ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ادعای جدید مایکروسافت: اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
(۰۸-فروردین-۱۳۸۸, ۰۱:۲۳:۰۱)amintatu1990 نوشته است: [ -> ]eeSSii ویندوزت pack 3 هست ؟
واسه من نصب نمیشه
نه من از سرویس پک 2 استفاده می کنم.و چیزی که من می دونم اینه که IE 8 بر روی نسخه های ویندوز XP سرویس پک 2 به بالا نصب می شه.
سلام
نه درست شد رفتم یه patch زدم دیگه ie نصب شد
خلاصه من از ie بطور کامل راضیم ie 7 نسبت به ie 8 خیلی تفاوت داره ie 7 قابل مقایسه با ie 8 نیست
IE8 نیازی به پچ نداره. کاملا نصب میشه.
Source Viewer ش هم برای من نت پد هست!!
نقل قول: IE8 نیازی به پچ نداره. کاملا نصب میشه.
دقیقا ، فقط باید توی مراحل نصب بگی که آپدیت و اینا نمی خوام ...

نقل قول: Source Viewer ش هم برای من نت پد هست!!
عجیبه ، من هم تو xp تست کردم هم تو ویستا .. جفتشون وقتی کلیک راست میکنم میزنم view source به جای نت پد یه صفحه جدید میاد ...
البته عجیب نیست ... مایکروسافته دیگه ... احتمالا قابلیت هاش رندوم نصب میشه ... Biggrin
(۰۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۰۹:۴۱)man4toman نوشته است: [ -> ]IE8 نیازی به پچ نداره. کاملا نصب میشه.
Source Viewer ش هم برای من نت پد هست!!
سلام.
چرا نیاز به پچ داره. نیاز به این پچ داره. WindowsXP-KB932823-v3-x86-ENU.exe
برای منم ابتدا نصب نمیشد. این نصب کردم درست شد. گزینه آپدیت رو هم برداشتم. ولی در صفحه بعد به جای کلید next کلید دانلود ظاهر میشد. پچ رو که نصب کردم مشکل حل شد.
احتمالا بستگی به ویندوز شما داره که آپدیت شده باشه یا نه.
Source Viewer هم نت پد نیست. شاید اصلا شما ie8 رو دانلود نکردی. یه نگاه به ورژن برنامه بنداز.
ویندوز من 2002 هست!!
احتمالا برای نمایش txt برنامه دیگه ایی اسوشیت شده. تست کن.
نقل قول: احتمالا برای نمایش txt برنامه دیگه ایی اسوشیت شده. تست کن.
نه ، فایل های txt با همون نت پد باز میشن ...
داره کم کم شاخام در میاد ... برای چی آخه برای شما این قابلیت رو نداره ....
سرعت فاير فاکس هم از نظر برنامه هم از نظر لود صفحه ها از ie8 بيشتره
=================================
نقل قول: داره کم کم شاخام در میاد ... برای چی آخه برای شما این قابلیت رو نداره ....
برای من هم با نت پد باز نميشه مثل فاير فاکس اديتور گذاشته بيا با هم شاخ در بياريم
سلام.
سرعت لود مالتی تبش ظاهرا پایینه. من که چندین صفحه با هم تو ایران ویج باز میکنم قفل میکنه. شاید هم ایران ویج مشکل داره.

(۰۸-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۵۶:۵۲)crazyfull نوشته است: [ -> ]برای من هم با نت پد باز نميشه مثل فاير فاکس اديتور گذاشته بيا با هم شاخ در بياريم
کریزی دم در اوردیا. ظاهرا اثرات ie8 هست.
(۰۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۳۶:۱۳)Payman62 نوشته است: [ -> ]کریزی دم در اوردیا. ظاهرا اثرات ie8 هست.

اثرات ie8 انقدر جالب نبوده تا دم مخفيمو رو کنم
من که بهت گفتم سرعت تبش از ie7 هم کمتره
از نظر من اپرا فول ورژنش به همه مرورگرا میرزه
صفحه‌ها: 1 2 3 4