۰۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۲۳:۳۹
صفحهها: 1 2
۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۱۹:۰۹:۵۰
ببخشيد دوستان !
سلام و خسته نباشيد .
مي خواستم بدونم اين اکستنشن چه جوري و با چه زبوني نوشته شده . مي خواستم طريقه درست شدنشو ياد بگيرم .
پيشاپيش سپاسگزارم .
سلام و خسته نباشيد .
مي خواستم بدونم اين اکستنشن چه جوري و با چه زبوني نوشته شده . مي خواستم طريقه درست شدنشو ياد بگيرم .
پيشاپيش سپاسگزارم .
۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۳۲:۲۶
زبان جاوا اسکریپت
می تونی تو خود سایت موزیلا راهنما براش پیدا کنی
۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۲۲:۰۵:۱۸
(۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۲۱:۳۲:۲۶)ha_60 نوشته است: [ -> ]زبان جاوا اسکریپت
تشكر
XPI پسوند چي هست ؟
راستي ميشه لينك موزيلا رو ، اون قسمتي و كه در اين باره راهنمايي كرده ، بديد ،. ممنون ميشم .
۱۱-خرداد-۱۳۸۸, ۲۳:۱۰:۱۵
۱۱-تير-۱۳۸۸, ۱۹:۴۹:۱۶
لطفا برای ff 3.5 هم آپدیتش کنید . خیلی خوب بود ...
۱۲-تير-۱۳۸۸, ۱۵:۴۰:۳۹
سلام
همه با هم گفتین ترسیدم ! آقا ناظمم میگفت سکته میکردم دیگه !!
اینم واسه ff3.5
نسخه 1.1.1
با اجازه آیکونش رو از favicon سایت گرفتم که ایکونها یکی بشه
بخش گرافیک هم اضافه کردم (بعد از نسخه1.1 بخش گرافیک ایجاد شده بود)
یه بخش RUP هم اضافه کردم ؛ حالا نمیدونم تو این چند ماه اضافه شده یا من ندیده بودم ؛ به هر حال اضافه کردم
چندتا مشکل کوچیکشو هم گرفتم
(لینک آپدیتش رو هم اضافه میکنم چند وقت دیگه که دیگه اتومات آپدیتشو پیدا کنه ، البته یه کوچولو همکاری نیازمندیم )
دوستان اگه نظری هم واسه توسعه دارن بگن ؛
ممنون
همه با هم گفتین ترسیدم ! آقا ناظمم میگفت سکته میکردم دیگه !!
اینم واسه ff3.5
نسخه 1.1.1
با اجازه آیکونش رو از favicon سایت گرفتم که ایکونها یکی بشه
بخش گرافیک هم اضافه کردم (بعد از نسخه1.1 بخش گرافیک ایجاد شده بود)
یه بخش RUP هم اضافه کردم ؛ حالا نمیدونم تو این چند ماه اضافه شده یا من ندیده بودم ؛ به هر حال اضافه کردم
چندتا مشکل کوچیکشو هم گرفتم
(لینک آپدیتش رو هم اضافه میکنم چند وقت دیگه که دیگه اتومات آپدیتشو پیدا کنه ، البته یه کوچولو همکاری نیازمندیم )
دوستان اگه نظری هم واسه توسعه دارن بگن ؛
ممنون
۱۸-شهریور-۱۳۸۸, ۰۱:۵۹:۴۴
سلام
اول از همه باید یه تشکر ویژه از آقا هادی بکنم ، که زحمت کشیدن و وقت گزاشتم واسم .
نسخه 3.0 (آزمایشی) رو میتونید از اینجا دانلود کنید .
سورس کامل ، از ابتدا تا الا (کلا 4 تا) هم میتونید از اینجا بگیرید . (سایت آقا هادی)
و اما امکانات اضافه شده :
1- دیدن ارسالهای جدید (البته فعلا صفحه اول فقط) (موضوع ، تعداد صفحات ، آخرین ارسال کننده ، بخش)
و اگه صفحه دومی هم در کار باشه ، هشدار نمیده
توجه کنید که هنگامی که تو سایت ارسالهای جدید رو میزنید ، اون ارسالهایی که خونده بودید رو هم نشون میده ، ولی اینجا ، فقط و فقط ارسالهای نخونده شده رو نشون میده !
