ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ادعای جدید مایکروسافت: اینترنت اکسپلورر 8 سریعترین مرورگر اینترنت است
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
کمپانی مایکروسافت اخیراً نتیجه یک آزمایش را منتشر ساخته است که در آن نشان می دهد نسخه نهایی مرورگر جدید این شرکت یعنی Internet Explorer 8.0 سریعتر از مرورگرهای موزیلا فایرفاکس و گوگل کروم عمل می نماید.

چند روز قبل از آنکه خبر آماده شدن نسخه نهایی مرورگر اینترنت اکسپلورر 8 اعلام شود، مایکروسافت نتیجه یک تست تحت عنوان "اندازه گیری توانایی مرورگرها" را به نمایش گذاشته است. در اسناد منتشر شده این آزمایش که در آن مرورگرهای مختلفی مورد بررسی قرار گرفته اند، تمامی بخش های هر مرورگر از نظر سرعت باز کردن صفحات وب، نقطه قوت و یا ضعف در امکانات جانبی و حتی نحوه مدیریت در صورت بروز یک خطا وجود دارد.

اما آنچه باعث سر و صدا پیرامون این گزارش شده است نتایج تقریباً دور از انتظار آن است به نحوی که در آن مرورگر IE 8.0 بسیار بهتر از مرورگرهایی همچون Firefox 3.05 و یا Chrome ظاهر شده، امری که باید گفت تا پیش از این سابقه نداشته است.

قبل از آنکه به بررسی بیشتر این گزارش بپردازیم باید اعتراف کرد که هم اکنون نسخه های آزمایشی IE 8.0 عملکرد بسیار بهتری نسبت به IE 7 دارد اما در مقایسه با مرورگرهای دیگر اندکی باید تامل کرد. در جدولی که در ادامه مطلب آمده است مایکروسافت لیستی از 25 وب سایت پربیننده اینترنت را انتخاب نموده که در بیشر آنها IE 8.0 توانسته است سریعتر عمل نماید.

این آزمایش سرعت، در ماه ژانویه 2009 انجام شده است.
[تصویر:  chrome_firefox_ie_chart.png]

همانگونه که مشاهده می شود، در 12 وب سایت از لیست بالا این مرورگر مایکروسافت بوده که عملکرد بهتری داشته است و بطور کل نیز پس از IE 8، گوگل کروم در رتبه دوم و فایرفاکس در رتبه سوم جای می گیرد. نکته جالب در لیست بالا آن است که مرورگر IE، وب سایت موزیلا را سریعتر از فایرفاکس نمایش داده است!

طبق برنامه اعلام شده قرار است نسخه نهایی این مرورگر روز جمعه هفته آینده منتشر شود.

منبع: http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=4051
چون اپرا همیشه اوله تو سرعت .

