ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط میکرو و برنامه ویژوال بیسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان

امروزه نمایش و ثبت (دیتا بیس) اطلاعاتی که از میکرو بدست میاد تو کامپیوتر، یکی از اساسی ترین کارهاییه که تو صنعت وجود داره و اونایی که با میکرو کار میکنن زیاد بدردشون میخوره. من خودم رو پروژه ای کار میکنم که لازمه اطلاعات میکرو که بصورت سریال به PC فرستاده میشه تو مانیتور نمایش داده بشه و پایگاه داده ای ایجاد بشه که این اطلاعات دور از دسترس کاربر در کامپیوتر ثبت بشه. به خاطر این تصمیم گرفتم یه تاپیک در مورد نحوه ارتباط میکرو با برنامه ویژوال بیسیک ایجاد کنم تا همه دوستان اگه دراین مورد اطلاعاتی دارن (لطفاً) اینجا ارائه کنن. مخصوصاً آقای 1nafar که میدونم در این مورد زیاد کار کردن.
برای شروع لطفاً در مورد ایجاد پنجره و جدول در کامپیوتر(برنامه ویژوال) و دادن وقفه به اون برای شروع ارسال دیتا از میکرو به PC چه روشهایی را پیشنهاد میکنید؟

با تشکر و منتظر همه دوستان
سلام
دیشب میخواستم همین جا توضیح بدم ، تصاویر اپلود نمیشد ، بیخیالش شدم
امشب دیگه مطالب رو در قالب PDF میزارم ، از اونجا که VB خیلی گستزده هست و من خودم کامل بلد نیستم ، هر جا مشکلی پیش اومد نتونستیم حلش کنیم از دوستان دیگه کمک میگیریم
با تشکر از مقاله و ضمائم

کتاب خاصی برای ویژوال میشناسین که با زبان راحت آ موزش داده باشه؟
راستش من سه چهار سال پیش یه سری 8 تایی سی دی ها آموزش ویژوالو گرفتم ولی توش انقدر از اصطلاحات تخصصی استفاده کرده بود که حال آدمو بهم میزد. آدم باید اولش یه دکترای نرم افزار میگرفت بعد مطالبشو هضم میکرد!
سلام
بهترین منبع کتاب اموزش vb کاردانی رشته ی کامپیوتر هست ،
شما که الکترونیکی دیگه سر اینجور مسائل نرید بهتره. یه رفیق کامپیوتر کار پیدا کنید خیلی راحت تره.
بچه های کامپیوتر ویژوالو خوب بلدن ولی من از چند نفر که پرسیدم ارتباط دهی با سخت افزار(پورت) رو بلد نبودن

اینم یه نمونش اگه به تاریخ ارسال و تعداد پاسخها دقت کنید!
http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=11216