۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۰:۳۳:۱۲
صفحهها: 1 2
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۲:۲۵:۱۷
بيخيال شيد بابا يهو ديدي اينجا رو به جرم افشاي اسناد محرمانه بستن.
بيخيال شيد دوستان (اي امير ببين چه كردي آخه)
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۲:۵۲:۴۹
هادي جان ايول . خوب اومدي خصوصا اون كتري و بخار آبو !! آخه بدبختها راكتور هزار تا كار مي كنه بعد آخرش به توليد برق منتهي ميشه .... اينا اومدم آخرش رو گرفته به نمايش مي زارن كه تو كودكستان هم تدريس ميشه !! ايول تكنولوژي ! بابا اين آمريكا و اسراييل از چي اين نيروگاه ميترسن ! حتما ميترسن كتريه بتركه ( همون منبع آب جوش راكتور ) بعدش مردم شهر هاي اطرافش از پاشيده شدن آب جوش دچار سانجه حوادث سوختگي بشن !!!
بابا دمشون گرم به فكره مردممونن ديگه ايول راستي مهدي جون راجع به اون بشقاب پرنده ها هم بگو !! بابا اين كمدي ها رو بايد ببرن تاتر شهر !!
بابا دمشون گرم به فكره مردممونن ديگه ايول راستي مهدي جون راجع به اون بشقاب پرنده ها هم بگو !! بابا اين كمدي ها رو بايد ببرن تاتر شهر !!
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۳:۴۶:۱۴
ashkan نوشته است:بيخيال شيد بابا يهو ديدي اينجا رو به جرم افشاي اسناد محرمانه بستن.راست ميگي ها !عجب غلتي كردما ! بابا شماها هم يه خورده جنبه داشته باشيد ، فوري كه آدم نبايد ... :wink: جون من ديگه از حرفا نزنيد كه اونوقت بايد تالار رو بست :wink: :arrow:
۰۵-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۱۳:۵۵:۲۱
نقل قول: راست ميگي ها !عجب غلتي كردمااين حرفا چيه امير ميزني . تو خيلي هم خوب كردي . بدبختي اينجاست كه ماها عادت كرديم همه چيزو از دريچه سياست ببينيم.
ولي اشكالي نداره . بلاخره بايد هم بروبچ برنامه نويسي يخورده هم وارد بعضي مسايل بشن.
مثلا يه چيزي بگم .توي سايت codeproject من يه روز داشتم راجب يه چيزي جستجو ميكردم ديدم يه پسر جونه يه مطلبي نوشته ، از تيپ و نوشته اون پسر خيلي خوشم آمد رفتم مشخصاتش رو ديدم نوشته بود علاقمند به بحث هاي سياسي و مذهبي و فلسفي . و يه سايتي هم معرفي كرده بود كه توش بحث ميكنه.
همچين تك بعدي بودن هم جالب نيست.
صفحهها: 1 2