ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ریست کردن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
چطوری می تونم کاری کنم که اگه کاربر وارد کنترل پنل شد سیستم ریست بشه ؟؟؟؟؟؟
سلام.
ریست که فکر نمیکنم بشه. ولی میتونی کاری کنی تمام آیتم های کنترل پنل مخفی شن. یا هر کدوم که شما بگی نمایش داده بشن. این کار تو گروپ پالیسی انجام پذیره.
با API به نام ExitWindows میتونی کامپیوتر log off,Shutdown,Restart,.... بکنی تشخیص دادن باز بودن کنترل پنل هم با خودت...(یه راحش کپشن کنترل پنله...)
سلام.
مگه میخواد با کدنویسی انجام بده؟ با کد نویسی که خیلی سادست. ولی طرف پروست رو ببنده دیگه ریست نمیشه. تنظیمات پالیسی این خوبی رو داره که دایمیه.
خب با یه اینجکت به پروسه ای که از بسته شدن توسط کاربر حفاظت می شه ، دیگه کاربر نمی تونه کداصلی رو به راحتی از کار بندازه

البته پروسه های مهم توسط آنتی ویروسها در برابر Injection محافطت می شن یعنی خودش باعث به وجود اومدن دردسرهای دیگه ای می شه

اگه بتونی آنتی ویروس رو از کار بندازی بازم فکر نکنم بشه به یه پروسه مهم کد تزریق کرد چون آنتی ویروس قبلا خودش یه کد محافظتی

به پروسه تزریق کرده و حسابی پروسه تزریقی شده اما اگه بتونی این کد رو غیرفعال کنی حله

اول آنتی ویروس رو کامل از کار می ندازی بعد با استفاده از API هایی که برای کار با Thread ها و پروسه ها هست مثل SuspendThread

می شه یه کارایی کرد که اونم نیاز به هندل Thread داره در کل گفتم که دردسر زیاد داره ولی کار حرفه ایه
(۲۷-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۰۲:۵۱)mehrdad_xn نوشته است: [ -> ]سلام
چطوری می تونم کاری کنم که اگه کاربر وارد کنترل پنل شد سیستم ریست بشه ؟؟؟؟؟؟

این سورسی که پیوست کردم کارتو راه میندازه.
وبه این صورت کار میکنه که آدرس Address Explorer ویندوز رو مرتب چک مینه و اگه داخل اون Control Panel قرار بگیره یه دستور مثلا همون ریسیت اجرا میشه.