ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اکستنشنی از نوع ایران ویج .
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
به نام خدا

سلام

به عنوان عیدی قبول کنید .

امیدوارم خوشتون بیاد !

همونطور که از عنوان معلومه این اکستنشن برای کاربران ایران ویج هستش ، که البته فعلا اول راه ؛

کمی و کاستی هاشو ببخشید ، انشاالله در نسخه های بعد اگه عمری بود جبران میکنیم.

یکم نحوه کار باهاش رو توضیح میدم

بعد نصب کردن ( یا درگ کنید تو فایر فاکس ، یا از file>Open file... استفاده کنید) در بالای صفحه کنار منوی help منویی تحت نام "ایران ویج" ظاهر میشه ،که لینک تمام انجمن های سایت توش هست ،

برای رفتن به انجمن کافیه روی انجمن رو پیدا کنید و روش کلیلک کنید ، با اینکار یه تب برای شما باز میشه ، که صفحه مورد نظرتون رو بار میزاره

اگه بجای کلیک , از دگمه وسط موس استفاده کنید ؛ همون مراحل قبل صورت میگیره ؛ ولی اینبار رو صفجه ی باز شده فوکوس میکنه (همین !)

برای دادن پست جدید ؛ بجای استفاده از کلیک چپ ؛ یا دگمه وسط ، از کلیک راست استفاده کنید.

آخیرین منو ؛ منویی هست به نام "لینک های مورد علاقه" , که اگه خواستید آدرسی رو نگه دارید ،از این طریق عمل مکنید ؛
برای اضافه کردن آدس به این لیست ؛ یک راه بیشتر ندارید ! منویی که به کلیلک راست اضافه شده , "اضافه کردن این لینک" .

اگه روی لینکی کلیک راست کنید و این منو رو فشار بدید ؛ آدرس همون لینک ؛ در غیر این صورت ؛ آدرس صفحه ای که توش هستید رو برنامه میشناسه ، و میتونید تحت هر نامی که خودتون میخوایین ذخیره کنید

در ضمن ؛ یک آیکون هم در قسمت پایین فایر فاکس ، اضافه میشه ، که منو هاشو دیگه خودتون ببینید

یاد آوری کنم که بعد از استفاده از منو "ورود به سایت " و بعد از ورود موفقیت آمیز و دیدن پیامی مبنی بر ورود موفقیت آمیز ، صفحه ی ورود بسته نمیشه ! و باید خودتون دستی ببندید ، (که بابت این مشکل معذرت میخوام , در نسخه 1.2 این مشکل رو حل شده بدونید)

تذکر : اگر شما لوگین کردید ؛ و بعد فایر فاکس رو بستید ، باید یاد آوری کنم که به علت برنامه نویسی خود ایران ویج ، شما همچنان در حساب کاربری خودتون هستید ! و لازم نیست دفعه های بعد ورود کنید ,, (در برنامه دگمه خروجی طراحی نشده (داشتم طراحی میکردم که فهمیدم لینکی که واسه همین موضوع بود ؛ کار نمیکنه ) )

تقدیم به خاک پای ایران ویجی ها !
خیلی ممنون ... خیلی جالبه ... این میتونه شروع خوبی باشه ، فکر می کنم طرح هایی هم برای توسعه این ext باشه ..
مثلا اون اطلاع رسان رو با این میشه مخلوطش کرد ...
عالي بود.

فقط كاشكي لينك جديدترين ارسال ها رو هم اضاف كنيد
سلام

(۲۷-اسفند-۱۳۸۷, ۰۳:۱۲:۰۶)sav68 نوشته است: [ -> ]عالي بود.

