ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اموزش میکرو کنترلر های 8051 به زبان بیسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
اموزش 8051 به ربان بیسک و شامل مطالب زیر
......................................................................
فهرست : ---------------------------------------------------------------------------------------------- شماره صفحه
مقدمه: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------3
اشنايي مختصر با محيط بسكام: -------------------------------------------------------------------------------------5
برخی اصطلاحات و عناوینی که از این به بعد میبینیم --------------------------------------------------------------- 7
بررسی یکی از میکرو های خانواده 8051 ----------------------------------------------------------------------- 8
مراحل نوشتن یک برنامه جدید------------------------------------------------------------------------------------11
Lcd کاراکتری(درستورات مربوط به راه اندازی ، فارسی نویسی و...)--------------------------------------------- 12
بدنه یک برنامه در بسکام-----------------------------------------------------------------------------------------17
اعداد و متغییر ها در بسکام ---------------------------------------------------------------------------------------19
دستورات مربوط به کار با رشته ها--------------------------------------------------------------------------------45
دستورات حلقه و پرش و شرط -----------------------------------------------------------------------------------32
دستورات تاخیر---------------------------------------------------------------------------------------------------36
زیر برنامه ها و فراخوانی توابع-----------------------------------------------------------------------------------39
توابع ریاضی ومحاسباتی------------------------------------------------------------------------------------------42
دستورات تیدیل کد ها و ممتغیر ها به یکدیگر-----------------------------------------------------------------------46
دستورات اجرایی (این دستورات ، دستورات خاص برای کامپایلر هستند که برای اجرای بهتر برنامه استفاده میشوند)------------48
راه اندازی lcd گرافیکی ------------------------------------------------------------------------------------------52
راه اندازی سروو موتور ------------------------------------------------------------------------------------------59
اندازه گیری مقدار مقاومت و خازن --------------------------------------------------------------------------------61
اگه خواهان زیاد بود ادامه رو مینویسم و میزارم ، اگه که نبود دیگه نبود
pass:www.ir-man.com
(حالا اقا هادی پیش خودش میگه یه سا.......)
سلام متشکرم از آموزشی که گزاشته بودین. نرم افزاره بیسکامو از کجا باید دانلود کنمAmazeAmaze
نقل قول: نرم افزاره بیسکامو از کجا باید دانلود کنم
http://www.ir-man.com/node/4
با تشکر از زحمات شما، من علاقمند الکترونيک هستم ولي تحصيلاتم غير مرتبطه. خواهشمندم بابت طراحي مدار و ... در کنار استفاده از ميکرو براي من مطلب يا کتاب معرفي کنيد. فقط خواهشمندم در سطح فراگيري متوسط باشه تا بفهمم. با بيسکام برنامه رو نوشتم و حالا مانده طراحي مدار. البته طراحي با پرتوس و پروتل براي برد را آشنا هستم ولي چه المانهايي و کجا بايد استفاده شن با چک ظرفيتهايي و چرا شو نمي‌دونم.
مهندس کتاب های هنرستان رشته الکترونیک رو بخون !

می تونی از سایت تالیف نشر کتب درسی دریافتشون کنی !!!
(۱۰-آذر-۱۳۸۸, ۰۴:۵۸:۴۵)1nafar نوشته است: [ -> ]
نقل قول: نرم افزاره بیسکامو از کجا باید دانلود کنم
http://www.ir-man.com/node/4
لینک دانلود خرابه . لطفا" اصلاحش کنید .

متشکرم