با اون مقایسه نکردن !!!
سلام
دوستان توجه کنید که کسانی که تستش کردن فکر کنم از سرعت بسیار بالای اینترنت برخوردارن مثل ما که نیستن بنظر من اپرا که بهتره همشونه من خودم واسه سایت دانشگاه بود ترافیک بالا بود سرعت هم خیلی پایین هم اینترنت اکسپلور و هم فایر فاکس جوال نداد اپرا بازش کرد فعلان بنظر من اپرا اوله microsoft جدیدان ادعا زیاد میکنه همین ویندوز 7 گفتن سرعت بالاتر بهتر از ویستا هست سیستم عامل موافقی میشه من امروز نصبش کردم فقط حدود 348 مگابایت در حالت عادی رم میخوره سرعت بوت بیشتر شده بود یه چند تا گزینه به کلیک راست اضافه شده مدیا پلیر هم جدیدشده و یه کم سبکتر شده ویندوز ولی همون ویستا بود حالا جالب اینه که من میخواستم درایور دی وی بی نصب کنم ورژن 4.5 بود و ویندوز ویستا را ساپورت میکرد ولی خواستم رو ویندوز 7 نصب کنم گفت پشتبانی از این سیستم عامل نمیشه تو device manager هم رفتم باز ارور داد نشد حالا دیگه چه سیاستی دارن مرورگرش هم افتضاح بود
ولی fire fox که عالیه به نظرم ..حداقل فروم ها رو 10 برابر زود تر از ie باز میکنه
سلام
مرورگر فقط اپرا
هم از سرعت و هم از طریقه کار کردن باهاش
نقل قول: سلام
مرورگر فقط اپرا
هم از سرعت و هم از طریقه کار کردن باهاش
به شدت تایید می شه !!!
من قبلا کاربر firefox بودم اما جدیدا به chrom کوچ کردم . این مرورگر گوگل توی سرعت فوق العادست(توی لود اولیه شاید فرقش با بقیه همچین مشخص نشه ولی بعد از لود هرجا کلیک کنی فرتی میاد (من که دیال آپ استفاده میکنم اینجوریه)). فقط یه سری اشکالات دیگه داره واسه همین فعلا از دو تاشون استفاده میکنم.
منم موافقم که اپرا مرورگر وب قوی ه ، ولی بعضی چیزاش جالب نیست. مثلا marquee رو خیلی سریع نشون میده و وقتی هم نشانه ی موس رو روش می بری ، وا نمیسته!
یا فایرفاکس (که الان ازش استفاده می کنم) یه قابلیت مزخرف داره و اونم اینه که وقتی تو نوار آدرس کلیک می کنی همه ی آدرس رو انتخاب می کنه و موقعی که مثلا می خوای قسمتی از آدرس رو انتخاب کنی ، درگش می کنه!
البته اینا زیاد مهم نیست و من به شخصه فایرفاکس 3 رو می پسندم! و هنوز اینترنت اکسپلورر 8 رو امتحان نکردم.
از فایرفاکس برای گشت و گذار تو اینترنت و از اینترنت اکسپلورر برای cPanel استفاده می کنم.
سلام
همه مرورگر ها یه سری عیب ویه سری خوبی دارن .
من اپرا رو به دو دلیل انتخاب کردم ، یکی اینکه اگه پنجره مرورگر رو ببنندی ، و دو باره باز کنید صفحات پاک نمیشن ، و دمومین دلیل عدم هنگ کردن در هنکام فایل های pdf هست
سلام.
اون قبلاً قبلاً ها که از اینترنت اکسپلورر 7 استفاده می کردم خیلی ازش خوشم میومد. بعد که با اپرا یخورده کار کردم یکی از طرفداران اپرا شدم. توی سرعت حرف نداره. بعد از اون که اینترنت اکسپلورر 8 اومد کمی باهاش کار کردم ولی با خیلی از صفحات سازگاری نداشت و اونهارو می بست و دوباره باز میکرد. سرعت کارم پایین میومد. کلاً قاطی کرده بود.
بعد شنیدم که یک مرورگر اومده که از موتور اینترنت اکسپلورر استفاده می کنه و قابلیت های تازه و خوبی داره. دانلودش کردم و دیدم واقعاً خوبه. اسم این مرور گر مکستون (Maxthon) هست.
از اپرا به طرف مکستون کوچ کردم. در این مدت به کروم هم سری زدم. سرعت بالایی داره ولی ابزاری که به آدم میده کمه و خیلی وقتا نیاز آدمو برطرف نمیکنه.
فایرفاکس 3 تازه اومده بود که نصبش کردم. یکسری اکستنشن های اون رو از توی یک سی دی پیدا کردم و نصبشون کردم. داشت جالب میشد. دیدم توی سرعت از اینترنت اکسپلورر کم نمیاره. با اپرا مقایسه نمی کنم. چون اپرا خیلی پرسرعته. ولی قابلیت هایی که الآن فایرفاکس برام فراهم کرده خیلی بیشتر از اپراست. بنابراین به عنوان مرورگر پیشفرض کامپیوترم انتخابش کردم.
از قیافه ی کروم خیلی خوشم میومد. پس پوسته ی کروم رو برای فایرفاکس انتخاب کردم.
حالت نوار آدرس مرورگر سافاری اپل (Safari) هم جالب بود و هنگام لود صفحه توی نوار آدرس نشون میداد. پس اون رو هم به فایرفاکس اضافه کردم.
صفحه Speed dial اپرا هم چیز خیلی خوبی بود. پس اون رو هم به فایر فاکس اضافه کردم.
قابلیت هایی که اینترنت اکسپلورر برای دانلود داشت رو فایر غاکس هم داره پس این که دیکه مشکلی نداشت.

حالا من با مرورگر فایرفاکس مجموعه مرورگرها رو یکجا جمع کردم و استفاده می کنم. البته باز هم اپرا چیز دیگه ایه و بهش احترام میذارم.
شاید یکروز دوباره برم طرفش. ولی فعلاً فایرفاکس از همه بیشتر به درد کار من می خوره.
سلام.
پیشنهاد میکنم ie8 رو دانلود کنید. خیلی عالیه.
صفحه‌ها: 1 2 3 4