سلام به همه ي دوستان عزيز
مي خوام قفلي رو ايجاد كنم كه اولا بتونه سريان بايوس مادربورد رو بگيره و با قرارگرفتن درون يك فانكشن با كدي كه براي نرم افزار جنريت مي كنيم تطابق داده بشه و در صورت تطابق اجازه استفاده از نرم افزار تسهيل بشه .
دنبال راه حلي مي گردم كه سريال بايوس رو بتونم فراخواني كنم . كسي مطلبي در اين رابطه ميدونه ؟
سلام پيتر جان
مي دوني اين قفل رو ميشه از طريق خوندن محتويات RAMشكوند يعني ميشه رمز مورد نظر رو كه برنامه تو حافظه نگه داشته تا عدد ورودي كاربر رو باهاش مقايسه كنه پيدا كرد
من همين جوري نرم افزارم رو قفل كردم ولي يكي از دوستام به نام سياوش خيلي راحت با c++تونست رمزم ر و در بياره
مواظب باش
نقل قول: سلام پيتر جان
مي دوني اين قفل رو ميشه از طريق خوندن محتويات RAMشكوند يعني ميشه رمز مورد نظر رو كه برنامه تو حافظه نگه داشته تا عدد ورودي كاربر رو باهاش مقايسه كنه پيدا كرد
من همين جوري نرم افزارم رو قفل كردم ولي يكي از دوستام به نام سياوش خيلي راحت با c++تونست رمزم ر و در بياره
مواظب باش
سلام دوست عزيز .
ممنونم .
من از يه روش تركيبي استفاده مي كنم . كدي كه در واقع صلاحيت اجرا شدن برنامه رو تاييد ميكنه تو بانك اطلاعاتي بصورت كد شده قرار ميگيره . يعني يه كد بصورت تغيير يافته ذخيره ميشه . ضمنا خود فايل بانك اطلاعاتي هم به نوعي قفل شده .
و ازاين گذشته اگر كسي فقلش رو بتونه بشكنه ٬ اطلاعات خودش هم لو ميره !
سلام به همه دوستان
من اون Ocx رو تست کردم .
با یه اشکال وحشتناک رو برو شدم . بخشی از برنامه که وظیفه استخراج شماره سریال CPU رو به عهده داره برای کاربران محدود شده Limited درست کار نمیکنه !!!
سلام
ممنونم
بحث رو دنبال كردم . همانطور كه مي دونيد به نتيجه مطلوبي نرسيدند .
راه حل مناسبتري نيست ؟