- بر روی آیکون کلیلک کنید ، و بعد چک کردن ارسالهای جدید رو بزنید . برای کنسل کردن هم ، رو همین گزینه کنید (در مواقعی که خیلی طول کشید ، چون تایمر کار نزاشتم )
2- ارسال پست
- روی انجمن راست کلیک کنید (دیگه به صفحه ی ارسال تو انجمن نمیرید ، یه ادیتور باز میشه ، و میتونید اونجا بنویسید و پست کنید) برا بستن تگ ، فقط از close tag که ظاهر میشه استفاده کنید
اگه ایده یا طرحی هم دارین واسه اضافه کردن ؛ یا همینجا مطرح کنید ،
این نسخه آزمایشیه ، لطفا ایراداتشو بگید تا رفع شه ، خودم تا اونجا که میتونستم رفع کردم .
راستی ، تو پارسیکس ، تو Iceweasel هم نصب میشه ،
قابل توجه دوستانی که باهامون قهر کردن
---------------------------------
یه سرچ پلاگین هم تو اینجا هستش ، که کار سرچ فروم رو انجام میده ،
بعد از اینکه رو IranLED Search Plugin کلیک کردین (پایین صفحه) ، یکم منتظر بمونید ، بعد یه پنچره باز میشه ، رو add کلیک کنید ، بعد از کلیک کردن ، بالای صفحه فایر فاکس ، سمت راست ، همونجا که سرچر google و yahoo و ... هستند ، اضافه میشه ، واسه جستو جوی سریع میتونید ازش استفاده کنید ،
---------------------------
با تشکر .
اول از همه باید یه تشکر ویژه از آقا هادی بکنم ، که زحمت کشیدن و وقت گزاشتم واسم .
نسخه 3.0 (آزمایشی) رو میتونید از اینجا دانلود کنید .
سورس کامل ، از ابتدا تا الا (کلا 4 تا) هم میتونید از اینجا بگیرید . (سایت آقا هادی)
و اما امکانات اضافه شده :
1- دیدن ارسالهای جدید (البته فعلا صفحه اول فقط) (موضوع ، تعداد صفحات ، آخرین ارسال کننده ، بخش)
و اگه صفحه دومی هم در کار باشه ، هشدار نمیده
توجه کنید که هنگامی که تو سایت ارسالهای جدید رو میزنید ، اون ارسالهایی که خونده بودید رو هم نشون میده ، ولی اینجا ، فقط و فقط ارسالهای نخونده شده رو نشون میده !
- بر روی آیکون کلیلک کنید ، و بعد چک کردن ارسالهای جدید رو بزنید . برای کنسل کردن هم ، رو همین گزینه کنید (در مواقعی که خیلی طول کشید ، چون تایمر کار نزاشتم )
2- ارسال پست
- روی انجمن راست کلیک کنید (دیگه به صفحه ی ارسال تو انجمن نمیرید ، یه ادیتور باز میشه ، و میتونید اونجا بنویسید و پست کنید) برا بستن تگ ، فقط از close tag که ظاهر میشه استفاده کنید
اگه ایده یا طرحی هم دارین واسه اضافه کردن ؛ یا همینجا مطرح کنید ،
این نسخه آزمایشیه ، لطفا ایراداتشو بگید تا رفع شه ، خودم تا اونجا که میتونستم رفع کردم .
راستی ، تو پارسیکس ، تو Iceweasel هم نصب میشه ،
قابل توجه دوستانی که باهامون قهر کردن
---------------------------------
یه سرچ پلاگین هم تو اینجا هستش ، که کار سرچ فروم رو انجام میده ،
بعد از اینکه رو IranLED Search Plugin کلیک کردین (پایین صفحه) ، یکم منتظر بمونید ، بعد یه پنچره باز میشه ، رو add کلیک کنید ، بعد از کلیک کردن ، بالای صفحه فایر فاکس ، سمت راست ، همونجا که سرچر google و yahoo و ... هستند ، اضافه میشه ، واسه جستو جوی سریع میتونید ازش استفاده کنید ،
---------------------------
با تشکر .
۲۹-خرداد-۱۳۸۹, ۱۷:۲۹:۵۲
سلام
ورژن 4 تو سایت قرار گرفت
1 - اضافه شدن خبر خوان سایت
2 - بخش تنظیمات (فعلا) برای تغییر آدرس سایت :
حالت پیش فرض : http://iranled.com/forum/
در حال حاضر که سایت ... هستش یه s اضافه کنید : https://iranled.com/forum/
یه زودی در svn هم قرار میدم.
ورژن 4 تو سایت قرار گرفت
1 - اضافه شدن خبر خوان سایت