چون وقتی موج به سطح نقاله میخوره و بر میگرده n ثانیه طول میکشه و خود نقاله هم دارای سرعته ، پس تا وقتی موج بازتاب شده به ماژول برگرده نقاله چند سانت جابه جا میشه. که این موضوع باعث میشه این موج مکان نقاله رو در n ثانیه قبل(یا چند سانت قبل) اندازه بگیره.
بازم بدیهیه که اگه فقط 1دونه(!) موج نداشته باشیم(که قطعا همینطوره) تمام فاصله های نقاله اندازه گیری میشه ولی ،تمام مقادیر اندازه گیری شده انگار کمی شیفت داده شدن. که این مقدار شیفت رو هم میشه با دونستن سرعت نقاله از بین برد.
نقل قول: خوب متاسفانه من بیشتر کارم به مثال دوم شبیهه!
اگه دقیقا مثل مثال دوم هست یعنی ماژول نسبت به هوا هم حرکت میکنه، همونطور که آقای هادی هم گفتن چون محیط انتشار هوا هست به مشکل برمیخوری.
اما اگه ماژول نسبت به هوا ساکنه و مثلا نقاله از جلوش رد میشه هیچ مشکلی به وجود نمیاد
و حتی اون تاخیر(یا شیفت خوردن) هم به وجود نمیاد.
(۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۱۲:۱۳:۳۱)bozonghare نوشته است: [ -> ]خوب متاسفانه من بیشتر کارم به مثال دوم شبیهه!

کسی با ماژولهای SRF08 و یا SRF10 کار نکرده؟؟ این ماژولها یک سنسور برای ارسال و یک سنسور برای دریافت دارند و امواج ارسالیشون واید تر است:

این

این

و اینجا
من هنوز نفهمیدم حرکت نقاله در جهت اندازه گیریه فاصله است؟ یعنی فاصله داره کم و زیاد می شه؟
اگه اینجوری باشه نمی شه من فکر کردم عموده
فاصله یاب لیزری هم هست فقط یکم زیاد گرونه فکر کنم
ممکنه مشخصات فاصله یاب لیزری که مد نظر شما هست رو بدید آدرس؟ لینک؟ باید سرعت اندازه گیریش بالا باشه مثلا 10 مرتبه اندازه گیری در ثانیه!

کار من بیشتر شبیه مثال دوم هست که ماژول رو از پنجره ماشین با دست بیرون نگه داریم و به سطح آسفالت دور و نزدیکش کنیم !
من یه گشتی زدم این پیدا شد
http://www.wegotbetterdeals.com/leica-di...-1568.html
http://www.drillspot.com/products/74144/...ance_Meter
باید بگردی تو ایران هم احتمالا پیدا می شه حتی نوعی که خروجی درست حسابی داشته باشه
خوب رئیس جان ازینا که من زیاد پیدا کردم هم تو ایران با فروشندشم صحبت کردم مثل این:
http://www.metr.ir/fani.htm

ولی من منظورم ماژوله و خروجی ازش میخوام بگیرم شما که منظورتون یک دستگاه آماده مثل متر لیزری نیست؟
راستی آقا ILGAR کجاست کسی خبر نداره؟؟؟
دارم روش فکر میکنم
1 سال گذشت!
چون انعکاس صوت بصورت انعکاس نور تحت زاویه مشخصی نیست، این کاری که میخواین بکنین با اولتراسونیک ها یه خورده بعید به نظر میرسه(هر چند هیچ چیزی تو الکترونیک غیر ممکن نیست). بهتره سیستم کار این سنسورهای لیزری رو یاد بگیریم (چون سرعت نورو داره و سرعت ماشین شما در برابرش مفهومی نخواهد داشت) من شخصاً نحوه محاسبه فاصله بوسیله لیزرو نمیدونم. اگه این الگوریتم مشخص بشه، سنسوراش تو بازار فرطو فراوونه و فکر کنم براحتی بشه یه کارایی کرد. اگه دوستان در مورد نحوه محاسبه فاصله توسط موج لیزر اطلاعاتی بذارن ممنون میشم. تو صوتی ها که موجو میفرستیم و انعکاسشو میگیریم و از مدت زمان فاصله رو بدست میاریم. تو لیزر چیکار میکنن؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4