۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۱:۳۵:۳۸
۰۳-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۴:۱۷:۴۵
سلام
يكم توضيح بيشتر ميدادي بد نبود ها!
از چه كدي استفاده كردي؟! يا متن كامل خطا رو بزار
يكم توضيح بيشتر ميدادي بد نبود ها!
از چه كدي استفاده كردي؟! يا متن كامل خطا رو بزار
۰۴-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۱:۲۴:۳۹
با سلام
راست ميگه ها اگه يه كم بيشتر توضيح ميدادي بد نبود. اما با توجه به احتمالات موجود برات ميگم:
احتمال اول اينه كه كد connectionstring را اشتباه نوشته باشي پس با كدهاي زير كه براي دلفي و ويبي هست چك كن :
احتمال دوم اينه كه service mannenger روي سيستمت فعال نباشه پس فعالش كن تا عكس يه play روي systry ويندوزت بياد
احتمال بعدي اينه كه commandet اشتباه باشه يا نوع اونو اشتباه انتخاب كرده باشي مثلا اگر از
storedprocedure استفاده ميكني commandtype حتما بايد روي cmdstoredproc تنظيم شه و
اما احتمال چهارم عمرا احتمال ديگه اي نيست و محاله كه مشكل ديگه اي وجود داشته باشه
بازم ما درخدمتيم
قربون همه ايران ويجي ها
راست ميگه ها اگه يه كم بيشتر توضيح ميدادي بد نبود. اما با توجه به احتمالات موجود برات ميگم:
احتمال اول اينه كه كد connectionstring را اشتباه نوشته باشي پس با كدهاي زير كه براي دلفي و ويبي هست چك كن :
کد:
'-------------------------------------------------------------------------------------------
for delphi 6,7,8
'-------------------------------------------------------------------------------------------
//====================================================
// connect to sql_server database via an ip addres
// ALI reza kavosifar
function ip_constr(ipaddres:string;InitialCatalog:string;uid:string='';psw:string=''):string;overload;
var
constr:string;
begin
constr:='Data Source=' + ipaddres + ';Network Library=DBMSSOCN;';
constr:=constr + 'UID=' + uid + ';PWD=' + psw ;
constr:=constr +';Initial Catalog=' + InitialCatalog ;
ip_constr:=constr;
end;
// connect to sql_server database standard
// ALI reza kavosifar
function client_constr(InitialCatalog:string;uid:string='';psw:string=''):string;overload;
var
constr:string;
begin
constr:='Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;';
constr:=constr + 'User ID=' + uid + ';PASSWORD=' + psw ;
constr:=constr +';Initial Catalog=' + InitialCatalog ;
client_constr:=constr;
end;
for vb and vb.net
'====================================================
' connect to sql_server database via an ip addres
' ALI reza kavosifar
function ip_constr(byval ipaddres as string,byval InitialCatalog as string , bayval uid as string, byval psw as string) as string
dim constr as string
constr="Data Source=" + ipaddres + ";Network Library=DBMSSOCN;"
constr=constr + "UID=" + uid + ";PWD=" + psw
constr=constr +";Initial Catalog=" + InitialCatalog
ip_constr=constr
end function
' connect to sql_server database standard
' ALI reza kavosifar
function client_constr(byval InitialCatalog as string,byval uid as string,byval psw as string) as string
dim constr as string
constr="Provider=SQLOLEDB.1;Integrated Security=SSPI;"
constr=constr + "User ID=" + uid + ";PASSWORD=" + psw
constr=constr +";Initial Catalog=" + InitialCatalog
client_constr=constr
end function
احتمال بعدي اينه كه commandet اشتباه باشه يا نوع اونو اشتباه انتخاب كرده باشي مثلا اگر از
storedprocedure استفاده ميكني commandtype حتما بايد روي cmdstoredproc تنظيم شه و
اما احتمال چهارم عمرا احتمال ديگه اي نيست و محاله كه مشكل ديگه اي وجود داشته باشه
بازم ما درخدمتيم
قربون همه ايران ويجي ها
۱۱-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۶:۲۹:۴۹
سلام
ببين عزيزم sqlconnection بر خلاف اسمش اصلا قابلیت ارتباط با sqlserver رو نداره یا حداقل من بلد نیستم این آبجک برای ارتباط با بانکهای mysql و oracel طراحی شده و با mssqlserver
نمیتونه ارتیاط بر قرار کنه و شما اگر بانکتون sqlserver میباشه فقط و فقط میتونید از آبجکتهای ado استفاده کنید . راستی تا یادم نرفته بگم من هنوز دارم با دلفی 6 کار میکنم و دلفی 7 و 8 و 2005 رو تا حالا ندیدم و این اطلاعاتی هم که دادم بر اساس شناخت من از ورژن 6 دلفی هستش و ممکنه در ورژن های ذکر شده sqlconnection قابلیت اتصال به sql server رو هم پیدا کرده باشه .
