ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ادعای جدید مایکروسافت: اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4

پست بالا به شدت تایید میشه !!!

به نظر من هر کی اپرا کار کرده قبول داره که بهترین مرورگر چی از نظر سرعت و امکانات و یوزر فرندلی و ..... اپرا هستش !!!!
پست بالا به شدت رد میشه !!!

به نظر من هر کی فایرفکس کار کرده قبول داره که بهترین مرورگر چی از نظر سرعت و امکانات و یوزر فرندلی و ..... فایرفاکس هستش !!!!

(۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۱۳)HoseinVig نوشته است: [ -> ]پست بالا به شدت رد میشه !!!

به نظر من هر کی فایرفکس کار کرده قبول داره که بهترین مرورگر چی از نظر سرعت و امکانات و یوزر فرندلی و ..... فایرفاکس هستش !!!!

سلام
آقا حسین ، تو ورژن های جدید opera، دکمه ی توربو هست که مواقع معمولی در ایران کار نمیکنه و فیلتر شده ولی هنگام استفاده از فیل.تر ش.ک.ن حال اساسی به آدم میده.(عکس ها رو با کیفیت کمتر لود می کنه و...)
این جای opera رو عاشقم.
(۲۶-مرداد-۱۳۸۹, ۰۰:۴۰:۱۳)HoseinVig نوشته است: [ -> ]پست بالا به شدت رد میشه !!!

پست شما ب شدت رد میشه
برنامه نویسهای اپرا تکن واسه موبایل هم مروگر نوشته هیچی رو دستش نمیاد
فایرفاکس اسم در کرده قبولش ندارم
من تست کردم اپرا سریعتر باز میکنه
نقل قول: پست بالا به شدت رد میشه !!!

آقا ما همه داریم میگیم اپرا بهتره بعد شما اومدی از حرف مارو تائیید میکنی بعد میگی فایر فاکس بهترینه؟
من اپرا رو از چند جهت قبول دارم:
نیاز به نصب افزونه نداره
از سی پیو چیزی مصرف نمیکنه یعنی اگه 20تا صفحه هم بازر کنی هنگ نمیکنه
اما فایر و ای ایی اینجوری نبودند و سیستم هنگ میکنه.
اپرا رو وقتی میبندی میتونی دفعه بعد عمون صفحه رو داشته باشی اما موزیلا نه.یعنی باید save asرو بزنی.
در تکمیل حرف امین جون
اپرا یه محصول داره واسه گوشیا که باید نصب کنید تا بفهمین اینترنت موبایل یعنی چی!!opera miniرو میگم.
برنامه نویساش استادن واسه بلک بری واسه ایفون واسه اندریود مرورگر نوشتن
اونم رو همشون حرف 1 میزنه
به ایرانیها هم تو وبگردی با اپرا کاری میکرد که شارژ ایرانسل کم نکنه
ف........ هم رد میکرد واسه موبایل
این بحث اپرا و فایر فاکس مثل بحث سی شارپ و ویبی دات نت میمونه فکر نکنم به نتیجه برسید.
فایرفاکس واسه موبایل مرورگر داره!
فایر فاکس تنوع افزونه هاش زیاد تقریبا هر جوری که بخای میتونی درش بیاری
همچین سنگین هم نیست من کامپیوترم قوی نیست ولی باهاش مشکل ندارم
خلاصه نریزید سر من :( فایر فاکسی ها بیان کمک
من برم تا سرمو زیر آب نکردین Biggrin
IE بره بیمیره.
اصلا از همون سرعت لود شدن خودش معلومه چیکاره هست.
وقتی بازش میکنم یه مدت هنگ میکنه بعد فعال میشه.

همیشه هم که پر از باگ بوده.
حرف بالایی کاملا تائیید میشه
صفحه‌ها: 1 2 3 4