فقط كاشكي لينك جديدترين ارسال ها رو هم اضاف كنيد

واسه این باید مسئول های سایت هم همکاری کنن ،
به فرض من بخوام یه منو بزارم که لینک جدیدترین ارسالها رو بگیره ، باید مراجعه کنم به سایت ( همون صفحه ارسالهای جدید ) و لینکاشو بگیرم که تا اینجا مشکلی نیست ؛ ولی واسه کاربری که مثلا 3 روز نیومدع سر نزده , صفحه ارسالهای جدیدش 2 صفحه و یا بیشتر هست باید چکار کنم ؟؟ مجبورم 2 صفحه رو از سایت بخونم و کاربر منتظر میمونه , یعنی تقریبا 2 برابر بیشتر زمان میبره تا کاربر خودش به سایت سر بزنه ! (چون یه مقدار میمونه تا صفحه باز شه ، صفحه اول رو میبینه , بعد میره صفحه بعد )

اگر هم جوابتون استفاده ار Rss هست که باید بگم کوکیهاتون رو چک نمیکنه که جدیدترین ارسال ها از تاریخی که شما نبودید رو بده !!!
سلام

(۲۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۴:۱۶:۲۲)crazyfull نوشته است: [ -> ]ارسال‌هاي جديد :
http://forum.iranled.com/search.php?action=getnew

ارسال‌هاي امروز :
http://forum.iranled.com/search.php?action=getdaily

احیانا نگفتم آدرس رو بلد نیستم ، تا اونجا که یادمه این دوتا آدرس هم با همین آدرس تو برنامه هست ؛ رو آیکون پایین (که iv نوشته شده) کلیک راست کنید ، این لینک ها رو هم میبینید !!

اگه خونده باشید من منظورم دریافت لینکهای ارسال جدید بود بدون مراجعه کاربر به این صفحات !!
قبلاً ميشد با اين لينک http://forum.iranled.com/rss2.php ارسالهای جديد رو گرفت اما جديدن پاکش کردن

اگه ميشه دوباره اين آدرس رو فعال کنيد
سلام

(۲۷-اسفند-۱۳۸۷, ۱۵:۵۷:۳۲)crazyfull نوشته است: [ -> ]قبلاً ميشد با اين لينک http://forum.iranled.com/rss2.php ارسالهای جديد رو گرفت اما جديدن پاکش کردن

اگه ميشه دوباره اين آدرس رو فعال کنيد

آدرس فعال هست ولی همونطور که گفتم کوکی ها رو چک نمیکنه ، آخرین ارسالها متفاوت از اون چیزیه که تو صفحه ی آخرین ارسالها میاد !!!!!
اولا دستت درد نکنه امکانات جالبی داره
شما همون یه صفحه رو بخونی کافیه اونهایی که از یک صفحه بیشتر می شه رو یه لینک بده ادامه بیان تو سایت ببینن (صفحه دوم رو )
رو سیستم من راست به چپ نیست امکانش نبوده یا رو ویندوز درسته؟
برای کوکی ها هم خودت می تونی چک کنی؟ (البته شاید بشه یه کاریش کرد که چک کنه)
سلام

نقل قول: شما همون یه صفحه رو بخونی کافیه اونهایی که از یک صفحه بیشتر می شه رو یه لینک بده ادامه بیان تو سایت ببینن (صفحه دوم رو )
با یکم کد نویسی راحت میشه مشکل رو حل کردا ! من به نظرم اینطور خوب ار آب در نمیاد ، حالا نمیدونم ؛

نقل قول: رو سیستم من راست به چپ نیست امکانش نبوده یا رو ویندوز درسته؟
نه ، رو ویندوز هم همون طوره ! تا اونجا که من میدونم نمیشه ، ببینم چی میشه

نقل قول: برای کوکی ها هم خودت می تونی چک کنی؟ (البته شاید بشه یه کاریش کرد که چک کنه)
من واسه چی کوکی ها رو بخونم ؟؟ خوندن یا نخوندم فرق نداره ! مهم اینه که اسکریپت شما بخونه و اطلاعاتش رو از بانک اطلاعاتیتون بگیره ! (البته اگه این رو ردیف کنید ، دیگه اون مشکل اولیه از بین میره ! )
گفتم بخونی که با تاریخ این کارو بکنیم
اسکریپت رو می شه دست کاری کرد اما یکم درد سر داره ولی مشکل اصلیش اینجاست که اگه سایت رو آپدیت کنیم ممکنه از کار بیفته (ممکنه با توابع دیگه نخونه)
بزار ببینم بچه ها می تونن کاری بکنن اگه نشد خودم درستش می کنم
صفحه‌ها: 1 2