امیدوارم موفق و پیروز باشیذ
ببين عزيزم sqlconnection بر خلاف اسمش اصلا قابلیت ارتباط با sqlserver رو نداره یا حداقل من بلد نیستم این آبجک برای ارتباط با بانکهای mysql و oracel طراحی شده و با mssqlserver
نمیتونه ارتیاط بر قرار کنه و شما اگر بانکتون sqlserver میباشه فقط و فقط میتونید از آبجکتهای ado استفاده کنید . راستی تا یادم نرفته بگم من هنوز دارم با دلفی 6 کار میکنم و دلفی 7 و 8 و 2005 رو تا حالا ندیدم و این اطلاعاتی هم که دادم بر اساس شناخت من از ورژن 6 دلفی هستش و ممکنه در ورژن های ذکر شده sqlconnection قابلیت اتصال به sql server رو هم پیدا کرده باشه .
امیدوارم موفق و پیروز باشیذ
۱۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۱:۵۳:۲۸
دوست عزيز
اول اينكه خطاي كه شما داري ميگين به احتمال مربوط به دلفي نيست بلكه از sql server هستش....
كه اگه يه خورده بيشتر توضيح بدي و بگي چقدر با sql server كار كرديد شايد بتونم كمكتون كنم ....
در ضمن براي وصل شدن به بانكهاي sql server ميتوني از : sql connection , ado , table استفاده كني ........... البته اگر در شبكه تعداد كامپيوتر ها زياده با ado , sql connection سرعت و پايين مياره ولي table معمولي بهتر عمل ميكنه ....
ولي من توصيه مي كنم از ado استفاده كنيد چون table علاوه بر تمام مزيتهاش دردسر و مكافات زياد داره .....
اما در مورد سوال دومت در تايپيك جددي كه ايجاد كرده بوديد جواب دادم .
موفق باشي
اول اينكه خطاي كه شما داري ميگين به احتمال مربوط به دلفي نيست بلكه از sql server هستش....
كه اگه يه خورده بيشتر توضيح بدي و بگي چقدر با sql server كار كرديد شايد بتونم كمكتون كنم ....
در ضمن براي وصل شدن به بانكهاي sql server ميتوني از : sql connection , ado , table استفاده كني ........... البته اگر در شبكه تعداد كامپيوتر ها زياده با ado , sql connection سرعت و پايين مياره ولي table معمولي بهتر عمل ميكنه ....
ولي من توصيه مي كنم از ado استفاده كنيد چون table علاوه بر تمام مزيتهاش دردسر و مكافات زياد داره .....
اما در مورد سوال دومت در تايپيك جددي كه ايجاد كرده بوديد جواب دادم .
موفق باشي
۱۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۵:۵۸:۴۷
به دليل كمبود وقت در تحويل پروژه از خير sqlconnectionگذشتم و توسط adoconnectionبه sqlserver وصل شدم
از کمک همتون متشکرم
امیدوارم همیشه شاد شاد شاد باشید
از کمک همتون متشکرم
امیدوارم همیشه شاد شاد شاد باشید